Nike Air Max 1 Patta Waves

Het populaire sneakermerk Nike heeft samengewerkt met het Nederlandse streetwear merk Patta om een nieuwe lijn sneakers te creëren genaamd…

Het populaire sneakermerk Nike heeft samengewerkt met het Nederlandse streetwear merk Patta om een nieuwe lijn sneakers te creëren genaamd de Nike Air Max 1 Patta Waves. Deze sneakers zijn een bijgewerkte versie van de klassieke Nike Air Max 1 sneaker en hebben een nieuw op golven geïnspireerd ontwerp dat zeker de aandacht trekt.

Nike en Patta werken al samen sinds 2005, toen ze hun eerste co-branded collectie uitbrachten. Sindsdien hebben ze verschillende collecties uitgebracht, de een nog populairder dan de ander. De Nike Air Max 1 Patta Waves zijn er in vele verschillende colorways en Sneakerplaats gaat jou er alles over vertellen!

Shop hier de Nike Air Max 1 Patta Waves!

Verschillende colorways

Zoals eerder vernoemd is de Nike Air Max 1 Patta Waves beschikbaar in meerdere dikke colorways. Hieronder even een lijstje met alle colorways:

  • Nike x Patta Air Max 1 Waves White (White/Grey colorway)
  • Nike x Patta Air Max 1 Waves Dark Russet (Dark Russet/Dark Russet-Metallic Silver)
  • Nike x Patta Air Max 1 Waves Black White (Metallic Silver/Black/Black)
  • Nike x Patta Air Max 1 Waves Noise Aqua (Metallic Silver/Noise Aqua/Pure Platinum)
  • Nike x Patta Air Max 1 Waves Monarch (Metallic Silver/ Monarch/Pure Platinum)
  • Nike x Patta Air Max 1 Waves Rush Maroon (Metallic Silver/Rush Maroon/Pure Platinum)

Nike x Patta Air Max 1 Waves White

De Nike x Patta Air Max 1 White is een limited edition sneaker die is ontworpen in samenwerking met het Nederlandse streetwear merk Patta.

Het simplistische ontwerp en kleurenschema zijn gemakkelijk te dragen en te combineren met andere kleding, waardoor ze veelzijdig genoeg zijn voor dagelijks gebruik. Bovendien maakt de beperkte oplage van de sneakers ze verzamelobjecten die in de loop der tijd alleen maar in waarde zullen stijgen.

Als je op zoek bent naar een nieuw paar sneakers om aan je collectie toe te voegen of gewoon een geweldig paar schoenen wilt om deze zomer te dragen, dan moet de Nike x Patta Air Max 1 White zeker bovenaan je lijstje staan!

Shop hier de Nike Air Max 1 Patta Waves White!

Nike x Patta Air Max 1 Waves Dark Russet

De Nike Air Max 1 x Patta Dark Russet is een nieuwe kijk op de klassieke Nike Air Max 1. De schoen heeft een dark russet kleurstelling met bruine en zwarte accenten. Het Patta logo staat op de tong, en de schoen is afgemaakt met een zwarte Nike Air zool.

Op de mudguard van de sneaker vindt je een mini swoosh. Dit maakt de schoen helemaal af! Hij is nog te verkrijgen in verschillende maten dus twijfel niet en scoor nu jouw toekomstige sneaker!

Shop hier de Nike Air Max 1 Patta Waves Dark Russet!

Nike x Patta Air Max 1 Waves Black White

Nike x Patta Air Max 1 Waves Black White is een must-have voor elke collectie, dankzij het unieke ontwerp, de hoogwaardige materialen en de aandacht voor details.

Deze sneaker is uniek vanwege het golvende mudguard. Dit ontwerp onderscheidt hem van andere sneakers op de markt, en hij zal zeker de aandacht trekken als je hem draagt. De gebruikte materialen zijn ook top, en de aandacht voor detail is duidelijk in elk aspect van de sneaker. Als je op zoek bent naar een nieuwe sneaker om aan je collectie toe te voegen, dan is de Nike x Patta Air Max 1 Waves Black White een geweldige optie.

Shop hier de Nike Air Max 1 Patta Waves Black White!

Nike x Patta Air Max 1 Waves Noise Aqua

Voor alle sneakerheads hebben we de perfecte schoen voor jullie – de Patta x Nike Air Max 1 Waves Noise Aqua! Deze sneaker maakt deel uit van een felbegeerde pack met andere AM1’s, en hij zal zeker een goed aan slaan bij iedereen die hem ziet.

Deze sneaker is een lust voor het oog met zijn levendige aquablauwe kleurstelling en witte accenten. Het bovenwerk is gemaakt van een combinatie van suède en mesh, terwijl de tussenzool en de buitenzool van rubber zijn. Het totale effect is een schoen die er geweldig uitziet en heerlijk aanvoelt om te dragen.

Shop hier de Nike Air Max 1 Patta Waves Noise Aqua!

Nike x Patta Air Max 1 Waves Monarch

De Nike x Patta Air Max 1 Waves Monarch sneaker is de een collab tussen Nike en streetwearmerk Patta. Deze sneaker is een heruitvoering van de klassieke Nike Air Max 1, en hij heeft een uniek golfachtig patroon op het bovenwerk in een Monarch oranje kleurstelling.

De Nike x Patta Air Max 1 Waves Monarch sneaker is een speciale editie sneaker die in beperkte hoeveelheden werd uitgebracht.

De Nike x Patta Air Max 1 Waves Monarch is een must-have sneaker voor elke fan van beide merken. Het is een prachtig ontworpen schoen. Als je het geluk hebt een paar in handen te krijgen, beschouw jezelf dan als een van de gelukkigen!

Shop hier de Nike Air Max 1 Patta Waves Monarch!

Nike x Patta Air Max 1 Waves Rush Maroon

De Nike x Patta Air Max 1 Waves Rush Maroon is een sneaker die is gemaakt in samenwerking met de Nederlandse retailer Patta. Hier bij Sneakerplaats zijn we grote fans van de Nike x Patta Air Max 1 Waves Rush Maroon. We waarderen ook de aandacht voor details bij het ontwerp van deze sneaker, van de op Amsterdam geïnspireerde kleurstelling tot het Patta-logo op de tong en de hiel.

Het enige nadeel is dat deze sneaker een beperkte oplage heeft en moeilijk verkrijgbaar zal zijn. Maar als je het geluk hebt een paar te bemachtigen, denken we dat je blij zult zijn met je aankoop

Shop hier de Nike Air Max 1 Patta Waves Rush Maroon!

 

Foto Credits: House of Heat

Benieuwd naar nog meer dikke Nike Air Max 1’s die te verkrijgen zijn via Klekt? Check it out!

Shop direct bij Klekt

Sneakerplaats heeft ook een uitgebreide blog geschreven over Klekt!

Sneakerplaats | Alles over Klekt!