Nieuwe release – Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Slate

De adidas Yeezy Boost 350 V2 “Slate” is een van de meest geanticipeerde sneakers van het jaar. Deze colorway van…

De adidas Yeezy Boost 350 V2 “Slate” is een van de meest geanticipeerde sneakers van het jaar.

Deze colorway van de populaire Kanye West sneaker werd meer dan een jaar geleden voor het eerst gespot aan de voeten van Kim Kardashian en andere beroemdheden.

En nu, na veel wachten, komt hij eindelijk in de schappen.

Deze kleur is een mix van zwart en wit, met een grijsblauwe tint op het Primeknit bovenwerk. De Boost tussenzool is ook wit, wat een mooi contrast geeft met de donkere bovenkant.

De “Slate” Yeezys worden geleverd in een speciale doos met daarop een tekening van Kanye West door de Japanse kunstenaar Takashi Murakami.

Tot nu toe hebben slechts een paar geselecteerde retailers aangekondigd dat ze de “Slate” Yeezys zullen verkopen, dus zorg ervoor dat je terugkomt voor updates over waar je ze kunt kopen.

Koop de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Slate via Sneakerplaats

De Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Slate” is een geweldige schoen om toe te voegen aan je sneakercollectie.

Tot nu toe hebben slechts een paar geselecteerde retailers aangekondigd dat ze de “Slate” Yeezys zullen verkopen, hij is vanaf 3 september 2022 om 08:00 verkrijgbaar via Sneakerplaats.com, dus zorg ervoor dat je hem vandaag nog shopt!

De Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Slate” is een langverwachte sneaker die nu eindelijk in de schappen ligt. Deze colorway van de populaire Kanye West sneaker werd ruim een jaar geleden voor het eerst gespot aan de voeten van Kim Kardashian en andere beroemdheden.

De mix van zwart en wit met een grijs-blauwe tint op het Primeknit bovenwerk en de witte Boost tussenzool zorgt voor een mooi contrast. De “Slate” Yeezys komen in een speciale doos met een tekening van Kanye West door de Japanse kunstenaar Takashi Murakami.