Nike Air Max 90 ‘Double-Stacked’: onmisbaar met een eigenzinnige twist

Fans van de Nike Air Max 90, opgelet! Een van de meest iconische sneaker modellen van Nike krijgt dit jaar een spannende make-over met de introductie van de ‘Double-Stacked’ versie. Deze sneaker combineert comfort met een frisse stijl, waardoor het een absolute must-have is voor iedere sneaker liefhebber.

Een twist aan een klassiek Nike Air Max 90 design

De nieuwe ‘Double-Stacked’ editie van de Nike Air Max 90 haalt inspiratie uit het beroemde OG ‘Infrared’ design, maar voegt er een subtiele twist aan toe. Terwijl het klassieke model behouden blijft, is deze versie verrijkt met neutrale tinten die een subtiele en verfijnde uitstraling geven. De basis van de sneaker heeft een textiel constructie in een zachte “Sail” kleur, die naadloos overloopt in de veters en leren overlays, waardoor de sneaker een strakke en harmonieuze look krijgt.

Comfort met een luxe gevoel

Wat deze Air Max 90 ‘Double-Stacked’ zo speciaal maakt, is de extra dikke zool die niet alleen een trendy uitstraling biedt, maar ook comfort. Het traditionele comfort van de Air Max 90 wordt gecombineerd met een innovatieve, dubbele demping in de zool, wat heerlijk loopt! Daarnaast geven de suède details op de modder beschermers en hiellipjes een luxe touch aan de schoen.

Bereid je voor om je sneaker collectie uit te breiden met de Nike Air Max 90 ‘Double-Stacked’, een schoen die comfort en stijl perfect combineert voor het komende seizoen!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring