Nike bundle promo style heren

Ontdek de nieuwe ACG ‘Tuff Fleece’ collectie: stijlvol en warm

Bij Nike Sportswear draait alles om stijl, comfort en prestaties. Daarom zijn we enthousiast om de nieuwste ACG ‘Tuff Fleece’ collectie te introduceren. Deze collectie combineert warmte en stijl op een indrukwekkende manier. Laten we eens kijken naar enkele opvallende stukken uit deze geweldige collectie met 20% korting.

ACG ‘Tuff Fleece’ hoodie met ronde Hals: ruim en warm

Onze ACG ‘Tuff Fleece’ hoodie met ronde hals is ontworpen om je warm te houden, zelfs in de koudste omstandigheden. Met voldoende ruimte om over andere kleding te dragen, bieden de aansluitende, geribde boorden en zoom een optimale warmte-isolatie. Dankzij onze Therma-FIT technologie blijf je comfortabel, of je nu buiten of binnen bent de ‘Fleece’ hoodie houdt je warm. Verkrijgbaar in de kleuren Khaki/Summit en Purple Ink/Summit White/Summit White.

Shop hier de ACG Tuff Fleece hoodie

Jordan Moss x Brooklyn Fleece Broek: Kunst en Comfort

De getalenteerde kunstenaar en grafisch ontwerper Jordan Moss uit Brooklyn heeft haar unieke stijl toegevoegd aan onze Brooklyn Fleece broek. Geïnspireerd door straatkunst en surrealisme, heeft ze een kunstwerk op deze broek gecreëerd. Het resultaat is een broek met een unieke uitstraling. Verkrijgbaar in de kleur Dark Driftwood.

Shop hier de Jordan Moss x Brooklyn Fleece

Warmte en comfort voor onderweg: Polartec® Fleece nekwarmer

Laat koud weer je niet tegenhouden. Onze zachte Polartec® fleece nekwarmer houdt je warm, waar je ook bent. Met een verstelbaar trekkoord kun je de pasvorm aanpassen aan alle omstandigheden. Verkrijgbaar in de kleur Stone/Iron Grey.

Camouflageprint hoodie: een mix van iconische looks

Trek onze camouflageprint hoodie aan en ervaar een vernieuwde versie van twee van onze meest iconische stijlen: de subtiele stiksels van de Windrunner en de strakke uitstraling van Tech Fleece. Deze hoodie is gemaakt van premium, lichte fleece die warmte biedt zonder extra volume. Combineer hem met de originele Tech Fleece joggingbroek voor een strakke look van top tot teen. Verkrijgbaar in de kleur Sequoia/Zwart.

Nike Sportswear Tech Fleece OG: terug van weggeweest

Deze joggingbroek met camouflageprint is bijna steek voor steek een kopie van het originele design uit 2013 en is terug op veler verzoek, als eerbetoon aan een decennium lang Tech Fleece. Hij heeft een aansluitende pasvorm met pijpen die taps toelopen van de knie tot de enkel, perfect om je schoenen te showen. Onze premium, lichte fleece is glad aan de binnen- en buitenkant en biedt veel warmte zonder extra volume. Combineer hem met de Tech Fleece OG hoodie voor een uniforme afwerking. Verkrijgbaar in de kleur Sequoia/Zwart.

Varsityjack-Inspiratie: een vleugje nostalgie

Onze makkelijk zittende laag is geïnspireerd op het klassieke varsityjack. Gemaakt van geborstelde fleece van gemiddeld gewicht, biedt deze laag extra zachtheid aan de binnenkant en een gladde buitenkant. Met details geïnspireerd op universiteiten, zoals drukknoopsluitingen, geborduurde details en dikke ribbels bij de kraag, zoom en boorden, krijgt deze jack een strakke college-look. Verkrijgbaar in de kleuren Anthracite/Coconut Milk en Neutral Olive/Coconut Milk.

Nike Sportswear: een vleugje vintage

Voeg een vleugje vintage toe aan je garderobe met de Nike Sportswear hoodie. Deze fijne hoodie is gemaakt van halfzware, geborstelde fleece die extra zacht aanvoelt aan de binnenkant en glad aan de buitenkant. Hiermee ervaar je niet alleen comfort, maar ook een vormvast design. De geborduurde details en gestreepte boorden voegen klassieke sportvibes toe aan je look. Verkrijgbaar in de kleuren Rugged Orange, Neutral Olive en Anthracite.

Nike ACG Therma-FIT: ultrawarme ruimte

Met de ruimvallende en ultrawarme ACG top met ronde hals blijf je heerlijk warm, of je nu in het basiskamp verblijft of in je achtertuin bij de vuurkorf zit terwijl je sterren telt met je vrienden. De Nike Therma-FIT technologie maakt gebruik van je natuurlijke lichaamswarmte om je comfortabel te houden in koude omstandigheden. Met voldoende ruimte om eronder te layeren, ben je altijd klaar om warm en stijlvol te blijven, zelfs wanneer de temperaturen beginnen te dalen. Verkrijgbaar in de kleuren Zwart/Summit en Campfire Orange/Night Maroon/Summit White.

De nieuwe ACG ‘Tuff Fleece’ collectie is nu verkrijgbaar en klaar om je stijlvol en warm te houden. Ga snel naar Nike.com om deze geweldige stukken te ontdekken en toe te voegen aan je collectie. Wees er snel bij, want deze collectie is tijdelijk beschikbaar!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring