Jordan x Awake NY apparel collection

Jordan x Awake NY varsityjack voor  € 799,99

Jordan Brand en Awake NY hebben de handen ineengeslagen voor een exclusieve premium versie van het klassieke varsityjack. Dit hoogwaardige jack kenmerkt zich door een zachte wollen torso en leren vlakken met een opvallende slangenprint. De toegevoegde patches met textuur, stijlvolle borduursels en herkenbare Jumpman details geven het jack een extra dosis karakter. Met leren afgewerkte zakken, gestreepte boorden en verfijnde merkdetails van zowel Jordan als Awake NY, straalt dit item een tijdloze en iconische uitstraling uit.

Shop hier!

Jordan x Awake NY flanellen overhemd voor € 249,99

Dit geruite flanellen overhemd is voorzien van een opvallende Jumpman die is aangebracht met een unieke omgekeerde bleekbehandeling. Het Jordan x Awake NY shirt, gemaakt van zacht materiaal en met een ingedragen uitstraling, voegt moeiteloos een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Shop hier!

Jordan x Awake NY diamond herenshorts voor € 89,99

Deze shorts, gemaakt van stevige mesh stof, combineren de iconische kleuren van Jordan met een jacquard Diamond taping voor een unieke en opvallende interpretatie van een tijdloos design.

Jordan x Awake NY fleecehoodie voor € 149,99

Deze comfortabele fleecehoodie biedt een all-over wassing en is doordrenkt met de iconische kleuren van Jordan. Met zijn warme en veelzijdige design is het de perfecte aanvulling op je kledingkast. De geborduurde details op de borst en de aanwezigheid van een capuchon geven deze hoodie een extra stijlvolle touch.

Shop hier!

Jordan x Awake NY fleecebroek voor   € 149,99

Deze stevige fleecebroek is doordrenkt met de kenmerkende kleuren van Jordan en heeft een algehele wassing die een tijdloze uitstraling biedt. Met zijn warme en veelzijdige ontwerp is het de ideale keuze voor dagelijks gebruik. De broek is voorzien van een geweven label op de achterzak, dat details van beide merken bevat, en een subtiel borduursel op de pijp, waardoor hij een extra vleugje elegantie krijgt en helemaal compleet wordt gemaakt.

Shop hier!

Jordan x Awake NY t-shirt voor             € 59,99

Dit T-shirt is vervaardigd van stevig katoen en heeft een comfortabele, losse pasvorm. De twee logo’s zijn op de borst samengebracht in een eigentijdse grafische print.

Shop hier!

Jordan x Awake NY pet voor € 44,99

Deze pet van Jordan x Awake heeft een gestructureerde, middelhoge kroon en is voorzien van een verstelbaar leren bandje voor de perfecte pasvorm. De verschillende vlakken worden gescheiden door subtiele biezen, terwijl een geborduurd detail van beide merken het premium design compleet maakt.

Shop hier!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring