Nike Air Max 1 releases tijdens Nike Air Max Month

Nike heeft de hele maand maart releases van geliefde Nike Air Max 1 modellen oud en nieuw. Deze maand kunnen sneakerheads zich verheugen over de terugkeer van de Nike Air Max 1. De Nike Air Max 1 kwam voor het eerst uit in 1987 en werd ontworpen door Nike-ontwerper Tinker Hatfield. De schoen werd ontworpen met een zichtbare air unit in de hiel, wat een primeur was voor Nike schoenen. De oorspronkelijke kleurstelling van de Nike Air Max 1 had een wit bovenwerk met rode accenten op het spatbord, de hiel en het Swoosh logo.

Release van de Nike Air Max 1 SFR Summit White op 3 maart.

Op 3 maart komt de langverwachte Nike Air Max 1 SFR ‘Summit White’ eindelijk uit voor het publiek. Deze aantrekkelijke, klassieke sneaker heeft een bovenwerk van wit leer met metallic zilveren accenten, waardoor hij er subtiel maar krachtig uitziet. Verder is het welbekende ‘safari’ motiefje ook terug te vinden op deze te gekke sneaker!

Wie staat te popelen om een paar in handen te krijgen, moet snel handelen, want dit wordt zeker een gewilde schoen, perfect voor zowel casual als streetwear ensembles. Mis deze speciale release op 3 maart niet en zorg dat je hem vroegtijdig aan je garderobe toevoegt!

[wptb id=13323]

Op 4 maart komt de LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 uit bij Nike!

De langverwachte LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 wordt op 4 maart door Nike uitgebracht! Bereid je voor op een klassieke stijl met deze strakke combinatie van het klassieke LeBron silhouet en de immer populaire Nike Air Max 1.

Deze exclusieve samenwerking zal zeker fans van beide merken enthousiast maken, zodat ze hun trouw op de meest stijlvolle manier kunnen laten zien. Markeer dus de datum en mis deze unieke kans om een stukje schoenengeschiedenis te bezitten niet als hij op 4 maart in de verkrijgbaar is!

[wptb id=13388]

Op 10 maart volgt de release van de te gekke Nike Air Max 1 Premium ‘Shima Shima III’

Als je een sneakerhead bent, dan zul je zeker enthousiast zijn over de komende release van de Nike Air Max 1 Premium ‘Shima Shima III’ op 10 maart. Voorzien van een unieke colorway , is deze modieuze sneaker een tijdloze klassieker die pronkt met zowel streetstyle als moderne mode-esthetiek.

De ultieme combinatie van comfort en stijl maakt dit een essentiële aanvulling op elke garderobe en zal zeker een onmiddellijke favoriet worden. Mis het niet – bemachtig de Nike Air Max 1 Premium ‘Shima Shima III’ snel want deze sneakers zullen als warme broodjes over de toonbank vliegen!

[wptb id=13390]

Een week later, 17 maart, komt de unieke Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’ uit!

Als je een fervent sneakerhead bent, maak je dan klaar om een van de weinigen te zijn die deze exclusieve Nike Air Max 1 Corduroys bezit! Met een frisse “Baltic Blue” kleurstelling worden deze trendy kicks op 17 maart in beperkte oplage uitgebracht.

De zachte corduroy stof voegt een onverwachte maar stijlvolle toets toe aan hun klassieke silhouet. Mis deze zeldzame kans niet om een must-have item aan je collectie toe te voegen!

[wptb id=13394]

22 maart komt Nike met een opvallende sneaker genaamd de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Tiger Swoosh’!

22 maart wordt een spannende dag voor sneakerfans die op zoek zijn naar een nieuw statement piece! Nike brengt de ultra-catchy Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Tiger Swoosh’ uit, een gedurfd, opvallend ontwerp. Het boeiende tijger swoosh motief samen met de levendige kleuren, zullen zeker de aandacht trekken als je dit stuk rockt.

Het bovenwerk en de geborduurde details zorgen voor een elegante en geraffineerde look, zodat je er op je best uitziet terwijl je onderweg stijlvol en comfortabel blijft. Dus markeer je agenda’s – het is tijd om je stijl te laten brullen met de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Tiger Swoosh’!

[wptb id=13396]

Hierna komt er een nieuwe release van de eerste uitgebrachte Nike Air Max 1. De Nike Air Max 1 ’86 OG ‘University Red’ komt uit op 26 maart!

De langverwachte Nike Air Max 1 ’86 OG “University Red” is binnenkort verkrijgbaar voor sneakerheads. De perfecte combinatie van retro vibes en modern materiaal dat deze schoenen uniek maakt, zal zeker iedereen opwinden die een fan is van Air Max modellen. Het vurige University Red bovenwerk accentueert klassieke Nike esthetische elementen, terwijl de kenmerkende zichtbare Max Air unit precies de juiste hoeveelheid demping en comfort biedt.

Het oorspronkelijke silhouet is bijgewerkt met nieuwe materialen en technologie om de hedendaagse streetwear trendsetters aan te spreken – en dat alles met behoud van wat hem in de eerste plaats zo klassiek maakte. Markeer je agenda: 26 maart is de datum waarop je moet mikken om deze must-have schoenrelease in handen te krijgen!

[wptb id=13398]

Nike sluit deze maand de releases met de Nike Air Max 1 Golf ‘Sport Red’. Deze komt 27 maart uit.

Nike fans verheugen zich! De iconische Nike Air Max 1 Golf maakt deze maand een comeback met zijn ‘Sport Red’ release op 27 maart. Deze stijlvolle sneaker verenigt stijl, comfort en prestaties.

Of je nu een modieuze schoen zoekt voor je volgende avontuur of iets meer praktisch, deze naamgenoot zal het zeker waarmaken. Mis deze limited edition release niet – haal je paar Nike Air Max 1 Golf “Sport Red” vandaag nog op!

[wptb id=13400]

Shop deze maand dus te gekke Nike Air Max 1’s en breidt je collectie uit via Sneakerplaats!

Breid deze maand je collectie Nike Air Max 1’s uit met Sneakerplaats! Met een enorme keuze aan stijlen en kleuren kun je het perfecte paar vinden dat er geweldig uitziet als je over de straten van de stad paradeert.

Deze geliefde sneakers hebben niet alleen de kenmerkende Nike styling en klassieke constructie voor superieure duurzaamheid, maar bieden ook superieur comfort en demping voor uitgebreid gebruik. Dus wacht niet – shop deze maand geweldige Nike Air Max 1’s via Sneakerplaats, en breidt je sneakercollectie deze maand nog uit!

Check de Sneakerplaats releasekalender voor meer informatie!

Alle foto’s van de releases van de maand maart!

Foto Credits: House of Heat

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring