Multi-Colored layers sieren de Nike Air Max 1 en Air Force 1

Nadat Nike de officiële beelden heeft onthuld van de Air Max 1 en Air Force 1 Low ‘Big Tongue’, kunnen…

Nadat Nike de officiële beelden heeft onthuld van de Air Max 1 en Air Force 1 Low ‘Big Tongue’, kunnen sneakerliefhebbers in oktober 2023 nog meer opwinding verwachten. Nike breidt namelijk hun exclusieve kindercollectie verder uit met nog twee opvallende ontwerpen voor deze twee iconische silhouetten.

Bij de nieuwe ontwerpen heeft Nike gekozen voor een opvallende Multi-Color make-over. De Nike Air Max 1 is voorzien van een strakke witte basislaag, terwijl het Air Force 1-ontwerp van Bruce Kilgore in het diepzwart is uitgevoerd.

Beide schoenen worden vervolgens tot leven gebracht met accenten van levendige tinten, zoals levendig roze, diep mosterdgeel, fris lichtgroen, krachtig rood en hemelsblauw. Het resultaat is een levendig en speels ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken.

Wat de Nike Air Max 1 betreft, deze valt misschien iets subtieler op dan de Air Force 1. De mudguard van het Tinker Hatfield-ontwerp heeft namelijk een grijze tint gekregen, terwijl de middenzool stralend wit is.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum is bevestigd voor de Nike Air Max 1 en Air Force 1 ‘Multi-Color Layers’, wordt verwacht dat deze collectie ergens in de loop van 2023 verkrijgbaar zal zijn bij Nike en geselecteerde retailers.

Sneakerliefhebbers kunnen dus uitkijken naar een kleurrijk en opwindend aanbod voor de kleintjes.