Klekt | Sneakers van de week

Als je op zoek bent naar het perfecte paar sneakers die je een opvallende stijl en duurzaam comfort geven, dan zijn de Nike Air Max 1’s een prima keuze. Met een strak design en een dempende zool zijn deze schoenen comfortabel genoeg om de hele dag te dragen, terwijl ze elke outfit een stijlvolle en moderne uitstraling geven.

Je hebt ook veel colorways om uit te kiezen, zodat je de perfecte match met je garderobe kunt vinden. Dus als je overweegt een nieuw paar schoenen te kopen, kijk dan zeker eens naar de Nike Air Max 1’s via Klekt – je zult er geen spijt van krijgen.

Shop direct bij Klekt

Inhoudsopgave van deze pagina

Over Klekt

Als je op zoek bent naar je volgende paar schoenen, dan ben je bij Klekt aan het juiste adres! Deze online webshop biedt de meest actuele selectie nieuwe en gebruikte sneakers die je ergens kunt vinden. Van Nike Air Max 1s tot aan Yeezys, je vindt het allemaal bij Klekt. Met een steeds wisselend aanbod is er altijd iets diks om uit te kiezen.

Klekt bestaat sinds 2013 en is als het ware een soort marktplaats voor sneakers. Je kan hier terecht voor nieuwe en gebruikte sneakers. De gebruikte sneakers verkeren meestal in een goede staat. Is dat niet het geval, dan wordt dat er bij vermeld. Bij de meeste gevallen zijn er lichte gebruikerssporen, is de bon afwezig of is de schoenendoos afwezig/kapot.

Klekt beschikt over zeer deskundig personeel. Dit zorgt ervoor dat jij een echt paartje in handen zult krijgen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een ‘fake’ paar sneakers koopt.

Sneakerplaats heeft ook een uitgebreide blog geschreven over Klekt!

Sneakerplaats | Alles over Klekt!

Nike Air Max 1 Ironstone

De Nike Air Max 1 Sail Ironstone is een geweldige schoen voor zowel mannen als vrouwen. Hij heeft een klassiek ontwerp met een moderne twist. Het beige bovenwerk en de bruine leren Swoosh aan de zijkanten geven deze schoen een premium uitstraling. Of je nu boodschappen doet of naar de sportschool gaat, de Nike Air Max 1 Sail Ironstone houdt je de hele dag comfortabel.

De Nike Air Max 1 Ironstone is nog beschikbaar in bijna alle maten. De prijzen variëren tussen de €280,- (US4) en de €181,- (US10).

Shop hier de Nike Air Max 1 Ironstone


Nike x Patta Air Max 1 White

De Nike x Patta Air Max 1 White is een stijlvolle colorway die zeker de aandacht zal trekken. Met een ademend lichtgrijs mesh bovenwerk met premium wit lederen panelen, is deze schoen perfect voor degenen die een stijlvolle en comfortabele schoen willen. De Nike Swoosh is aanwezig in grijs leer op de zijkanten en geborduurd op de mudguard, terwijl het merk Patta in grote opdruk op de binnenzool staat.

De zichtbare Air unit bij de hiel van de crèmekleurige tussenzool zorgt voor gedempt comfort, en het wit van het bovenwerk loopt door op de rubberen buitenzool. Of je nu op zoek bent naar een nieuw paar sneakers om aan je collectie toe te voegen of je bent op zoek naar een comfortabele en stijlvolle schoen voor onderweg, met de Nike x Patta Air Max 1 White kan het niet misgaan.

De Nike x Patta Air Max 1 White is nog beschikbaar in bijna alle maten. De prijzen variëren tussen de €396,- (US13) en de €223,- (US4.5).

Shop hier de Nike x Patta Air Max 1 White

Nike Air Max 1 Crepe Hemp

De Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ werd voor het eerst uitgebracht in 2004 en keert terug om de 35e verjaardag van de AM1 te vieren.

De Nike Air Max 1 Crepe Hemp sneaker is gemaakt van een combinatie van hennep en suède materialen. Het bovenwerk van de schoen bestaat voornamelijk uit hennep, terwijl de overlays en de mudguard van suède zijn gemaakt.

