Lacoste

Lacoste is een Frans kledingbedrijf dat bekend is om zijn polo’s van hoge kwaliteit. Het bedrijf werd in 1933 opgericht door Rene Lacoste en Andre Gillier.

Lacoste is een geliefd merk bij beroemdheden, en hun producten zijn vaak te zien op de rode loper. Hun kleding kan een beetje prijzig zijn, maar ze is de investering waard. Als je iets stijlvols en tijdloos zoekt, is Lacoste zeker een merk om te overwegen.

Shop alles van Lacoste hier

Geschiedenis van het merk Lacoste

Het merk Lacoste werd in 1933 opgericht door de Franse tennisspeler René Lacoste. Het bedrijf produceerde oorspronkelijk tennisshirts, maar heeft sindsdien zijn assortiment uitgebreid met een grote verscheidenheid aan kleding en accessoires.

Het Lacoste logo, waarop een krokodil staat afgebeeld, is een van de meest herkenbare logo’s in de modewereld. Het merk is lang geassocieerd geweest met hoogwaardige, klassieke stijlen.

De laatste jaren is Lacoste echter ook bekend geworden om zijn meer moderne ontwerpen. Ondanks zijn expansie blijft het bedrijf trouw aan zijn wortels, en blijft het kwaliteitskleding produceren die zowel geschikt is voor casual als voor formele kleding.

Lacoste trainingspak

Het Lacoste trainingspak is een must-have voor elke modebewuste man of vrouw. Deze stijlvolle en comfortabele outfit is een hoofdbestanddeel in de garderobe van vele fashionista’s geworden.

Het Lacoste trainingspak heren is perfect om boodschappen te doen, te sporten, of gewoon lekker in huis te loungen. De ademende stof houdt je koel en droog, terwijl de elastische tailleband zorgt voor een comfortabele en aansluitende pasvorm.

Bovendien flatteert het strakke ontwerp je figuur, zodat je er goed uitziet, wat je ook aan het doen bent. Of je nu naar de sportschool gaat of boodschappen doet, het Lacoste trainingspak heren is een veelzijdige en trendy keuze.

Shop de Lacoste trainingspak hier

Lacoste polo

De Lacoste polo is een klassiek kledingstuk dat al tientallen jaren meegaat. Het is gemaakt van een zachte, lichte stof en heeft een comfortabele, ontspannen pasvorm.

Het hemd wordt meestal gedragen met een overhemd met kraag en een broek, maar kan ook gekleed worden met een jeans of korte broek.

De Lacoste polo is verkrijgbaar in een ruime keuze aan kleuren, zodat je er gemakkelijk een vindt die bij je stijl past.

Of je nu op zoek bent naar een casual weekend look of een meer gepolijste outfit voor een avondje uit, de Lacoste polo is een prima optie.

Shop de Lacoste polo hier

Lacoste schoenen

Als je op zoek bent naar een stijlvol en comfortabel paar schoenen, kun je met Lacoste niet fout gaan. Het Franse merk biedt een ruime keuze aan schoeisel voor mannen, vrouwen en kinderen, van sneakers en sandalen tot laarzen en geklede schoenen.

En met een reputatie van kwaliteitsvakmanschap kun je er zeker van zijn dat je Lacoste schoenen nog jaren meegaan.

Of je nu naar de sportschool gaat of naar de directiekamer, Lacoste heeft het perfecte paar schoenen voor elke gelegenheid. Dus waarom niet een beetje Franse flair aan je garderobe toevoegen? Kijk vandaag nog bij Lacoste.

Shop de Lacoste schoenen hier

Lacoste muts

De Lacoste muts is een stijlvol en functioneel accessoire dat perfect is voor elke buitenactiviteit. De hoed is gemaakt van een lichtgewicht, ademende stof die helpt het hoofd koel en droog te houden.

De rand biedt bescherming tegen de zon en de verstelbare band zorgt voor een comfortabele pasvorm. Of je nu wandelt, fietst, of gewoon geniet van een dagje aan het strand, de Lacoste hoed is een essentieel stuk uitrusting.

Shop de Lacoste muts hier

Lacoste trui

De Lacoste trui is een tijdloos stuk dat zowel gekleed als gedragen kan worden. Hij is gemaakt van zacht, lichtgewicht katoen en heeft het kenmerkende krokodillenlogo op de borst.

De trui heeft een slanke pasvorm, waardoor hij perfect is om onder een blazer of jasje te dragen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je er een kunt vinden die het beste bij je stijl past.

Of je nu naar kantoor gaat of uit eten, de Lacoste trui is een veelzijdig stuk dat je er scherp uit laat zien.

Shop de Lacoste trui hier

Lacoste muts

Het Lacoste jasje is een klassiek stuk bovenkleding dat al tientallen jaren meegaat. Deze tijdloze stijl heeft een eenvoudig ontwerp met een button-down voorkant en kraag.

Het jasje is meestal gemaakt van een lichtgewicht katoen of linnen stof, waardoor het perfect is voor overgangsweer. Het is ook meestal getailleerd voor een slanke pasvorm, wat het een moderne uitstraling geeft.

Of je het nu nonchalant draagt met een jeans of opdirkt met een pantalon, het Lacoste jasje is een veelzijdig stuk dat nooit uit de mode raakt.

Shop de Lacoste jas hier

Lacoste pet

De Lacoste pet is een casual en stijlvolle manier om de zon uit je ogen te houden. Hij is gemaakt van 100% katoen en heeft een verstelbaar bandje achteraan, dus hij is one size fits all.

Het vizier is mooi stijf, zodat het niet in je gezicht neerploft als je zweet. En het mooiste is dat het Lacoste logo op de voorkant geborduurd is, zodat iedereen zal weten dat je een klassevol individu bent.

Of je nu naar de golfbaan gaat of gewoon bij het zwembad rondhangt, de Lacoste pet is het perfecte accessoire.

Shop de Lacoste pet hier

Lacoste t shirt

Een populaire keuze voor casual kleding, het Lacoste t-shirt is een must-have in elke garderobe. Het T-shirt is gemaakt van 100% katoen en is zacht en comfortabel om te dragen, met een klassieke ronde hals.

Het T-shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je er een kunt vinden die bij je persoonlijke stijl past. Of je het nu draagt met een jeans of een korte broek, het Lacoste t-shirt is een prima keuze om elke dag te dragen.

Bovendien is het shirt machinewasbaar voor gemakkelijk onderhoud. Als het om casual stijl gaat, is het Lacoste t shirt een verstandige keuze.

Shop het Lacoste t shirt hier

Lacoste polo heren

De Lacoste polo voor heren is een klassieker in de garderobe. Hij is perfect voor de warme zomerdagen waarop je er verzorgd uit wilt zien maar je toch comfortabel wilt voelen.

De polo is gemaakt van een zachte, ademende katoenen stof die je de hele dag koel en comfortabel houdt. Het heeft een klassieke sluiting met drie knopen en is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en motieven.

Of je nu naar de golfbaan gaat of naar kantoor, de Lacoste polo voor heren houdt je zeker scherp.

Nou, daar heb je het. Lacoste, een merk met een interessante geschiedenis en een aantal geweldige producten te bieden.

Of je nu op zoek bent naar sportieve sneakers of iets meer gekleed, Sneakerplaats heeft je gedekt. En vergeet niet, de vetste items zijn altijd beschikbaar op onze site!

Ga dus zeker even langs en bekijk de nieuwste aanwinsten voordat ze uitverkocht zijn.

Shop alles van Lacoste hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring