Nike Air Max 90 EOI “Pearl Grey” review

Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe Sneakerplaats review. Vonden jullie ook niet? In samenwerking met Nike hebben…

Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe Sneakerplaats review. Vonden jullie ook niet?

In samenwerking met Nike hebben wij deze hele dikke Nike Air Max 90 EOI “Pearl Grey” mogen ontvangen om hier onze “Sneakerplaats” kijk op te geven. Dus als eerste willen we natuurlijk Nike even bedanken voor deze mooie kans!

Shop deze Nike Air Max 90 hier

Sneakerplaats review; De nieuwe Nike Air Max 90 EOI “Pearl Grey”

Toen wij te horen kregen dat wij een review mochten schrijven over deze nieuwe Nike Air Max 90 waren we natuurlijk al helemaal enthousiast. Na het zien van de eerste foto’s van dit paartje dachten we al; “Dit wordt echt een heel fijn zomerschoentje!”

De witte en grijze upper en midsole in combinatie met de felle (veel verschillende) kleuren vinden wij heel erg dik! Deze “corona” dagen zijn al donker zat, dus laten we ons leven in ieder geval wat opfleuren met een paar lekkere frisse, felle en kleurrijke sneakers!

Bestel deze Nike Air Max 90 Pearl Grey hier online

De Nike Air Max 90’s zijn bezorgd!

Man man man, we blijven het zeggen, wat blijft het toch lekker om een schoenendoos van Nike in de handen te hebben. Niet precies wetende wat er in zit, alleen van de foto’s. Ik word dan altijd echt zo blij als een klein kind.

Bestel ze hier!

In de stories van onze Sneakerplaats Instagram hebben wij een unboxing gedaan! Eerst hebben wij in onze stories de vraag gesteld welk paartje jij denkt dat er in zit. Daarna hebben we een korte unboxing video gedeeld waarin jij het paartje wat beter kunt zien!

Deze Nike Air Max 90 kun je hier shoppen

De pasvorm van deze Nike Air Max 90

Nadat je je nieuwe paartje eindelijk in de handen hebt gehad en hem in “levenden lijven” hebt gezien en geroken (ja je leest het goed; geroken. Zeg eerlijk, doe jij dat nooit?) en natuurlijk het moment daar dat je hem gaat passen.. Hoe zal de pasvorm van deze Nike Air Max 90 zijn?!

Voor mijn gevoel oogden ze best klein, dus ik was eerst een beetje bang dat ze iets aan de kleine kant zouden zijn (ik heb maat 44). Maar toen ik ze eenmaal aantrok wist ik het direct; Ze passen! Super chill natuurlijk, want hoe zuur is het als ze dan nét aan de kleine kant zijn of dat je ze zelfs helemaal niet past?!

Deze Nike Air Max 90’s vallen dus helemaal “TTS” (true to size). Je moet gewoon dezelfde maat nemen als je dat altijd neemt. Ik heb altijd maat 44 en maat 44 is dus helemaal perfect bij deze 90’s!

Bestel deze Nike Air Max 90 “Pearl Grey” hier

Onze beoordeling over deze Nike Air Max 90

Wij denken dat als je ze deze kleuren bij elkaar zou zijn om een blaadje, dat je zou denken; “Nou, dit wordt helemaal niks…”. Maar als je hem dan zo op deze sneaker ziet dan is het toch wel echt een super dikke sneaker geworden hoor!

Ik weet niet hoe ze het hebben geflikt, maar ze hebben er zeker een hele lekkere en frisse schoen van gemaakt met precies de juiste kleuren op de juiste plek!

Wij dit dus zeker een hele geschikte sneaker die zeker aan te raden is! Hij zit heerlijk, de pasvorm is perfect en met deze kleurrijke colorway steel jij zeker weten de show!

Bekijk hier alle productfoto’s van deze Air Max 90

[modula id=”6181″]