Een van de dingen die deze sneaker uniek maakt is het materiaalgebruik. Terwijl de meeste andere colorways van de Nike Air Max 1 een bovenwerk van leer of mesh hebben, gebruikt deze sneaker in plaats daarvan hennepmateriaal.

Hennep is een duurzaam materiaal dat vaak wordt gebruikt in milieuvriendelijke producten. Door hennep op deze sneaker te gebruiken, geeft Nike hem een duurzamere uitstraling.

De Nike Air Max 1 Crepe Hemp is nog beschikbaar in de maten US4 tot en met US15. De prijzen variëren tussen de €181,- (US5.5) en de €275,- (US14).

Shop hier de Nike Air Max 1 Crepe Hemp


Nike Air Max 1 x Travis Scott Cactus Jack Baroque Brown

Nike en Travis Scott hebben opnieuw hun krachten gebundeld om een nieuwe schoen uit te brengen, de Nike Air Max 1 x Travis Scott Cactus Jack Baroque Brown. Deze schoen is een knipoog naar Scott’s platenlabel, Cactus Jack Records, en bevat verschillende iconische Travis Scott accenten.

De Nike Air Max 1 x Travis Scott Cactus Jack Baroque Brown is een must-have voor elke fan van Travis Scott of Nike. Deze schoen zit vol met iconische Travis Scott accenten waardoor hij zich onderscheidt van de rest. Als je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen om aan je collectie toe te voegen, bekijk dan zeker de Nike Air Max 1 x Travis Scott Cactus Jack Baroque Brown.

De Nike Air Max 1 x Travis Scott Cactus Jack Baroque Brown is nog beschikbaar in bijna alle maten. De prijzen variëren tussen de €309,- (US15) en de €626,- (US11.5).

Shop hier de Nike Air Max 1 x Travis Scott Cactus Jack Baroque Brown 


Nike Air Max 1 City Pack ‘London’

De Nike Air Max 1 City Pack London is een unieke schoen, perfect voor in de stad. Ze zijn niet alleen aantrekkelijk om naar te kijken, maar de schoenen hebben ook al het comfort van de klassieke Air Max serie.

Ze zullen zeker de aandacht trekken, of je nu aan het joggen bent in je favoriete park of een avondje uit in de stad. De Nike Air Max 1 City Pack London is een must-have voor iedereen die op zijn stedelijke avonturen stijl en functionaliteit wil combineren.

De Nike Air Max 1 City Pack ‘London’ is nog beschikbaar in een paar maten. De prijzen variëren tussen de €356,- (US4.5) en de €754,- (US9.5).

Shop hier de Nike Air Max 1 City pack ‘London’


Nike Air Max 1 Sketch To Shelf

Nike heeft een nieuwe lijn sneakers uitgebracht als eerbetoon aan de legendarische sneakerontwerper Tinker Hatfield. De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ sneakers zijn een blanco canvas van suède onder penseelstreken van kleur. Ze zijn voorzien van Tinker Hatfield’s handtekening op de hakken en schetslijnen op de buitenzool.

Deze schoenen zijn een eerbetoon aan Tinker Hatfield, die wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke sneakerontwerpers aller tijden. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerpen van enkele van Nike’s meest iconische sneakers, waaronder de Air Jordan 3, Air Jordan 11 en Air Max 1.

De Nike Air Max 1 Sketch To Shelf is nog beschikbaar in een paar maten. De prijzen variëren tussen de €292,- (US8) en de €473,- (US12).

Shop hier de Nike Air Max 1 Sketch To Shelf


Nike Air Max 1 Animal Pack 2.0

De Nike x Atmos Air Max 1 Animal Pack 2.0 is een must-have sneaker voor elke fan van de Air Max 1. Met zijn kleurstelling en ontwerpdetails zal deze versie zeker de aandacht trekken.

De schoen is ook gemaakt van eersteklas materialen, waaronder harig suède en glad leer. Andere details zijn perforaties op de toebox en de hiel voor ademend vermogen, en een zichtbare Air Max unit in de hiel voor demping .

Als je een fan bent van de Air Max 1 of gewoon op zoek bent naar een nieuwe sneaker om aan je rotatie toe te voegen, dan wil je zeker een paar van deze jongens hebben.

