Nike Air Max x Atmos ‘Animal 2.0’ laceswap

Wow…. Deze laceswap van deze Nike Air Max x Atmos “Animal 2.0” wilden wij even met jullie delen! Normaal krijg…

Wow…. Deze laceswap van deze Nike Air Max x Atmos “Animal 2.0” wilden wij even met jullie delen!

Normaal krijg je bij deze Animal 2.0 witte, rode of groene veters, maar @sim0nsteenberg (je kunt hem kennen van dit interview) heeft er deze bruine/beige veters in gedaan die eigenlijk best wel lekker matchen met deze Nike Air Max x Atmos “Animal 2.0”!

Wat vinden jullie van deze laceswap? Dope or nope?

Instagram poll voor de laceswap van deze Nike Air Max x Atmos “Animal 2.0”

Simon Steenberg heeft op zijn eigen Instagram een story gehouden wat zijn volgers van de laceswap van deze Nike Air Max Animal 2.0 vonden, maar die waren niet zo heel positief over deze bruine veters. Die zagen liever toch gewoon de witte veters:

 

Daarnaast hebben wij hier op de Instagram van Sneakerplaats ook nog een poll over gehouden. Onze volgers waren gelukkig iets beter gestemd! De kleine meerderheid vond de nieuwe kleur veters wel dik staan!

Wij zijn erg benieuwd wat jullie hier van vinden! Gaan jullie voor de originele witte veters of vinden jullie deze laceswap met de bruine veters juist wel dik? Laat het ons weten in de reacties!

Wat is een laceswap?

Een laceswap is het verwisselen van de originele veters in een paartje sneakers met andere veters. Op deze manier kun je de sneakers gemakkelijk oppimpen en helemaal naar jouw eigen wens maken.

Je kunt veel verschillende veters kopen om jouw sneakers te customizen, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor alleen een andere kleur, maar je kunt ook kiezen voor een ander materiaal. Daarnaast zijn er zelfs “glow in the dark” veters. Al met al erg veel mogelijkheden om je sneakers te customizen door een laceswap!