Nike Air Max Plus 3 Dark Smoke Grey – Sneakerplaats Review

Naast de Nike Air Max Plus Midnight Navy hebben we van Nike ook de Nike Air Max Plus 3 “Dark Smoke…

Naast de Nike Air Max Plus Midnight Navy hebben we van Nike ook de Nike Air Max Plus 3 “Dark Smoke Grey” gekregen om er een review over te schrijven.

Dit is een iets anders model, namelijk de “Air Max Plus 3” in plaats van de “Air Max Plus”, wat je vooral terug ziet in de zool van de schoen.

Waar de “normale” Air Max Plus iets meer air unites in de zool heef, heeft de Air Max Plus 3 een air unit over de hele breedte van de hak. Bij de “normale” Air Max Plus zie je dat dit opgedeeld is in verschillende air units.

Welke vind jij mooier? Laat het ons weten!

Bekijk hier de Nike Air Max Plus 3 Dark Smoke Grey

Nike Air Max Plus 3 Dark Smoke Grey colorway

Eerlijk gezegd ben ik zelf nooit zo fan van zwarte schoenen, maar deze vind ik wel hard! Het zwart met witte mesh vind ik een mooi patroon en zorgt er daarbij ook voor de schoen niet helemaal zwart is.

Daarnaast zitten er ook nog wat grijze effecten op de schoen, met name op de hak wat de zwarte kleur ook weer breekt. Dus ik vind het wel erg goed geslaagd! Ik zou ook wel benieuwd zijn hoe de “Midnight Navy” colorway op deze schoen zou staan eerlijk gezegd, denk dat dat ook wel erg dik is!

Bekijk hier de Nike Air Max Plus 3 Dark Smoke Grey

Het model van de Nike Air Max Plus 3

Het model van de Nike Air Max Plus 3 vind ik eerlijk gezegd iets dikker dan de normale Air Max Plus. Waar de Air Max Plus een hele “retro” zool heeft, heeft de Air Max Plus 3 een iets strakkere zool, die er wat meer futuristisch uit ziet.

Dit spreekt mijzelf iets meer aan dan de “oldschool” zool van de Air Max Plus. Maar dat is natuurlijk gewoon een kwestie van smaak. Ik snap wel dat mensen de zool van de “normale” Air Max Plus mooier zouden vinden, omdat die echt een retro look heeft.

Bekijk hier de Nike Air Max Plus 3 Dark Smoke Grey

Wat vinden wij van deze Nike Air Max Plus?

Deze Nike Air Max Plus 3 “Dark Smoke Grey” vinden wij zeker een dik model! Echter zou ik erg benieuwd zijn hoe deze schoen er uit zou zijn met de colorway van de Nike Air Max Plus “Midnight Navy”.

Dat houdt dus in de blauw met witte mesh, in combinatie met een zwart – witte zool. Ik denk dat hij dan nog dikker zou zijn! Maar dat komt natuurlijk puur omdat ik zelf niet zo van zwarte schoenen hou haha. Maar toch zou ik dit paartje wel rocken!

Bekijk hier de Nike Air Max Plus 3 Dark Smoke Grey

Wat zegt Nike over deze schoen?

Dit zegt Nike over deze Nike Air Max Plus 3:

“Waar je ook naartoe gaat, deze sneakers willen gezien worden. De TPU op de hak zorgt in combinatie met Tuned Air van hak tot neus voor extra stabiliteit en biedt demping.”

Bekijk hier de Nike Air Max Plus 3 Dark Smoke Grey

De specificatie van deze Nike Air Max Plus 3

Pluspunten

  • Mesh op het bovenwerk zorgt voor ventilatie en comfort.
  • Max Air unit in de hak en voorvoet is licht en dempend.
  • Rubberen buitenzool biedt grip en stevigheid.

Productgegevens

  • Reflecterende details
  • Dit product is niet bedoeld als persoonlijk beschermingsmiddel (PPE)
  • Weergegeven kleur: Zwart/Zwart/Dark Smoke Grey/Wit
  • Stijl: DO6386-001

Bekijk hier de Nike Air Max Plus 3 Dark Smoke Grey

Alle foto’s van de Nike Air Max Plus 3

Om jullie een goed beeld te geven van dit heerlijke paartje, hebben wij hier op kantoor even wat productshots gemaakt. Niet van de hoogste kwaliteit, maar geeft jullie wel een duidelijk beeld van hoe het paartje er “in het echt” uit ziet!

Bekijk hier de Nike Air Max Plus Midnight Navy

Nike Air Max Plus in onze sneaker zoekmachine

Ben jij benieuwd naar alle andere Nike Air Max Plus sneakers? Bekijk dan nu het uitgebreide aanbod van deze sneaker in onze sneaker zoekmachine!

Bekijk hier de Air Max Plus in onze sneaker zoekmachine