Koningsdag 2024: maak indruk met de Nike Air Max 1 ‘Kings Day’.

Het is weer tijd om te shinen met de nieuwste kicks, en vandaag hebben we iets speciaals voor je: de…

Het is weer tijd om te shinen met de nieuwste kicks, en vandaag hebben we iets speciaals voor je: de Nike Air Max 1 ‘Kings Day’! Dus als je op zoek bent naar de perfecte sneaker om Koningsdag 2024 in stijl te vieren, dan ben je hier aan het juiste adres.

De royal release: Nike Air Max 1 ‘Kings Day’

De Nike Air Max 1 ‘Kings Day’, ook wel bekend als de King’s Day kicks, is een ode aan onze koning Willem-Alexander en zijn favoriete feestdag. Met een kleurenschema dat rechtstreeks uit de Nederlandse vlag lijkt te komen – cacao wow, bright mandarin, amber brown, monarch en earth – zijn deze schoenen een ware koninklijke traktatie voor je voeten.

En het beste van alles? Je krijgt niet alleen bruine, maar ook oranje veters bij deze kicks, zodat je je look kunt customizen voor de grote dag.

Nike Kingsday

Shop hier de Nike Air Max 1 ‘Kings Day’

Nike Air Max 1 “Kings Day”: waar kan ik dit paartje scoren?

Nu weten we wat je denkt: “Waar kan ik deze pareltjes scoren?” Nou, helaas hebben we nog geen exacte releasedatum, maar we kunnen je verzekeren dat ze vóór 27 april 2024 in de winkels liggen. En voor een koninklijke prijs van €159,99, kun je deze kicks niet laten liggen.

Sneaker specials: meer dan alleen sneakers

Maar er is meer! Als je niet kunt wachten tot Koningsdag, kun je nu al een blauw-witte editie scoren voor €169,99. 

air max 1 86 og g golfschoenen heren LsMMlq

Shop hier de Nike Air Max 1 ’86 OG G

HF7346-200