Nike Air Max Plus in de Black, Reflect Silver & University Red colorway – Sneakerplaats Review

Het is alwéér feest op het Sneakerplaats kantoor, want wij hebben namelijk nog iets heel erg tofs ontvangen van Nike!…

Het is alwéér feest op het Sneakerplaats kantoor, want wij hebben namelijk nog iets heel erg tofs ontvangen van Nike! (zo ook deze Nike Air Max Plus 3 en deze Nike Air Max Plus “Midnight Navy”)

Afgelopen weekend is de Nike Air Max Plus released en wij hebben de “Black, Reflect Silver & University Red” colorway ontvangen.

In eerdere reviews van ons heb je wellicht al wel kunnen lezen dat wij niet zo van zwarte sneakers houden, maar dat heeft Nike naar onze mening bij dit paartje perfect weten te omzeilen.

Ze hebben namelijk “reflect silver” details toegevoegd aan de schoen, waardoor de upper van de schoen niet helemaal zwart is, maar waardoor er zilveren lijnen door de zwarte upper heen lopen.

Dit breekt direct het “zwarte” aanzicht van de schoen en zorgt er voor dat het echt een hele dikke schoen wordt.

Hoe vinden jullie deze Nike Air Max Plus in de black, reflect silver en university red colorway? Laat het ons weten in de reacties!

Bekijk hier deze Nike Air Max Plus 

Nike Air Max Plus – Black/Reflect Silver/University Red colorway

Hierboven kon je al een beetje lezen hoe wij over deze colorway denken! Als de “reflect silver” details er niet in hadden gezeten, hadden wij de schoen niet zo erg dik gevonden. Dan was de schoen echt helemaal zwart geweest, met alleen wat rode accenten.

Nu, door de “reflect silver” in de upper, krijg je ineens een heel ander aanzicht op de schoen. Vinden jullie dat ook?

Het komt namelijk niet alleen terug in de upper, maar bijvoorbeeld ook in de veters van de schoen. Als je de colorway zo bekijkt, met de combinatie van zwart, rood en zilver vinden het een leipe schoen!

Bekijk hier deze Nike Air Max Plus 

Het model van de Nike Air Max Plus

Dit stukje is vrijwel hetzelfde als het stukje dat we in dit artikel hebben geschreven. Dat ging over de Nike Air Max Plus “Midnight Navy”. Ook een erg dikke colorway!

Gekeken naar het model, de “Nike Air Max Plus” is dit een hele retro schoen. Deze Air Max Plus is namelijk al gereleased in 1998! Hoe oldschool wil je het hebben?!

Zelf zijn wij eerlijk gezegd niet zo heel erg fan van dit model, aangezien wij meer van het strakke design van bijvoorbeeld de Nike Air Max 1 en Nike Air Max 90 houden. Maar daarom is de colorway van groot belang!

Bekijk hier deze Nike Air Max Plus 

Wat vinden wij van deze Nike Air Max Plus?

Je hebt het waarschijnlijk al wel kunnen lezen in dit blog artikel haha, maar ondanks dat wij niet zo’n grote fan zijn van het “Air Max Plus” model vinden wij dit model in combinatie met deze colorway een toffe schoen geworden.

Ik weet niet of ik hem zelf zou kopen als ik hem in de winkel zou zien liggen, maar als ik hem zo aan mijn voeten zie, met een goede outfit, dan is het wel erg dik!

Maar ik moet ook bij dit paartje wel zeggen dat de afwerking hier en daar wel iets beter had gekund, maar dat is volgens mij tegenwoordig bij vrijwel elk paartje wel helaas. Dit had ik ook al benoemd bij de “midnight navy” colorway.

Je ziet her en der nog wat kleine lijmresten bij de zool, maar dat is alleen als je zoals ons er echt dik met je neus bovenop gaat zitten en schoen van dichtbij gaat bekijken. Om deze reden hoef je ze dus niet te laten liggen! 😉

Bekijk hier deze Nike Air Max Plus 

Wat zegt Nike over deze schoen?

“Laat je attitude zien met de Nike Air Max Plus, een Tuned Air ervaring die premium stabiliteit en ongelooflijke demping biedt.Deze vernieuwde versie van de beproefde OG uit 1998 heeft reflecterende accenten en geborduurde vingers die verwijzen naar de originele TPU-designlijnen.” – nike

Bekijk hier deze Nike Air Max Plus 

De specificatie van deze Nike Air Max Plus

Pluspunten

  • TPU-hielclip biedt stabiliteit.
  • Air-Sole units in de hak en voorvoet zorgen voor demping en een licht gevoel.
  • De rubberen buitenzool zorgt voor grip en stevigheid.

Productgegevens

  • Weergegeven kleur: Zwart/Reflect Silver/University Red
  • Stijl: DO6383-001

Bekijk hier deze Nike Air Max Plus 

Nike Air Max Plus – Andere colorway

We hebben de laatste tijd ook nog 2 andere Nike Air Max Plus modellen beschreven. Daarbij gaat het om deze 2 paartjes:

Klik op bovenstaande links om ook deze paartjes te checken en deze reviews te lezen!

Alle foto’s van de Nike Air Max Plus Black/Reflect Silver/University Red

Om jullie een goed beeld te geven van dit heerlijke paartje, hebben wij hier op kantoor even wat productshots gemaakt. Niet van de hoogste kwaliteit, maar geeft jullie wel een duidelijk beeld van hoe het paartje er “in het echt” uit ziet!

Bekijk hier deze Nike Air Max Plus 

Nike Air Max Plus in onze sneaker zoekmachine

Ben jij benieuwd naar alle andere Nike Air Max Plus sneakers? Bekijk dan nu het uitgebreide aanbod van deze sneaker in onze sneaker zoekmachine!

Bekijk hier de Air Max Plus in onze sneaker zoekmachine