De Nike Air Max 1 Animal Pack 2.0 is nog beschikbaar in bijna alle maten. De prijzen variëren tussen de €438,- (US9) en de €1760,- (US8). De meeste maatjes kosten ongeveer €650,-.

Shop hier de Nike Air Max 1 Animal Pack 2.0


Nike x Parra Air Max 1

In 2018 werkte de Nederlandse kunstenaar Piet Parra samen met Nike aan een lijn van sneakers en kleding geïnspireerd door zijn kenmerkende gebruik van abstracte beelden en felle kleuren. Het meest iconische stuk uit de collectie is de Nike x Parra Air Max 1 sneaker, met een wit leren bovenwerk met Parra’s handelsmerkafbeeldingen in rood, blauw en roze.

De Nike x Parra Air Max 1 sneaker is belangrijk omdat hij een nieuwe richting aangeeft voor de sneakercultuur. Traditioneel werden sneakers alleen voor de functie ontworpen; maar de laatste jaren is er een toenemende trend naar sneakers als mode-items.

De Nike x Parra Air Max 1 sneaker is tekenend voor deze trend; de schoen gaat meer over stijl dan over functie. Hij is ook belangrijk omdat hij een nieuw niveau van samenwerking tussen artiesten en merken vertegenwoordigt. Piet Parra is geen muzikant of atleet; hij is een kunstenaar die zijn unieke stijl heeft kunnen vertalen naar een paar sneakers.

De Nike x Parra Air Max 1 is nog beschikbaar in bijna alle maten. De prijzen bij Klekt variëren tussen de €429,- (US5.5) en de €2521,- (US12). De meeste maatjes kosten rond de €700,-.

Shop hier de Nike x Parra Air Max 1


Nike Air Max 1 Atmos Elephant

Het ontwerp van de Nike Air Max 1 Atmos Elephant is uniek, met een all-over olifantenprint op het bovenwerk en een zwart-wit kleurenschema. De schoen was zo populair dat hij binnen enkele minuten na de uitgave was uitverkocht, en sindsdien is het een van de meest gewilde schoenen ter wereld geworden.

De Atmos x Air Max 1 Elephant is om een aantal redenen populair. Ten eerste is het ontwerp uniek en opvallend. Ten tweede werd de schoen in beperkte hoeveelheden uitgebracht, waardoor hij zeer begeerd is door sneakerheads en verzamelaars. Ten slotte is de schoen gedragen door een aantal beroemdheden, waaronder Drake en LeBron James, wat de populariteit ervan heeft helpen vergroten.

De Nike Air Max 1 Atmos Elephant is nog beschikbaar in enkele maten. De prijzen bij Klekt variëren tussen de €502,- (US9.5) en de €1518,- (US13).

Shop hier de Nike Air Max 1 Atmos Elephant


Nike Air Max 1 Somos Familia

Nike heeft een nieuwe colorway van de Air Max 1 uitgebracht, en deze is bijzonder bijzonder. De schoen, die wit is met accenten van oranje en geel, heeft een goudsbloemprint op de toebox en de hiel. Goudsbloemen zijn belangrijk in de Mexicaanse cultuur, want ze worden vaak gebruikt bij de viering van de Dag der Doden. De naam van de schoen, “Somos Familia,” betekent “wij zijn familie”.

De Nike Air Max 1 Somos Familia is een prachtige schoen die de Mexicaanse cultuur en erfgoed eert. De goudsbloemprint op de toebox en de hiel is opvallend en levendig, en het is een eerbetoon aan het gebruik van goudsbloemen bij de viering van de Dag van de Doden. Het Somos Familia logo is ook heel betekenisvol, want het vertegenwoordigt de familieband. Deze schoen is niet alleen esthetisch mooi, maar presteert ook goed.

De Nike Air Max 1 Somos Familia is nog beschikbaar in US12. Deze sneaker kost €365,-

Shop hier de Nike Air Max 1 Somos Familia

Benieuwd naar nog meer dikke Nike Air Max 1’s die te verkrijgen zijn via Klekt? Check it out!

Shop direct bij Klekt

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring