Nike Air Max 1 Wmns “Tan Lines” – Sneaker release

Al een tijdje moesten we het doen met mockup foto’s van de langverwachte Nike Air Max 1 Wmns “Tan Lines”.…

Al een tijdje moesten we het doen met mockup foto’s van de langverwachte Nike Air Max 1 Wmns “Tan Lines”. Zelfs op basis van deze teasers was duidelijk dat Nike iets bijzonders in petto had.

Maar nu we eindelijk de officiële foto’s in handen hebben, kunnen we met zekerheid zeggen dat het eindresultaat zelfs nog mooier is dan we hadden gehoopt.

Een overvloed aan kleuren

Deze “Tan Lines” versie van de Air Max 1 voor dames omarmt een palet bestaande uit Grain, Burnt Sunrise, Plum Fog, Violet Dust, Deep Royal Blue en Pure Platinum. Ja, het zijn veel kleuren, maar de manier waarop ze op verschillende delen van de sneaker zijn toegepast, getuigt van een meesterlijke kleurenharmonie.

Foto van 43Einhalb

Premium materialen in de schijnwerpers

Bij nader inzien zien we dat de sneaker is samengesteld uit niets dan premium materialen. Elk detail is doordrenkt met kwaliteit, wat bijdraagt aan de visuele en tastbare aantrekkingskracht van deze Air Max 1.

De minimalistische “NIKE” branding op de tong en de overeenkomende blauwe inlegzolen voegen een subtiele touch van elegantie toe aan het geheel.

Een vintage touch

De crèmekleurige, vintage-geïnspireerde middenzool geeft de Air Max 1 “Tan Lines” een tijdloze uitstraling. Gecombineerd met de volledig zwarte buitenzool ontstaat er een evenwicht tussen klassiek en modern design.

De releasedatum – 5 december 2023

Markeer 5 december 2023 in je agenda, want dan worden deze prachtige Nike Air Max 1 Wmns “Tan Lines” officieel gelanceerd. Sneakerplaats houdt je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, blog en Facebookpagina. Mis deze kans niet om je collectie te verrijken met een vleugje tijdloze allure. Blijf op de hoogte en laat je betoveren door de “Tan Lines”.