Jordan 3

Als je een sneakerhead bent, dan weet je dat de Jordan 3 een van de meest iconische sneakers aller tijden is.

Deze schoen werd in 1988 uitgebracht, populair gemaakt door Michael Jordan zelf en is sindsdien meerdere malen opnieuw uitgebracht.

Als je het geluk hebt een paar te bezitten, weet je dat ze op de doorverkoopmarkt veel geld waard zijn.

In deze blog post bekijken we waarom de Jordan 3 zo populair is en bespreken we enkele van de verschillende colorways die in de loop der jaren zijn uitgebracht. Blijf op de hoogte!

Inhoudsopgave over de Jordan 3:

Shop de Jordan 3 hier

De geschiedenis van de Jordan 3

De Jordan 3 is een van de meest iconische sneakers aller tijden. Ze werden ontworpen door Tinker Hatfield en waren de eerste Jordan schoenen met zichtbare Air Jordan 3 werd uitgebracht in 1988, en werd meteen een hit bij zowel basketbalfans als stijlbewuste sneakerheads.

De Jordan 3 was ook de eerste Jordan schoen die wereldwijd verkocht werd, en hielp Michael Jordan een internationale superster te worden.

Vandaag de dag is de Jordan 3 nog even populair als altijd, met nieuwe kleurstellingen en heruitgaven die snel uitverkocht zijn.

Dankzij het strakke ontwerp en de levendige kleurstellingen blijft de Jordan 3 een van de meest begeerde sneakers op de markt.

Het ontwerp van de Jordan 3

De Air Jordan 3 is een basketbalschoen met handtekening, ontworpen door Michael Jordan en Nike.

Het was de eerste Air Jordan met het “Jumpman” logo, dat een iconisch symbool is geworden dat met het merk Jordan wordt geassocieerd.

De Air Jordan 3 werd ook ontworpen met inbreng van Michael Jordan zelf. Hij wilde een schoen die steun en comfort zou bieden zonder aan stijl in te boeten.

Het resultaat was een slanke, stijlvolle schoen die uitzonderlijke prestaties op het veld levert.

De Air Jordan 3 blijft een van de populairste basketbalschoenen aller tijden, en zijn tijdloze ontwerp is in de loop der jaren in allerlei kleurstellingen opnieuw vormgegeven.

Shop de Jordan 3 hier

Hoe kun je de Jordan 3 sneakers stylen

Air Jordan 3 sneakers zijn een klassieke stijl die je zowel up als down kunt kleden.

Als je ze met een spijkerbroek draagt, probeer dan de zoom te manchetteren om de schoenen te laten uitkomen. Voor een meer gepolijste look combineer je ze met chino’s of een pantalon en een button-down overhemd.

Als je je gewaagd voelt, staan Air Jordan 3’s ook mooi bij een rok of jurk. Om een vleugje edge toe te voegen kun je proberen de mouwen van je overhemd of jasje op te rollen.

En vergeet niet te versieren! Een sjaal of opvallende oorbellen kunnen je look echt opwaarderen. Of je nu boodschappen doet of met vrienden iets gaat drinken, Air Jordan 3’s zijn de perfecte keuze.

Waar kun je de Jordan 3 kopen?

Air Jordan 3’s zijn een van de populairste sneakers op de markt, en ze zijn niet altijd gemakkelijk te vinden.

Er zijn echter een paar betrouwbare bronnen die bijna altijd Air Jordan 3’s in voorraad hebben. Nike.com is altijd een veilige gok, en ze bieden vaak kortingen en promoties die de Air Jordan 3’s betaalbaarder maken.

Finish Line is een andere goede optie, en ook zij hebben vaak uitverkoop op Air Jordan 3’s. Als je bereid bent iets meer te betalen is Flight Club een van de beste sneakerwinkels die er zijn, en ze hebben bijna altijd Air Jordan 3’s in voorraad.

Hoe je je Air Jordan 3’s ook verkiest te kopen, zorg ervoor dat je je onderzoek doet om niet opgelicht te worden.

Shop de Jordan 3 hier

Celebrity’s die de Jordan retro 3 hebben gedragen

Air Jordan 3 retro was de eerste schoen met het iconische “Jumpman” logo.

Sindsdien is de Air Jordan 3 verschillende keren opnieuw uitgebracht, waaronder een speciale “Doernbecher” editie die ontworpen was door een patiënt van het Doernbecher Kinderziekenhuis.

Beroemdheden die gespot zijn met het dragen van de Air Jordan 3 zijn onder meer Drake, Travis Scott, en Virgil Abloh. Hoewel de Air Jordan 3 momenteel niet meer in productie is, blijft het een van de populairste Air Jordan modellen die ooit uitgebracht werden.

dikke colorways van de Jordan 3

De Air Jordan 3 was ook de eerste Air Jordan schoen die in een “brede” reeks kleurstellingen werd uitgebracht, waaronder de klassieke “White/Cement” kleurstelling en de “Black/Cement” kleurstelling. De laatste jaren is de Air Jordan 3 uitgebracht in een reeks nieuwe kleurstellingen, waaronder de “Doernbecher” colorway en de “Tinker” colorway.

Een andere dikke colorway is de Jordan 3 Pine Green, die in december 2020 is verschenen. Deze colorway heeft een donkergroen bovenwerk met zwarte accenten en een witte middenzool. De Jordan 3 Pine Green zal zeker in de smaak vallen bij zowel sneakerheads als casual dragers.

Conclusie paragraaf: Dus daar heb je het, de complete geschiedenis van de Jordan 3.

Nu dat je alles weet over deze klassieke sneaker, zorg ervoor dat je een paar voor jezelf koopt op Sneakerplaats.com!

We hebben een brede selectie sneakers van al je favoriete merken tegen geweldige prijzen, zodat je het perfecte paar schoenen kunt vinden dat bij jouw stijl past. Wacht niet langer, ga naar onze website en begin nu met winkelen!

Shop de Jordan 3 hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring