Nike Air Max 1 ‘Smokey Mauve’

Een Herfstige Release: De Nike Air Max 1 ‘Smokey Mauve’ De Nike Air Max 1 ‘Smokey Mauve’ staat gepland voor…

Een Herfstige Release: De Nike Air Max 1 ‘Smokey Mauve’

De Nike Air Max 1 ‘Smokey Mauve’ staat gepland voor release deze herfst. Deze specifieke kleurstelling verscheen eerder dit jaar al op het iconische Air Max 1 silhouet uit 1986. De sneaker straalt een herfstige sfeer uit. Op dit moment is de exacte releasedatum voor de Air Max 1 ‘Smokey Mauve’ nog niet bekend, maar je kunt hier meer informatie vinden over deze opvallende schoen.

Een Speciaal Jaar voor de Nike Air Max 1

Het jaar 2023 staat in het teken van de Nike Air Max 1. Dit baanbrekende model, ontworpen door Tinker Hatfield, werd in 1987 geïntroduceerd en was het eerste Nike-silhouet met een zichtbare Air-unit. Sinds de lancering zijn er talloze verschillende kleurstellingen uitgebracht. Dit jaar heeft Nike veel klassiekers opnieuw uitgebracht, en het lijkt erop dat ze nog lang niet klaar zijn met het introduceren van nieuwe kleurvarianten.

Een Nieuwe Toevoeging: De ‘Smokey Mauve’ Kleurstelling

Een van de volgende toevoegingen aan de Air Max 1-familie is de ‘Smokey Mauve’ kleurstelling. Deze sneaker combineert wit, grijs en dieprood in zijn ontwerp. Het bovenwerk is gemaakt van wit mesh, terwijl grijze suède overlays zorgen voor stevigheid en mooi samengaan met de ‘Smokey Mauve’ mudguard en Swoosh. Zelfs het Nike-label op de tong en de veterogen zijn in de ‘Smokey Mauve’ kleur uitgevoerd.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum is aangekondigd, kunnen we deze sneakers hoogstwaarschijnlijk verwachten bij Nike tegen het einde van 2023.