Nike Air Max 1 Treeline

In 2022 bestaat de Nike Air Max alweer 35 jaar, dit wordt gevierd met veel releases en restocks. Een daarvan…

In 2022 bestaat de Nike Air Max alweer 35 jaar, dit wordt gevierd met veel releases en restocks. Een daarvan die zeker weten zal worden gereleaset is de “Nike Air Max 1 Treeline”!

Shop de Air Max 1 Treeline hier

De colorway van de Nike Air Max 1 Treeline

De schoen bestaat uit de kleuren Treeline, Light Bordeaux en Dark Driftwood. De Treeline is opgebouwd met een marineblauwe outsole met daarop een witte midsole en de upper van de schoen heeft een beige basis met een bruine mesh. Ook bevat de schoen een groene suède stof, dit zit op de mudguard van de schoen. 

De swoosh van de schoen bevat een paarse opvallende kleur die ook van suede is gemaakt, dit matcht lekker met de tong van de sneaker, die is ook opvallend paars gekleurd. 

De hak van de sneaker is groen gekleurd, hier staat in gouden letters het Nike logo op. Er wordt bij de sneaker veel gebruik gemaakt tussen de materialen leer en mesh, dit in combinatie met suede overlays maakt dit het plaatje helemaal compleet!

Shop de Air Max 1 Treeline hier

Releasedatum van de Nike Air Max 1 Treeline

Wanneer de Air Max 1 Treeline gaat uitkomen is helaas nog niet bekend, we verwachten dat deze in 2022 zal worden gereleaset. Wij kijken hier erg naar uit, ben jij ook benieuwd? Hou dan onze blogs en Social Media kanalen in de gaten!

Shop de Air Max 1 Treeline hier

Foto’s via Kicksonfire