Nike Air Max 1 “Light Madder Root”

Het Nike Air Max 1 model bestaat 35 jaar. Dit vieren ze met vele releases, onder andere de Nike Air…

Het Nike Air Max 1 model bestaat 35 jaar. Dit vieren ze met vele releases, onder andere de Nike Air Max 1 “Light Madder Root”. Deze sneaker heeft een kleurrijke en frisse uitstraling en heeft een suède stof op de sneaker. 

De Nike Air Max 1 “Light Madder Root” bestaat uit een combinatie van materialen

Nike brengt met deze schoen zowel in materiaal als kleur iets nieuws naar voren. Bij de schoen is namelijk gebruik gemaakt van een combinatie van mesh, suède en leer op de upper van de schoen.

De mudguard van de schoen kleurt prachtig roze. Het middenpaneel is gekleurd in een lichtblauwe overlay gekleurd. 

Nike Air Max 1 “Light Madder Root” colorway

Bij deze parels hebben ze gebruik gemaakt van de kleuren Light Madder Root, Vivid Green en Rattan. Er zijn in de schoen verschillende soorten tinten rood, groen en blauw terug te vinden. 

De swoosh die groen is, matcht perfect met de groene Air unit waardoor de schoen ook nog is heerlijk loopt. De vele verschillende kleursoorten in de schoen maken het een pareltje!

Nike Air Max 1 “Light Madder Root” online kopen

Deze schoen wordt op 1 mei 2022 gereleased. Deze zal via de nike site of via de SNKRS app worden gereleased met een prijskaartje van 150,-.  Wij kijken heel erg uit naar deze release, ben jij nou ook benieuwd? Hou dan onze blogs en Social Media kanalen in de gaten!

Foto’s via Sneakerbardetroit