Nike Bundle promo Fleece Styles

De ACG ‘Tuff Fleece’ collectie is net binnen en klaar om je warm en stijlvol te houden tijdens de koude maanden. Mis deze kans niet om met 20% korting te shoppen op nike.com. Wees er snel bij, want deze aanbieding is tijdelijk!

Deze fleece sets zijn ontworpen om je warm te houden wanneer de temperaturen dalen, en ze bieden meer dan alleen comfort. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten:

De ACG ‘Tuff Fleece’ Hoodie met Ronde Hals

Onze ACG ‘Tuff Fleece’ hoodie met ronde hals is ruim en superwarm. Hij is ontworpen om je warm te houden, zelfs als het buiten koud is. Met voldoende ruimte om over andere kleding te dragen, zijn de aansluitende, geribde boorden en zoom ontworpen om warmte vast te houden. Dankzij onze Therma-FIT technologie blijf je comfortabel en warm.

Shop hier deze Nike ACG Therma-FIT

Jordan Moss x Brooklyn Fleece Broek

Jordan Moss, een getalenteerde tekenaar en grafisch ontwerper uit Brooklyn, heeft onze Brooklyn Fleece broek omgetoverd tot een kunstwerk. Haar kenmerkende stijl, beïnvloed door straatkunst en een vleugje surrealisme, geeft deze broek een unieke uitstraling.

Shop deze Jordan Moss x Brooklyn Fleece broek hier

Warmte en Comfort voor Onderweg

Laat je niet tegenhouden door koud weer. Onze zachte Polartec® fleece nekwarmer houdt je warm, waar je ook bent. Met een verstelbaar trekkoord kun je de pasvorm aanpassen aan alle omstandigheden.

Support Je Favoriete Speler

Of je nu opwarmt voor de voetbaltraining of thuis lekker comfortabel wilt zijn, onze lichte fleecehoodie is de perfecte keuze. Gemaakt met gladde buitenkant en zacht geborstelde binnenkant voor ultiem comfort.

Camouflageprint Hoodie: Een Strakke Look van Top tot Teen

Trek onze camouflageprint hoodie aan en ervaar een vernieuwde versie van twee van onze meest iconische looks. Deze hoodie combineert de subtiele stiksels van de Windrunner met de strakke uitstraling van Tech Fleece. Onze premium, lichte fleece biedt warmte zonder extra volume. Combineer hem met de originele Tech Fleece joggingbroek voor een strakke look van top tot teen.

Varsityjack-Inspiratie

Onze makkelijk zittende laag doet denken aan het klassieke varsityjack. Gemaakt van geborstelde fleece van gemiddeld gewicht, biedt deze laag extra zachtheid aan de binnenkant en een gladde buitenkant. Met details geïnspireerd op universiteiten, zoals drukknoopsluitingen, geborduurde details en dikke ribbels bij de kraag, zoom en boorden, krijgt dit jack een strakke college-look.

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring