McKenzie trainingspakken

Ben jij op zoek naar een McKenzie trainingspak?

Op deze pagina laten wij jou alle McKenzie trainingspakken zien, voor zowel heren, dames en kids en vertellen wij jou in welke kleuren deze trainingspakken van McKenzie er allemaal verkrijgbaar zijn!

Dus ben jij op zoek naar een McKenzie pak? Dan zit jij op deze pagina helemaal goed!

McKenzie is het exclusieve merk van JD Sports, die niet alleen super mooie trainingspakken heeft, maar bijvoorbeeld ook boxers, sokken, shorts, zwembroeken, polo’s en noem maar op! Maar toch zijn de McKenzie trainingspakken wel het paradepaardje van dit merk.

Bekijk hier alle McKenzie producten bij JD Sports

Welke informatie vind jij allemaal op deze pagina?

McKenzie trainingspak

Jij bent op zoek naar een McKenzie trainingspak, anders was je niet op deze pagina geweest! Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe McKenzie trainingspak voor heren en dames!

Deze trainingspakken van McKenzie zijn er in alle maten en in veel verschillende kleuren. Zo heb je dus niet alleen de keuze uit zwart en grijs, maar kun je bijvoorbeeld ook kiezen uit rood, blauw en wit!

Daarnaast kun je zo’n dik McKenzie trainingspak shoppen voor dames, heren en kids en zijn daarin ook weer verschillende trainingspakken te verkrijgen. Wij leggen je hieronder uit welke dit precies allemaal zijn!

McKenzie trainingspakken heren

Shop hier de McKenzie trainingspakken voor heren

De heren hebben geluk! McKenzie heeft namelijk een veel groter aanbod trainingspakken voor heren dan voor dames. De McKenzie trainingspakken voor heren zijn er ook in veel meer kleuren.

Op dit moment van schrijven zijn er bij JD Sports 14 verschillende McKenzie heren trainingspakken te koop. Daarbij wordt er ook nog onderscheid gemaakt in de verschillende pakken qua model en vormgeving. Welk McKenzie trainingspak voor heren vind jij het dikst?

Je kunt de heren collectie van de trainingspakken onderscheiden in 2 verschillende “collecties”. Zo heb je de McKenzie “Essential” trainingspak heren en de McKenzie “Exhilerate” trainingspak heren.

Deze 2 verschillende pakken hebben ieder z’n eigen specificaties, zo zit er verschil in bijvoorbeeld het materiaal en ook is het vest bij de een ander dan de ander. Hieronder lees je de verschillende tussen de McKenzie heren trainingspakken.

We vertellen je onder deze foto wat het verschil is tussen het McKenzie “Essential” trainingspak en McKenzie “Exhilerate” trainingspak. Voor welke van deze 2 McKenzie heren pakken ga jij?

Bekijk hier alle McKenzie trainingspakken voor heren

McKenzie Essential trainingspak heren

Bekijk hier het McKenzie Essential trainingspak voor heren

Het McKenzie Essential trainingspak voor heren is een pak dat is gemaakt van een heerlijk zachte katoenfleece. Dit pak heeft een “normale” pasvorm. Ik ben zelf 1,86 en heb maat L. Het “Essential” trainingspak heeft een hoodie met gehele ritssluiting (van boven naar beneden) en een capuchon die je kunt verstellen door de touwtjes.

Bij deze hoodie met rits zit een passende joggingsbroek met een tailleband en broekspijpen met elastiek, waardoor hij mooi aansluit op het lichaam en aan de benen. Hierdoor heb je dus niet van die ouderwetse (of noemen het liever “retro” haha) wijde pijpen, maar sluiten ze mooi aan.

Dit McKenzie Essential trainingspak voor heren is een echte aanrader! Wij hebben er zelf thuis ook een aantal en we lopen er bijna dagelijks in. Je kunt hem daarbij prima dragen tijdens het sporten, maar ook gewoon overdag voor als je bijvoorbeeld thuis aan het werk bent of even naar de supermarkt moet.

Dit McKenzie pak voor heren is zeer comfortabel, mede door het materiaal (van fleece) en de pasvorm. Aanrader!

Shop hier jouw McKenzie Essential trainingspak voor heren

McKenzie Exhilarate trainingspak heren

Bekijk hier het McKenzie Exhilarate trainingspak voor heren

Naar het “Essential” model heeft McKenzie ook nog de McKenzie Exhilarate trainingspak voor heren. Dit “Exhilarate” trainingspak is exclusief verkrijgbaar bij JD Sports.

Dit pak is gemaakt van een gladde polyester die voorzien is van extra stretch voor een groter draagcomfort. Dit pak heeft een normale pasvorm. De hoodie is echt een hoodie en beschikt dus niet over een gehele rits die van boven tot onder loopt.

Deze moet je dus wel over je hoofd heen trekken i.p.v. dat je hem echt aan kan trekken, dus hopelijk heb je niet net een uur voor de stiekem gestaan om je haar in fatsoen te brengen haha!

Het verschil tussen de “McKenzie Essential” en de “McKenzie Exhilarate” zit hem dus echt in de stof en in de hoodie van met of zonder gehele rits afgewerkt is. Het is maar net wat je fijner en mooier vindt!

Wij hebben deze McKenzie Exhilarate trainingspak zelf niet, dus wij kunnen hier eerlijk gezegd niet helemaal een goede beoordeling over geven. Het is inderdaad maar net wat je mooier en fijner vindt.

Maar we moeten wel zeggen, deze “Exhilarate” ziet er wel super comfortabel uit. We gaan hem ook maar gewoon bestellen om er een review over te kunnen schrijven!

Shop hier jouw McKenzie Exhilarate trainingspak voor heren

McKenzie trainingspak heren – Shop op kleur

Shop hier alle McKenzie heren trainingspakken

Ben jij op zoek naar McKenzie trainingspak voor heren in de speciale kleur? Dat snappen wij helemaal! Doordat er zo veel keus is, is het misschien makkelijker om je te focussen op een specifieke kleur waarin jij jouw McKenzie pak wilt.

Daarom hebben wij voor jou even een mooi rijtje gemaakt met alle kleuren waarin jij jouw McKenzie trainingspak voor heren kunt krijgen. Je checkt ze hieronder:

Zit jouw favoriete kleur er bij? Wij hopen het wel in ieder geval! Wij wensen je super veel plezier met je nieuwe dikke McKenzie pak in deze hele vette kleuren.

Mocht je graag het hele overzicht willen zien van alle McKenzie trainingspakken voor heren, check dan vooral dit overzicht even. Hier vind jij een overzicht van alle McKenzie pakken voor heren, ongeacht kleur, model of maat.

Bekijk hier alle McKenzie heren trainingspakken

McKenzie trainingspak dames

McKenzie heeft niet alleen maar trainingspakken voor heren, maar dus ook trainingspakken voor dames! Hebben jullie even geluk haha! Maar helaas voor de dames niet zo’n groot aanbod als voor de heren, maargoed, ze zijn er gelukkig wel!

Op dit moment van schrijven zijn er 4 McKenzie trainingspakken voor dames verkrijgbaar op de website van JD Sports. In verschillende maatvoeringen en kleuren. Voor welk McKenzie trainingspak voor dames ga jij?

Toch heb je hier nog verschil in de verschillende pakken. Dit zijn namelijk:

Zit een mooi McKenzie dames trainingspak voor jou tussen? Check ze nu allemaal en shop jouw nieuwe McKenzie trainingspak voor dames!

Shop hier een McKenzie trainingspak voor dames

McKenzie pak voor dames – Shop op kleur

Ben jij op zoek naar een McKenzie trainingspak voor dames in een bepaalde kleur? Wij hebben voor jou onderstaande links even benoemd, zodat jij gemakkelijk jouw nieuwe McKenzie pak kunt shoppen op kleur.

Helaas is er voor de vrouwen niet zo heel veel keus in kleur, er zijn maar 2 kleuren. Namelijk zwart en grijs… Sorry dames! Check ze hieronder:

Welk McKenzie dames pak vind jij het mooiste? Laat het ons weten in de reacties of via onze socials. We zijn erg benieuwd voor welk pak jij hebt gekozen!

McKenzie trainingspak kids


Zelfs voor de allerkleinsten is er een trainingspak van McKenzie. Hoe tof is dat?! Lekker matchen, samen met je kleine prins of prinses in een McKenzie trainingspak. De droom van iedere ouder lijkt ons haha!

