Nike Air Max Motif – De nieuwste en tofste Nike kids sneakers

We hebben samen met Nike weer een hele toffe samenwerking opgezet. Dit keer voor de nieuwe Nike Air Max Motif,…

We hebben samen met Nike weer een hele toffe samenwerking opgezet. Dit keer voor de nieuwe Nike Air Max Motif, een Nike kids sneaker!

Deze kids sneakers van Nike laten maar weer eens zien dat kids sneakers net zo tof zijn als de “grote mensen sneakers” haha! Wij hebben verschillende colorways in verschillende maten mogen ontvangen, om jullie een goed beeld te geven van dit nieuwe Nike kids sneakers model!

Shop de Nike Air Max Motif hier

Wat vinden wij van de Nike Air Max Motif?

Wij vinden de Nike Air Max Motif echt een hele toffe (kids) sneaker! Het model is super en als je kijkt naar de kleinste maten dan smelt je echt helemaal weg. Hoe schattig is zo’n maatje 17 wel niet?!

Daarbij wordt er gebruikt gemaakt van leuke colorways, waarin kinderen zich echt kunnen vinden denken wij. Zo heb je bijvoorbeeld een hele toffe gele en blauwe colorway, maar ook een meer “neutrale” grijze colorway. Daarnaast hebben ze ook gebruik gemaakt van een hele toffe “pearl” colorway die wij wel het tofste vinden!

Bekijk hier de Nike Air Max Motif colorways en verschillende maten

Nike Move to Zero

Deze Nike sneakers zijn op hele verantwoorde wijze ontworpen en bij de productie is gebruik gemaakt van gerecyclede materialen van o.a. productie afval.

Een van de grootste stappen in de reis van Nike naar 0 koolstof en 0 afval is het kiezen van de materialen die worden gebruikt bij de productie van sneakers, kleding en verpakkingen. Deze gerecyclede materialen maken namelijk meer dan 70% van elk product uit, wat natuurlijk super goed is!

Door bestaande kunststoffen, garens en textiel te hergebruiken, vermindert Nike de uitstoot aanzienlijk. Het doel van Nike is om zoveel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder concessies te doen aan prestaties, duurzaamheid en stijl.

Lees hier meer over de Move to Zero reis naar 0 koolstof en afvalvrij, inclusief hoe Nike werkt aan het ontwerpen van producten met duurzaamheid in het achterhoofd en helpen de toekomst van waar we leven en spelen te beschermen.

Shop de Nike Air Max Motif hier