Jordan 4 Black Cat

Als sneakerhead weet je dat de Jordan 4 Black Cat een van de meest gezochte sneakers op de markt is. Deze in 2006 uitgebrachte beperkte editie Air Jordan werd geïnspireerd door Michael Jordan’s basketbalcarrière en zijn bijnaam “Black Cat” Als je het geluk hebt een paar te bezitten, weet je dat ze een fortuin waard zijn.

Maar voor wie niet de financiële middelen heeft om een nieuw paar te kopen, zijn er manieren om aan deze zeldzame sneakers te komen. Hier zijn wat tips over hoe je een paar Air Jordan 4 Black Cats kunt vinden en kopen!

Inhoudsopgave van de Jordan 4 Black Cat:

Shop de Jordan 4 Black Cat hier

Geschiedenis van de Jordan Retro 4 Black Cat

De Jordan Retro 4 Black Cat verscheen voor het eerst in 2006, en het model was geïnspireerd op Michael Jordan’s liefde voor katten.

De schoen heeft een zwart lederen bovenwerk met kattenthema-details als snorharen op de toebox en pootafdrukken op de buitenzool. Het heeft ook een uniek nummeringssysteem dat een eerbetoon is aan Jordan’s tricotnummer, 23. De schoen werd in 2016 opnieuw uitgebracht, en al snel werd het een van de populairste Jordans onder sneakerheads.

Het is niet moeilijk te zien waarom – de Black Cat is een scherp ogende schoen die de essentie van Michael Jordan perfect weergeeft. Plus, het is altijd leuk om een beetje ongeluk aan je voeten te hebben.

Specificaties van de Air Jordan 4 Black Cat

De sneaker heeft een zwart lederen bovenwerk met subtiele katachtige details op de tong en de hiel. De tussenzool is eveneens zwart, en bevat een Air unit voor demping.

De buitenzool is van rubber en heeft een loopvlakpatroon dat geïnspireerd is op de pootafdruk van een panter. De Air Jordan 4 Black Cat is een veelzijdige sneaker die bij zowat elke outfit gedragen kan worden.

Of je nu een modestatement wilt maken of gewoon een comfortabel paar schoenen wilt om te dragen, de Air Jordan 4 Black Cat is een prima keuze!

Jordan 4 Black Cat kopen

De Jordan 4 Black Cat verscheen in 2006 en was meteen een hit bij fans van het merk Jordan. De schoen heeft een zwart nubuck bovenwerk met grijze en witte accenten, en een zwarte rubberen zool.

De Jordan 4 Black Cat wordt algemeen beschouwd als een van de mooiste schoenen uit het Jordan Brand assortiment, en het is geen verrassing dat de schoen in de loop der jaren erg gewild is bij sneakerheads.

Gelukkig is de schoen sinds de eerste release verschillende keren opnieuw uitgebracht, zodat het gemakkelijker dan ooit is om een paar te bemachtigen.

Je vindt de Jordan 4 Black Cat te koop bij de meeste grote sneakerwinkels, en ook online via sites als StockX en GOAT.

Shop de Jordan 4 Black Cat hier

Hoe verzorg je de Air Jordan 4 Retro Black Cat?

Hier zijn wat tips voor de verzorging van je Black Cats:

  • Voor het beste resultaat maak je de schoenen schoon met een zachte borstel of doek en milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of te krachtig schrobben, want dat kan het leer beschadigen.
  • Laat je schoenen na het schoonmaken aan de lucht drogen. Stop ze nooit in de droger, want daardoor kan het leer krimpen en kromtrekken.
  • Om het leer er fris te laten uitzien, verzorg je het regelmatig met een hoogwaardige schoencrème of -poets. Dit helpt het leer te voeden en barsten te voorkomen.

Door deze eenvoudige onderhoudsinstructies op te volgen, kun je je Air Jordan 4 Retro Black Cat er jarenlang fris uit laten zien.

Zo, daar heb je het. De Jordan 4 Black Cat OG is een must-have sneaker voor elke verzamelaar of fan van het merk.

Zorg ervoor dat je onze vetste items op Sneakerplaats.com shopt en haal je paar vandaag nog in huis!

Shop de Jordan 4 Black Cat hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring