Nike Air Max 1 “La Ville Lumière”

Het moment is weer daar! Het is bijna Air Max Day dus dat betekend een nieuwe vette release! Wauw en…

Het moment is weer daar! Het is bijna Air Max Day dus dat betekend een nieuwe vette release! Wauw en wat voor eentje! Deze “Nike Air Max 1 La Ville Lumière” voor dames steelt elke show en verdient het dan ook om op deze bijzondere dag uit te komen.

Wij zijn een van de gelukkigen die deze dikke sneaker alvast in ontvangst mochten nemen en in real life konden beoordelen.

Meld je nu aan voor deze release en mis niks!

Wat vinden wij van de Nike Air Max 1 La Ville Lumière?

Je kan gewoon niet om deze sneaker heen! De La Ville Lumière is vrouwelijk met een stoer randje. Zoiets hebben wij nog niet eerder gezien en de uitvoering is dan ook meer dan uniek!

Iedereen op straalt zal verblind worden door het pearl effect die schittert in de zon.

Meld je nu aan voor de release van de AM1 La Ville Lumiere!

Het model

Eindelijk weer eens een AM1 model, en jullie weten dat wij daar gek op zijn! In 1987 werd de eerste Air Max 1 gereleased met unieke luchtunit (air) in de hiel en het is nu een van de populairste modellen van Nike.

Juist door deze luchtunit lijkt het alsof je op wolken loopt en deze schoen stelt dan ook nooit teleur.

Meld je hier aan voor de release van de Nike AM1 La Ville Lumiere!

De colorway

Het meest opvallende aan deze sneaker is de dikke colorway! Ze hebben een soort regenboogachtige, glazige kleur die over de hele sneaker doorloopt waardoor de schoen in elk licht weer anders kleurt.

Dit maakt de La Ville Lumière ook zo bijzonder en passend bij elke outfit. Ik zou deze sneaker zelf combineren met een stoere lichtblauwe distressed jeans, witte lage Nike sokken en een beige bedrukte sweater.

Meld je nu aan voor deze release en mis niks!

Het materiaal

Het bovenwerk van de Air Max 1 is nubuck met een Light Bone suède onderkant. De tong heeft een accentkleur van Navy en hierop staat de datum van de Nike Air Max Day gedrukt. Wij zijn helemaal fan!

Check hier alles over deze release en mis niks!

De tong 3.26

De tong van deze Nike Air Max 1 La Ville Lumière valt gelijk op. Naast dat deze een Navy kleur heeft staat ook de datum van Air Max Day bedrukt in wit cijfers: 3.26.

Check hier alles over deze release!

Nike doos

Nike heeft uiteraard goed nagedacht over de uitstraling van de doos en deze past perfect bij de La Ville Lumière! Door de zachte beige kleur en de zwarte tekst met naam en datum van de Air Max Day heeft het een luxe uitstraling. Zelfs de binnenkant en het papier is bedrukt met naam en datum, hoe dik!!

Meld je hier aan voor de release van de Nike AM1 La Ville Lumiere!

Wat zegt Nike over de Air Max 1 La Ville Lumière?

“Deze Air Max Day brengen we een eerbetoon aan Parijs, de stad van het licht. Premium nubuck en natuurlijke kleuren zoals Summit White, Light Bone en vleugjes Navy weerspiegelen de mode en tradities in de stad, terwijl regenboogkleurige overlays met vlakken op het bovenwerk deze Air Max 1 laten schitteren, net als ‘La Ville Lumière’. Het tonglabel ter ere van de datum van vandaag en dit speciale moment en de mooie Air Max Day bedels maken deze stadse stijl, die door alle arrondissementen schittert, compleet.”

Stukje geschiedenis over de Nike Air Max 1

“Een revolutie om bij stil te staan. In 1987 werd de Air Max serie gecreëerd: de eerste schoenen met zichtbare Air. Wat begon als een experiment met demping, groeide al snel uit tot een icoon op het veld — en op straat. Door de jaren heen is het design keer op keer vernieuwd, maar de rijke historie blijft.”

SKU: DQ9326-100

Meld je hier aan voor de release van de Nike AM1 La Ville Lumiere!

Bekijk hier alle foto’s van dit heerlijke paartje!