New Balance plant grootse herlancering van het 1000 model in 2024

Het New Balance 1000 model maakte begin 2024 een comeback. In de promotiecampagne was rapper Dave, de huidige merkambassadeur van…

Ontwerp zonder titel 15

Het New Balance 1000 model maakte begin 2024 een comeback. In de promotiecampagne was rapper Dave, de huidige merkambassadeur van New Balance, te zien. Sinds de herintroductie van dit model heeft Joe Freshgoods zijn eigen colorways van de sneaker uitgebracht.

Nu komen er nieuwe colorways van het model uit in 2024, waaronder een samenwerking met Aimé Leon Dore.

New Balance 1000

De New Balance 1000 werd voor het eerst gelanceerd in 1999. Dit sportieve model was lange tijd uit de winkels verdwenen, maar maakte begin 2024 een comeback ter ere van zijn 25-jarig jubileum in de ‘When Things Were Pure’ collectie, in samenwerking met Joe Freshgoods. Kort daarna volgden de ‘Silver Metallic’ en ‘Angora Moonrock’ colorways.

Nu verschijnen er vijf nieuwe colorways van dit model. Het kledingmerk Aimé Leon Dore onthulde eerder al een lichtgrijze New Balance 1000. Afgelopen week werden twee andere colorways onthuld: een witte en een zwarte variant.

Bekijk hier de sneaker! 

Deze monochrome colorways hebben een strakke, moderne uitstraling. De collecties van Aimé Leon Dore zijn herkenbaar aan hun tijdloze ontwerpen, wat ook terug te zien is bij de New Balance 1000. Het model heeft een basis van mesh, leren overlays en TPU-details, met het Aimé Leon Dore logo op de neus.

Daarnaast zijn er nog twee andere colorways die waarschijnlijk deel uitmaken van New Balance’s eigen collectie. Deze twee varianten maken gebruik van reflecterende details die perfect passen bij het sportieve, opvallende silhouet.

De ene colorway heeft een opvallend kleurenpalet met paarse, oranje en groene details. De tweede colorway heeft een volledig grijze bovenkant met reflecterende accenten.

Release

De Aimé Leon Dore x New Balance 1000 in de colorways ‘White’, ‘Black’ en ‘Grey’ zullen waarschijnlijk op 20 juni 2024 via onze sneaker kalander verkrijgbaar zijn! De releasedata voor de andere New Balance 1000 colorways zijn nog niet bekend.

Bekijk hier onze release kalender!