Mason Garments “Gifting Season” sale!

Mason Garments heeft met de “Gifting Season” weer goed uitgepakt! In deze blog staan een paar van de dikste Mason…

Mason Garments heeft met de “Gifting Season” weer goed uitgepakt! In deze blog staan een paar van de dikste Mason Garment sneakers die jij kan scoren met een flinke korting, lees dus vooral verder!

Over de sale van Mason Garments

Bij de Gifting Season Sale van Mason Garments kun je vele dikke sneakers scoren met 30% prijsvoordeel en dat ook nog eens in veel verschillende stijlen en keuzes. 

Zit jouw maat er nou niet tussen? Geen probleem, dagelijks worden de sneakers aangevuld met nieuwe maten zodat jij met de mooiste sneakers kunt lopen.

Bekijk de Mason Garments sale hier

De modellen van Mason Garments

In de sale staan 4 verschillende modellen: de Firenze, Torino, Tia en Astro. Deze hebben allemaal kleuren verwerkt in de schoen en maakt het zo allemaal stuk voor stuk uniek.

Op dit moment zijn de modellen ook nog in zo ongeveer alle maten beschikbaar en zijn ook nog is met flinke korting!

Er zijn zo’n 10 verschillende sneakers in de sale en allemaal in frisse mooie kleuren in kinder en volwassene maten en maken gebruik van hoge kortingen! De schoenen maken gebruik van hoge kwaliteit en lopen ook lekker, zeker een aanrader dus!  😉

Ook handig om te weten. Mason Garments vallen over het algemeen als normaal, je kan ze dus gewoon in je eigen maat bestellen.

Bekijk de Mason Garments “Gifting Sale” hier

Oftewel een super dikke sale met veel mooie sneakers. Ben jij nou heel benieuwd naar deze dikke sale neem dan hier zeker even een kijkje!

Wil jij meer van Mason Garments zien? Bekijk dan alle Mason Garments sneakers in onze sneaker zoekmachine!