Nike Air Max 95

Nike Air Max 95 sneakers zijn een klassieke schoen die nooit uit de mode raakt.

Ze zijn perfect om elke dag te dragen en kunnen zowel op als af gekleed worden om bij elke outfit te passen.

De air max demping in de zool maakt ze supercomfortabel, en het suède en leren bovenwerk geven ze een verfijnde look. Als je op zoek bent naar een comfy, stijlvol paar schoenen, kijk dan zeker eens naar de Air Max 95’s!

Inhoudsopgave van de Nike Air Max 95:

Shop de Nike Air Max 95 hier

Geschiedenis van de Nike Air Max 95

In 1995 bracht Nike de Air Max 95 uit. Ontworpen door Sergio Lozano was de 95 een radicale afwijking van eerdere ontwerpen van Nike schoeisel.

In plaats van overwegend wit met accentkleuren, was de 95 overwegend zwart met accentkleuren.

Het ontwerp was geïnspireerd op het menselijk lichaam, waarbij de verschillende panelen verschillende spieren voorstelden.

Het gebruik van zwart en grijs stelde de botten voor, terwijl het gebruik van neon geel energie voorstelde. De Air Max 95 was ook de eerste Nike schoen met luchtdemping over de hele lengte.

Dit bood lopers meer comfort en steun. De Air Max 95 werd al snel een populaire schoen bij zowel hardlopers als fashionista’s, en hij blijft ook vandaag een van Nike’s meest iconische schoenen.

Kenmerken van de Nike Air Max 95

De Nike Air Max 95 is een loopschoen die voor het eerst in 1995 verscheen. Hij werd ontworpen door Sergio Lozano, en hij werd geïnspireerd door de menselijke anatomie.

De schoen heeft een gradiëntontwerp, waarbij het kleurenschema donkerder wordt van de teen naar de hiel. De Nike Air Max 95 valt ook op door de zichtbare Air Max eenheid, die in de middenzool zit.

Deze geeft demping en steun aan de voet, en maakt de schoen erg comfortabel om te dragen. Bovendien is de buitenzool van de Nike Air Max 95 gemaakt van rubber, dat helpt om tractie te geven op verschillende ondergronden.

Over het geheel genomen is de Nike Air Max 95 een geweldige loopschoen die zowel comfort als stijl biedt.

Beroemdheden die de Nike Air Max 95 gedragen hebben

De Nike Air Max 95 is een klassieke sneaker die al tientallen jaren populair is bij beroemdheden en fashionista’s.Onlangs werden de schoenen gezien aan de voeten van supersterren als Kendall Jenner en Beyonce.

Ze zijn echter niet alleen voor de rijken en beroemden. De Air Max 95 is ook een favoriet van atleten en gewone mensen die comfort en stijl op prijs stellen.

Dankzij hun veelzijdige ontwerp kunnen de schoenen zowel gekleed als gekleed worden, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu boodschappen doet of de rode loper opgaat, de Nike Air Max 95 is een prima keuze.

Shop de Nike Air Max 95 hier

Hoe vallen Nike Air Max 95?

De Nike Air Max 95 valt trouw aan de maat. Je kunt verwachten dat de schoen een beetje aansluit als je hem voor het eerst aantrekt, maar hij zal zich snel aan je voet aanpassen en na een paar minuten dragen comfortabel aanvoelen.

De schoen is verkrijgbaar in zowel dames- als herenmaten, dus je moet geen moeite hebben om een paar te vinden dat goed past. Wat de breedte betreft is de Nike Air Max 95 verkrijgbaar in zowel normale als wijde maten.

Heb je bredere voeten, of wil je gewoon wat meer ruimte in de schoen, dan is de wijde maat een betere optie voor je.

Over het geheel genomen is de Nike Air Max 95 een comfortabele en veelzijdige schoen die zeker een favoriet in je kast zal worden.

Nike Air Max 95 heren

De Nike Air Max 95 herenschoen is een must-have voor elke sneakerhead.

Met een Air unit over de hele lengte voor onovertroffen comfort en een klassiek loopsilhouet, zal de Air Max 95 zeker hoofden doen omdraaien, of je nu op straat of op de baan bent. Met een verscheidenheid aan kleurstellingen om uit te kiezen is er een Air Max 95 voor elke stijl.

