Nike Air Max Dawn

We mogen weer! En dit keer met een nieuw model van Nike, eentje die we nog niet eerder zagen… Van deze sneaker met Air unit in de zool, krijg je toch helemaal retro vibes?!

Het gaat om de nieuwe Nike Air Max “Dawn”. Dit is nog maar net uit maar nu al razend populair en is te krijgen in te gekke colorways voor zowel mannen, vrouwen, kinderen, peuters en baby’s!

Bekijk hier alle Nike Air Max Dawn colorways

Wat vinden wij van de colorways van de Nike Air Max Dawn?

Zoals eerder aangegeven is de Nike Air Max Dawn verkrijgbaar in dikke kleuren! Wij lichtten 4 damesmodellen voor je uit. Klaar voor??

Nike Air Max Dawn – Rust Pink/Jade Glaze/Summit White/Iron Grey

Deze colorway vinden wij echt te gek en is stiekem favoriet! Hij valt lekker op en doet ons een beetje denken aan de watermelon colorway. Door de mix van synthetisch suède en textiel komen de kleuren nog beter uit. Met deze colorway ga je zeker opvallen in de zomer! Ik zou deze zelf combineren met een denim shortje en een witte oversized linnen blouse. Deze sneaker shoppen? Klik hier!

Shop hier de watermelon colorway op deze Nike Dawn!

Nike Air Max Dawn – Pink Oxford/Zwart/Gum Light Brown/Summit White

Was je altijd al opzoek naar een vintage roze sneaker met ook nog eens een vintage vibe? Dan is dit de colorway voor jou! De sneaker heeft een witte swoosh en gum zool onder de Air voor een meer sporty feeling. Combineer deze sneaker met een lekker luchtig jurkje en denim jack voor zomerse late avondjes. Deze sneaker shoppen? Klik hier!

Shop roze Nike Air Max Dawn hier!

Nike Air Max Dawn – Zwart/Metallic Silver/Total Orange/Summit White

Voor alle zwart/wit fans, is de Nike Air Max Dawn gelukkig verkrijgbaar in deze zwarte kleur met witte swoosh. Door dat deze sneaker een zwarte basis heeft, valt de kleine witte swoosh op de neus extra op, details!! Deze sneakers zullen goed staan onder een spijkerbroek met witte top en oversized zwarte blazer. Deze sneaker shoppen? Klik hier!

Shop hier de zwarte Nike Air Max Dawn!

Nike Air Max Dawn – Wit/Light Bone/Zwart/Purple Dawn

Deze colorway van de Nike Air Max Dawn is een must voor de zomer door de lichte beige kleuren in combinatie met een lila/paars accent! Door de colorway kan je deze sneaker onder elke outfit rocken. Ik zou ze zelf onder een full beige boilersuit stijlen voor een stoere look! Deze sneaker shoppen? Klik hier!

Shop hier deze lichte colorway op de Nike Air Max Dawn!

Het model van de Nike Air Max Dawn

Het model van de Nike Air Max Dawn is een nog niet eerder uitgebracht model met een echte vintage hardloopvibe. Door de Air Sole unit in de zool loopt deze sneaker ook nog eens super en zorgt voor een fijne demping tijdens het lopen.

De sneaker heeft op de hiel een lipje waardoor je hem makkelijk aan kan trekken. Het model is ook nog eens gemaakt met minstens 20% gerecycled materiaal op basis van gewicht. Goed voor het milieu dus!

Shop hier de Nike Air Max Dawn!

Wat vinden wij van de Nike Air Max Dawn?

Wij zijn het erover eens dat de Nike Air Max Dawn een hele dikke uitvoering is en we zijn zeker fan! Vooral omdat we eindelijk weer eens wat nieuws zien van Nike en ook nog in te gekke colorways. We zijn vooral benieuwd hoe lekker deze sneaker zal lopen!!

Als je echt wil opvallen zit je met de Rust Pink/Jade Glaze/Summit White/Iron Grey colorway helemaal goed. Zoek je iets subtielers qua kleur dan is de Wit/Light Bone/Zwart/Purple Dawn colorway meer iets voor jou.

Pluspunten van deze Nike sneaker

  • De designlijnen staan voor de klassieke look waar je zo van houdt en zorgen dat je er van top tot teen sportief uitziet.
  • Subtiele Air-Sole unit met retro, pilvormige vensters zorgt samen met een zachte middenzool van foam voor demping.
  • Buitenzool met heen-en-weer-patroon zorgt voor grip en stevigheid

Shop hier de Nike Air Max Dawn!

Productgegevens

  • Lipje aan de hak
  • Hielclip
  • Weergegeven kleur: Rust Pink/Jade Glaze/Summit White/Iron Grey
  • Stijl: DC4068-600

Niet alleen voor dames!

De Nike Air Max Dawn is niet alleen voor dames. Hij is er namelijk ook voor mannen, kinderen, peuters en baby´s:

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring