Nike Air Max 1 ’86: “Black Denim” Stijl

De OG “Big Bubble” look is opnieuw geïntroduceerd, de Air Max 1 ’86 is Sindsdien de  retro-iteratie van deze sneaker.…

De OG “Big Bubble” look is opnieuw geïntroduceerd, de Air Max 1 ’86 is Sindsdien de  retro-iteratie van deze sneaker. De Air Max 1 ’86 verscheen in talloze kleurstellingen, waarbij de nieuwste “Black Denim” als afwerking heeft.

Stijlvolle details

Deze nieuwe versie begint met een bovenwerk dat wordt geaccentueerd door een gestructureerde lederen mudguard in het zwart, die elegant om de schoen heen loopt. Daarnaast heeft het een robuuste blauwe suède basis met roze denim details op de middenvoet en de tong, die perfect samengaan met de veters en de voering.

Het kenmerkende “Black Denim” voegt zich in bij de primaire middenvoet-overlay en de hielkap, terwijl de Swooshes zijn uitgevoerd in lichtgrijs leer dat subtiel contrasteert met het denim.

Premium uitvoering

Deze premium uitvoering van de AM1 ’86 onderscheidt zich door een overvloed aan texturen. Gewassen denim op zacht Blue Grey suède en een Coconut Milk foam middenzool (met daarin de iconische zichtbare Nike Air unit) komen bijzonder goed tot hun recht door de golvende zwarte mudguard.

Het Pink Foam van de kraagvoering en de Blue Grey accenten op het bovenwerk worden ook gebruikt op de kenmerkende buitenzool met wafelpatroon, waardoor een samenhangende en stijlvolle look ontstaat.

Beschikbaarheid en lancering

Deze opvallende “Black Denim” versie van de Air Max 1 ’86 zal beschikbaar zijn op 7 december om 9:00 uur. Mis niet de kans om deze unieke en stijlvolle sneaker aan je collectie toe te voegen. Wees er snel bij, want deze release belooft veel aandacht te trekken van sneakerliefhebbers.