Er zijn veel verschillende McKenzie trainingspakken voor kids verkrijgbaar bij JD Sports. Niet alleen voor verschillende leeftijden, maar ook in veel verschillende kleuren.

Bekijk hier alle McKenzie trainingspakken voor kids

McKenzie trainingspakken voor kids – De verschillen

Er zijn voor de kids veel verschillende soorten McKenzie pakken. Hierdoor kun je misschien even een beetje overdondert raken, dus wij hebben alle belangrijke links even voor jou op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk naar de juiste pagina kunt klikken:

McKenzie kids trainingspakken shoppen op leeftijd:

De McKenzie trainingspakken voor kids zijn verkrijgbaar voor verschillende leeftijden. Hier worden 3 verschillende leeftijden genoemd, welke weer relevante zijn aan bepaalde maatvoeringen. Deze 3 leeftijden zijn:

McKenzie kids trainingspakken shoppen op kleur:

Daarbij zijn naast de verschillende leeftijd maatvoeringen ook nog bepaalde kleuren verkrijgbaar voor jouw kleine wondertje.

Wij snappen maar al te goed dat jouw kleine prins of prinses het liefste een bepaalde kleur draagt, daarom hebben wij onderstaande lijst voor jou gemaakt waarin jij gemakkelijk kunt klikken naar alle kleuren die er beschikbaar zijn in een McKenzie pak voor kinderen:

In welke kleuren zijn de trainingspakken van McKenzie te krijgen?


De trainingspakken van McKenzie zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren. Wij zetten ze even voor je op een rijtje, zodat je gemakkelijk precies naar de juiste kleur gaat.

Deze trainingspakken zijn verkrijgbaar in de kleur rood, blauw, grijs, groen, zwart en wit. Klik op de links hieronder om direct naar de juiste kleur te gaan:

McKenzie trainingspak review en beoordeling

Shop hier alle McKenzie producten bij JD Sports

Ik heb ook een paar trainingspakken van McKenzie besteld omdat ik erg benieuwd was naar de kwaliteit en de pasvorm van deze pakken. Ik zag ze al erg vaak voorbij komen bij JD Sports, dus ik heb ze uiteindelijk gekocht.

Ik heb het “Essential” trainingspak van McKenzie gekocht de kleuren zwart en donkergrijs. Deze kleuren vond ik het makkelijkst voor thuis, maar nu denk ik; Had ik die blauwe en die groene ook maar besteld haha! Misschien ga ik dat nog doen, want ik vind ze echt wel heel erg fijn.

De kwaliteit en de pasvorm van de trainingspakken zijn top! Het zachte fleece van de “Essential” heeft mij echt doen verbazen. Het voelt zo zacht aan, echt een heerlijk trainingspak.

Ik heb heb daarbij ook al een paar keer moeten inleveren bij mijn vriendin, omdat zij ze ook zo fijn vindt. Ik denk dat ik er nog maar een paar bij ga bestellen en dat mijn vriendin haar eigen pakken krijgt.

Ik ben zelf 1,87 en heb een normaal postuur, en mij zit de maat L wel prima. Ik zou eventueel ook nog een keer een XL kunnen passen, maar de L is voor mij nu goed. Daarnaast heb ik ze nu een aantal keer gewassen en ze blijven nog prima in de was. Ze krimpen verder niet echt, wat bij de Nike Tech pakken wel gebeurd.. Dus daar ben ik erg blij mee!

Al met al ben ik zeer tevreden over het McKenzie trainingspak. Ik ben ook nog wel erg benieuwd naar de McKenzie Exhilarate, dus dat wordt mijn volgende pak denk ik. Dan krijgen jullie weer een nieuwe review van mij.

Bekijk hier alle McKenzie producten bij JD Sports

Wil jij meer weten over JD Sports? Dan zijn onze andere pagina’s misschien ook wel wat voor jou! Wij hebben namelijk ook nog een algemene JD Sports pagina en een JD Sports sale pagina. Neem eens een kijkje! 😉

Meer sneakers en/of kleding shoppen? Dat kan via onze sneaker- en kleding zoekmachine

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring