Nike Air Max 1 x Patta

In maart van 2014 sloegen Nike en Patta de handen ineen om de “All Greens” Air Max 1 uit te…

In maart van 2014 sloegen Nike en Patta de handen ineen om de “All Greens” Air Max 1 uit te brengen. De sneaker was een enorm succes, en nu, meer dan drie jaar later, zijn ze er weer met een andere waanzinnige samenwerking.

Dit keer hebben ze een geheel zwarte versie van de Air Max 1 uitgebracht, die net zo geweldig is als het origineel. Als je een fan bent van sneakers of streetwear, dan moet je deze samenwerking bekijken. Geloof me, je zult niet teleurgesteld zijn.

Inhoudsopgave van de Nike Air Max 1 x Patta:

Shop de Nike Air Max 1 x Patta hier

Kenmerken van de Nike Air Max 1 x Patta

De Nike Air Max 1 x Patta is een sneaker in beperkte oplage die eind 2019 werd uitgebracht.

De schoen is een samenwerking tussen Nike en het Nederlandse streetwear merk Patta.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van premium suède en nubuck, met contrasterende stiksels en co-branded details.

De tussenzool is voorzien van Nike’s kenmerkende Air Max technologie, terwijl de buitenzool gemaakt is van duurzaam rubber. De Nike Air Max 1 x Patta is verkrijgbaar in twee kleurstellingen: zwart/rood en groen/wit.

De schoen werd in uiterst beperkte hoeveelheden uitgebracht en was op de releasedag snel uitverkocht. Bijgevolg is het een van de meest gezochte sneakers op de secundaire markt geworden.

Nike Air Max 1 Patta x Parra

De Nike Air Max 1 Patta x Parra is een sneaker in beperkte oplage, gemaakt in samenwerking met het Nederlandse streetwear merk Patta en kunstenaar Parra.

De schoen heeft een bovenwerk van wit leer met Patta en Parra branding op de tong en de hiel, en een rode en blauwe Air Max 1 zool.

De Nike Air Max 1 Patta x Parra werd uitgebracht op 8 december 2017, en was beperkt tot slechts 200 paar. De schoen was ongelooflijk populair en was binnen enkele minuten uitverkocht.

Ondanks de beperkte uitgave is de Parra x Patta x Nike Air Max 1 een van de meest gezochte sneakers ter wereld geworden. Als je het geluk hebt een paar te bezitten, beschouw jezelf dan als een van de weinigen.

Shop de Nike Air Max 1 x Patta hier

Patta x Nike Air Max 1 Spring Green

De Patta x Nike Air Max 1 Spring Green is een in 2017 uitgebrachte sneaker in beperkte oplage.

De schoen is ontworpen in samenwerking met het Nederlandse streetwear merk Patta en is geïnspireerd op de weelderige parken en tuinen van Amsterdam.

Het bovenwerk is gemaakt van groen suède met een wit leren Swoosh en Patta merkopdruk op de tong en de hiel. De kenmerkende zichtbare air unit van de Air Max 1 is aanwezig in de hiel, en de schoen is afgewerkt met een zwarte rubberen buitenzool.

De Patta x Nike Air Max 1 Spring Green, die in uiterst beperkte hoeveelheden wordt uitgebracht, is een van de meest begeerde sneakers onder verzamelaars.

Nike Air Max 1 Patta x Parra Burgundy

De Nike Air Max 1 Patta x Parra Burgundy is een speciale editie schoen die werd uitgebracht in samenwerking met het Nederlandse streetwear merk Patta.

De schoen heeft een bordeauxrood en wit kleurenschema, met Patta branding op de tong en de hiel. De Air Max 1 is een van Nike’s meest iconische schoenen, en de Patta x Parra editie is een must-have voor elke sneakerhead.

De schoen was vrijwel meteen na verschijnen uitverkocht, en is sindsdien een van de meest gezochte sneakers op de markt geworden.

Als je het geluk hebt een paar te koop te vinden, wees dan voorbereid op een fors prijskaartje. Maar geloof me, het is het waard.

Zo, daar heb je het! De Nike Air Max 1 x Patta. Een sneaker die zeker hoofden zal doen omdraaien en de afgunst van al je vrienden zal zijn.

Als je een paar wilt bemachtigen, ga dan zeker naar Sneakerplaats.com en shop onze vetste items! We zijn er zeker van dat je niet teleurgesteld zult zijn.

Shop de Nike Air Max 1 x Patta hier