Nike Bundle promo style vrouwen

Ultieme warmte voor koude dagen Bij De ACG ‘Tuff Fleece’ hoodie met ronde hals is de ultieme metgezel voor koude…

Ultieme warmte voor koude dagen

  • Bij De ACG ‘Tuff Fleece’ hoodie met ronde hals is de ultieme metgezel voor koude dagen. Deze ruime en superwarme hoodie is ontworpen om je warm te houden wanneer de temperaturen dalen. Hij biedt voldoende ruimte om over andere kleding te dragen, terwijl de aansluitende, geribde boorden en zoom ervoor zorgen dat de warmte binnen blijft. Dankzij onze innovatieve Therma-FIT technologie wordt je lichaamstemperatuur gereguleerd, zodat je comfortabel en warm kunt genieten. 

Creatieve expressie van Jordan Moss

Jordan Moss, een getalenteerde tekenaar en grafisch ontwerper uit Brooklyn, brengt haar unieke stijl tot leven in al haar kunstwerken. Geïnspireerd door de straatkunst die ze als kind in New York heeft ervaren, voegt ze een vleugje surrealisme toe aan haar creaties. Voor dit seizoen heeft ze onze Brooklyn Fleece broek als canvas gebruikt om haar kenmerkende stijl tot uiting te brengen.

 

Warm en stijlvol in de ACG hoodie

Met de ruimvallende en ultrawarme ACG hoodie met ronde hals blijf je behaaglijk warm.  De Nike Therma-FIT technologie maakt gebruik van je natuurlijke lichaamswarmte om je comfortabel te houden, zelfs op de koudste dagen. Bovendien biedt de hoodie genoeg ruimte om eronder te kunnen layeren, zodat je altijd warm en klaar bent, zelfs als de temperatuur begint te dalen.

Routineus? deze hoodie is allesbehalve!

In een wereld waarin de dagen vaak volgens een vast patroon verlopen, kan het een verademing zijn om iets te hebben dat allesbehalve routineus is. Stel je eens voor: een hoodie die niet alleen warm en comfortabel is, maar ook stijlvol en veelzijdig. Dat is precies wat de ACG ‘Tuff Fleece’ hoodie met ronde hals te bieden heeft. Laat me je meenemen op een reis door deze buitengewone hoodie en ontdek waarom hij zeker je favoriet zal worden voor elke spontane situatie.

Laat deze Polartec® Fleece met Rits je Op Weg Helpen naar Avontuur

Of je nu wakker wordt in een slaapzak, kilometers verwijderd van de bewoonde wereld, of je wekker gewoon thuis afgaat en je je voorbereidt op een vroege ochtendrun, er is één kledingstuk dat je altijd kan bijstaan: de Polartec® fleece met rits. Met zijn unieke eigenschappen is dit kledingstuk een must-have voor avonturiers, reizigers en iedereen die houdt van comfort en stijl, waar de dag je ook brengt.

Shop deze Collectie nu met 20% korting op nike.com