Mason Garments

Mason Garments is een dik sneakermerk dat een grote indruk maakt in de sneakerwereld. Hun schoenen zijn stijlvol en uniek, en ze zijn al snel een favoriet onder sneakerheads geworden.

Als je op zoek bent naar een coole nieuwe sneaker om aan je collectie toe te voegen, ga dan zeker eens kijken bij Mason Garments!

Inhoudsopgave over Mason Garments:

Shop de Mason Garments hier

De verschillende soorten Mason Garments die er zijn

De Mason Garments Firenze sneaker is een stijlvolle en comfortabele schoen die perfect is om elke dag te dragen. De Firenze is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om zowel duurzaam als comfortabel te zijn.

Het bovenwerk is van zacht leer, en de zool is van een lichtgewicht rubber dat een uitstekende tractie biedt. De Firenze heeft ook een gewatteerde kraag en tong voor extra comfort, en de veters zijn versterkt voor duurzaamheid.

Met zijn klassieke stijl en superieur vakmanschap is de Mason Garments Firenze sneaker een uitstekende keuze voor wie een hoogwaardige, stijlvolle en comfortabele sneaker zoekt.

De Mason Garments Tia is een veelzijdige schoen die zowel gekleed als gekleed kan worden. Ze is gemaakt van zacht, gekorreld leer en heeft een slank, laag profiel silhouet.

De Tia heeft een door ons gedempte binnenzool voor de hele dag comfort, en de rubberen buitenzool biedt superieure tractie. Of je nu naar kantoor gaat of op stap voor een drankje met vrienden, de Tia is een prima keuze.

De Mason Garments Torino is een high-top sneaker gemaakt met luxueuze materialen. Het bovenwerk is gemaakt van eersteklas suède, en de bootie is gevoerd met zacht leer.

De buitenzool is van rubber voor duurzaamheid, en de binnenzool is gedempt voor comfort. De Torino heeft ook een geperforeerde toebox voor ademend vermogen, en een rits aan de zijkant voor gemakkelijk aan- en uittrekken.

Of je nu de straat op gaat of naar de sportschool, de Mason Garments Torino is een sneaker die hoofden zal doen omdraaien.

De Mason Garments Genova 2 is een prima keuze voor iedereen die een stijlvolle en comfortabele schoen zoekt. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, en de zool is gemaakt van duurzaam rubber.

De Genova 2 heeft ook een gepolsterde binnenzool en een gewatteerde kraag, waardoor hij uiterst comfortabel is om te dragen.

Bovendien is de schoen er in verschillende kleuren, zodat je de schoen kunt kiezen die het beste bij je stijl past. Of je je nu opmaakt voor een avondje uit of gewoon boodschappen gaat doen, de Mason Garments Genova 2 is een prima keuze.

Mason Garments sale

Opwindend nieuws, Mason Garments heeft een sale! Dit is de perfecte gelegenheid om wat van hun hoogwaardige, stijlvolle schoeisel voor een gereduceerde prijs te bemachtigen.

Mason Garments werd in 2013 opgericht met het doel betaalbare, made-to-last sneakers te maken. Hun schoenen zijn gemaakt met eersteklas materialen en aandacht voor detail, waardoor ze zowel comfortabel als stijlvol zijn.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw paar alledaagse sneakers of iets gekleder voor speciale gelegenheden, bij Mason Garments zit je goed.

Wacht dus niet langer, ga nu naar hun website en profiteer van de uitverkoop voor hij afgelopen is. Je zult er geen spijt van krijgen.

De Mason Garments die in de sale zijn, zijn voor zowel dames als heren te dragen. Het is een unisex schoen! Meer lezen over de Mason Garments sale? Check dan deze link!

Shop de Mason Garments sale hier

Hoe vallen Mason Garments?

Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de pasvorm van Mason Garments. De beste manier om daar achter te komen is ze zelf te passen, maar we kunnen je wel een algemeen idee geven van de maatvoering.

De schoenen hebben de neiging een beetje aan de grote kant te lopen, dus als je gewoonlijk maat 8 hebt, kun je misschien beter maat 7.5 proberen.

Dat gezegd hebbende, elke voet is anders, dus het is altijd het beste om ze te passen voor je ze koopt. Het goede nieuws is dat Mason Garments gratis retourzendingen heeft, dus je kunt ze altijd terugsturen als ze niet helemaal goed passen.

Dus waar wacht je nog op? Geef Mason Garments vandaag nog een kans!

Een paar dikke Mason Garments colorways

Mason Garments is de perfecte plek om te winkelen voor de nieuwste en beste in de mode sneakers.

Met een brede selectie van trendy schoenen, ben jij zeker om het perfecte paar kicks te vinden om uw look te voltooien. Dus waar wacht je nog op? Shop nu en stap in stijl!

Shop de Mason Garments hier

Geschiedenis van Mason Garments

Mason Garments werd in 2012 opgericht door Rendi Aditia die een nieuw soort sneaker wilden maken. Het doel was om de klassieke stijl van een tennisschoen te combineren met het comfort en de duurzaamheid van een hardloopschoen.

Het resultaat was een slanke, minimalistische sneaker die al snel een favoriet werd bij modebewuste consumenten. Mason Garments heeft zijn lijn sindsdien uitgebreid met verschillende stijlen en kleuren, die allemaal met dezelfde aandacht voor detail en inzet voor kwaliteit gemaakt worden.

Of je nu een veelzijdige alledaagse sneaker zoekt of een stijlvol statement stuk, Mason Garments heeft het perfecte paar schoenen voor je.

Wat zijn Mason Garments en waar komen de sneakers vandaan?

Mason Garments is een in Nederland gevestigd bedrijf dat high-end sneakers maakt. Het bedrijf werd in 2012 opgericht door Rendi Aditia.

De sneakers van Mason Garments worden in Italië gemaakt van de beste materialen die er zijn. Het gebruik van topkwaliteit materialen en vakmanschap door het bedrijf resulteert in een luxueus product dat duurzaam en stijlvol is.

Behalve het gebruik van eersteklas materialen zijn de sneakers van Mason Garments ook ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten.

Het resultaat is een sneaker die er goed uitziet en goed aanvoelt, of je hem nu draagt voor een avondje uit of een dag op het veld. Als je op zoek bent naar een sneaker die stijl, comfort en kwaliteit combineert, dan is Mason Garments het merk voor jou.

Shop de Mason Garments hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring