Karhu “Mascot” pack – 4 nieuwe colorways

Misschien ben je er nog niet zo bekend mee, misschien heb je alle packs al in je kast.. Een ding…

Misschien ben je er nog niet zo bekend mee, misschien heb je alle packs al in je kast.. Een ding is zeker, er komt een hele toffe tweede release aan van de Karhu “Mascot” pack.

Eerder dit jaar kwam Karhu al met vier colorways in een pack en ditmaal zullen er opnieuw vier hieraan worden toegevoegd.

Karhu “Masco” pack 2.0

Karhu betekend in het Fins “beer” en met het tweedelige pack brengt het merk zo ode aan hun mascotte. Zo zitten er vier nieuwe sneakers in het Karhu ‘Mascot’ pack 2.0:

  • Karhu Aria 95 “Light Green”
  • Karhu Synchron Classic “Dawn Blue”
  • Karhu Fusion 2.0 “Bright White”
  • Karhu Legacy 96 “Rust”

Lees in dit artikel alles over bovenstaande colorways!

Wat vinden wij van deze modellen + colorways?

Karhu Synchron Classic “Dawn Blue”

We beginnen met de eerste Karhu sneaker en dit is de Synchron Classic ‘Dawn Blue’. Dit modelletje heeft een grijze colorway met accenten van blauw op de tong en een gele kraag.

Op alle modellen komt de letter M terug, dit staat voor “Mestari” en betekend meester in het Fins. Wat opvalt is de veter die van de zijkant van de neus over de toebox loopt! Heel erg dik en goed over nagedacht!

Karhu Legacy 96 “Rust”

Nummer twee uit het pack is de Karhu Legacy 96 ‘Rust’. Deze roestige kleur is gecombineerd met een zacht grijsgroene tint die elkaar mooi complimenteren. De kleur “rust” is van suède en geeft een stoere uitstraling.

Ook dit model draagt de letter M op de zijkant. Ik zou deze sneaker dragen met een blauwe jeans, lichtgrijze tee en een donkergrijze denim jas.

Fusion 2.0 “Bright White”

Dit is toch wel onze favoriet! De Fusion 2.0 ‘Bright White’ uit het Karhu ‘Mascot’ pack is er eentje die zeker de aandacht trekt. Door zijn lichte kleuren is dit een perfecte zomersneaker.

Door de suède beige accenten en de verdikte zool krijgt de sneaker een luxe uitstraling. Deze sneaker is perfect te combineren met een beige short, witte top en oversized witte blazer.

Karhu Aria 95 “Light Green”

De laatste van de vier is de Karhu Aria 95 ‘Light Green’. Deze is qua colorway net weer iets anders dan de anderen maar dat maakt deze sneaker dan ook uniek!

Hij heeft net zoals de Fushion een dikkere zool waardoor het lijkt alsof je op wolken loopt. Er is gebruik gemaakt van verschillende pastel kleuren zoals groen/grijs met als toevoeging een limegroene accent kleur.

Alle foto’s in dit artikel komen van NiceKicks