Nike Air Max Plus Midnight Navy – Sneakerplaats Review

Het is weer feest op het Sneakerplaats kantoor, want wij hebben namelijk weer heel iets diks ontvangen van Nike! (zo…

Het is weer feest op het Sneakerplaats kantoor, want wij hebben namelijk weer heel iets diks ontvangen van Nike! (zo ook deze Nike Air Max Plus 3)

Afgelopen weekend is de Nike Air Max Plus released en wij hebben de “Midnight Navy” colorway ontvangen. Wij zijn sowieso wel gek van de “blauwe” sneakers, dus deze Nike Air Max Plus Midnight Navy colorway vinden wij wel heel erg vet!

Bekijk hier de Nike Air Max Plus Midnight Navy

Nike Air Max Plus Midnight Navy colorway

Over de colorway gesproken, hoe vinden jullie deze colorway? Hij is dus blauw met daarin witte effecten die er echt heel tof uit springen in combinatie met de witte veters en de witte zool. Erg mooi geheel!

Nike zegt zelf over dit “wit met blauwe” design, dat het is geïnspireerd op ijsbrokken en dat het een koele knipoog geeft naar outdoorplezier in de winter.

Bekijk hier de Nike Air Max Plus Midnight Navy

Het model van de Nike Air Max Plus

Gekeken naar het model, de “Nike Air Max Plus” is dit een hele retro schoen. Deze Air Max Plus is namelijk al gereleased in 1998! Hoe oldschool wil je het hebben?!

Zelf zijn wij eerlijk gezegd niet zo heel erg fan van dit model, aangezien wij meer van het strakke design van bijvoorbeeld de Nike Air Max 1 en Nike Air Max 90 houden. Maar daarom is de colorway van groot belang!

Dat heeft Nike, gekeken naar onze mening echt goed gedaan bij deze Midnight Navy colorway. Het blauw en wit het design komt ook verder terug in de schoen als je kijkt naar de veters en zool. Dat maakt het één mooi geheel!

Bekijk hier de Nike Air Max Plus Midnight Navy

Wat vinden wij van deze Nike Air Max Plus?

We hebben het al door laten schemeren in dit blog artikel, maar ondanks dat wij niet zo’n grote fan zijn van het “Air Max Plus” model vinden wij dit model in combinatie met de “Midnight Navy” colorway toch wel heel erg dik!

Deze colorway zorgt voor een mooi geheel en zorgt voor een mooi totaalplaatje. Daarnaast zorgt het relatief felle blauw van de schoen dat dit wel een hele dikke eyecatcher zijn!

Maar we moeten we zeggen dat de afwerking hier en daar wel iets beter had gekund, maar dat is volgens mij tegenwoordig bij vrijwel elk paartje wel helaas.

Je ziet her en der nog wat kleine lijmresten bij de zool, maar dat is alleen als je zoals ons er echt dik met je neus bovenop gaat zitten en schoen van dichtbij gaat bekijken. Om deze reden hoef je ze dus niet te laten liggen! 😉

Bekijk hier de Nike Air Max Plus Midnight Navy

Wat zegt Nike over deze schoen?

OUTDOORPLEZIER IN DE WINTER.

Deze schoenen zitten boordevol extra stabiliteit en demping. De overlays hebben de tand des tijds doorstaan sinds het origineel in 1998 een schokgolf veroorzaakte.

Het mesh design is geïnspireerd op ijsbrokken en geeft een koele knipoog naar outdoor plezier in de winter.

Bekijk hier de Nike Air Max Plus Midnight Navy

De specificatie van deze Nike Air Max Plus

Pluspunten

  • De stof op het bovenwerk is elastisch voor een comfortabele pasvorm.
  • Dubbel bovenwerk omsluit de voet voor een strakke pasvorm.
  • Max Air unit in de hak zorgt voor schokdemping.
  • Rubberen buitenzool zorgt voor grip.

Productgegevens

  • Niet bedoeld als persoonlijk beschermingsmiddel (PPE)
  • Weergegeven kleur: Midnight Navy/Wit/Zwart/Midnight Navy
  • Stijl: DO6384-400

Bekijk hier de Nike Air Max Plus Midnight Navy

Nike Air Max Plus – Andere colorway

Naast de “Midnight Navy colorway” is deze Nike Air Max Plus ook nog in een andere colorway verkrijgbaar.

Dat is namelijk de “Dark Smoke Grey” colorway, die dus zwart is ipv blauw. Ook zeker de moeite waard om even te checken! Het is dus maar net wat jij vetter vindt, blauwe of zwarte sneakers haha! Je hebt keus zat bij Nike 😉

Check deze Nike Air Max Plus Dark Smoke Grey hier

Alle foto’s van de Nike Air Max Plus Midnight Navy

Om jullie een goed beeld te geven van dit heerlijke paartje, hebben wij hier op kantoor even wat productshots gemaakt. Niet van de hoogste kwaliteit, maar geeft jullie wel een duidelijk beeld van hoe het paartje er “in het echt” uit ziet!

Bekijk hier de Nike Air Max Plus Midnight Navy

Nike Air Max Plus in onze sneaker zoekmachine

Ben jij benieuwd naar alle andere Nike Air Max Plus sneakers? Bekijk dan nu het uitgebreide aanbod van deze sneaker in onze sneaker zoekmachine!

Bekijk hier de Air Max Plus in onze sneaker zoekmachine