Van de originele “Neon” colorway tot de nieuwste samenwerking met Off-White™, de Air Max 95 is een tijdloze sneaker die zowel gekleed als gedragen kan worden.

Of je nu een pak of een spijkerbroek draagt, de Air Max 95 is altijd een goede keuze. Dus grijp een paar voor ze weg zijn.

Nike Air Max 95 dames

De Nike Air Max 95 damesschoen verscheen voor het eerst in 1995, en hij werd al snel een populaire keuze voor zowel hardlopers als casual dragers.

De schoen had een uniek ontwerp met een reeks “golven” op het bovenwerk, en het was een van de eerste schoenen die over de hele lengte zichtbare Air demping boden.

De Air Max 95 viel ook op door het gebruik van verschillende kleuren op de linker- en rechterschoen; dezeColorway is een van de meest iconische in de geschiedenis van Nike geworden.

In de jaren sinds de release is de Air Max 95 in ontelbare kleurstellingen en bewerkingen uitgebracht, maar het blijft een klassieke sneaker met een toegewijde aanhang.

Of je nu op zoek bent naar een retro stijl of een moderne kijk op het origineel, de Nike Air Max 95 zal zeker een statement maken.

Shop de Nike Air Max 95 hier

Nike Air Max 95 sale

Nike’s Air Max 95 is terug en beter dan ooit. De iconische sneaker is vernieuwd met een Max Air unit over de hele lengte voor nog meer demping en comfort.

Het resultaat is een sneaker die zacht, ondersteunend en stijlvol is.

En het beste van alles is dat hij nu in de aanbieding is. Wacht dus niet langer, ga naar de website van Nike en haal vandaag nog een paar Air Max 95’s op.

Nike Air Max 95 heren sale, deze sale is er voor heren. Ook is er een dames sale! Neem dus zeker even een kijkje!

Dikke Nike Air Max 95 colorways

De Nike Air Max 95 wit is een van de meest comfortabele en stijlvolle sneakers die er zijn.

Hij is perfect om elke dag te dragen, of je nu boodschappen doet of aan het sporten bent. De Air Max technologie zorgt voor superieure demping, terwijl het bovenwerk van mesh je voeten koel en droog houdt.

Het strakke ontwerp staat mooi bij jeans of korte broek, en de sneaker is veelzijdig genoeg om van dag tot avond over te gaan. Als je een sneaker zoekt die zowel comfortabel als stijlvol is, is de Nike Air Max 95 wit een prima optie.

De Nike Air Max 95 zwart is een comfortabele en stijlvolle sneaker die perfect is om elke dag te dragen.

De Nike Air Max 95 zwart heeft een bovenwerk van mesh dat ademend vermogen en comfort biedt, terwijl de luchtunit over de hele lengte zorgt voor demping en ondersteuning.

Bovendien heeft de Nike Air Max 95 zwart een rubberen buitenzool die duurzaamheid en tractie biedt. De Nike Air Max 95 zwart is verkrijgbaar in dames- en herenmaten, en zal zeker een vaste waarde in je sneakercollectie worden. Bestel je paar vandaag nog!

De Nike Air Max 95 is een klassieke sneaker die een update heeft gekregen voor de mode van vandaag.

De 95 is een dempingssysteem dat steun en comfort biedt terwijl je onderweg bent.

De blauwe colorway is perfect voor elke outfit, en de witte accenten geven een vleugje stijl. De Max 95 is een must-have sneaker voor elke sneakerhead.

Nike Air Max 95 kids

Nike Air Max 95 kindersneakers zijn ontworpen voor comfort, stijl en duurzaamheid.

De Nike Air unit over de hele lengte geeft demping en steun, terwijl het bovenwerk van mesh en de ingespoten Phylon middenzool zorgen voor een lichtgewicht gevoel.

De wafelzool verbetert de tractie en stabiliteit, en de geventileerde pods bieden ademend vermogen.

De Nike Air Max 95 kindersneaker is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en maten om aan de behoeften van elk kind te voldoen.

Dus, of je nu een fan bent van de Nike Air Max 95 of niet, we hopen dat je onze diepgaande blik op deze iconische sneaker nuttig hebt gevonden.

En vergeet niet om Sneakerplaats.com te bekijken voor de breedste selectie sneakers op het web!

Shop de Nike Air Max 95 hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring