Nike Dunk Low & Air Max 1 87 LX in ‘Light Smoke Grey

De nieuwste Nike-releases omvatten de Nike Dunk Low en de Air Max 1 87, die beiden zijn uitgevoerd in de ‘Light Smoke Grey’ kleurvariant. Hoewel de twee sneakers verschillende ontwerpen hebben, delen ze dezelfde kleurstijl. Deze modellen zullen vanaf 20 oktober 2023 verkrijgbaar zijn. Lees verder voor meer details over deze nieuwe Nike-schoenen.

Nike Dunk Low LX WMNS ‘Light Smoke Grey’

De schitterende Nike Dunk Low LX WMNS ‘Light Smoke Grey’ bieden een eigentijdse en harmonieuze uitstraling zonder enige vorm van verveling. Deze sneaker combineert Light Smoke Grey leer met Photon Dust denim-effecten op een perfecte manier om het ontwerp tot in de puntjes te verzorgen. Bovendien zijn er moderne merkdetails in Midnight Navy die een extra dimensie aan de schoen geven. Dankzij het feit dat de witte middenzool en de Swoosh van hetzelfde materiaal zijn gemaakt, ontstaat er een unieke diepte in de schoen, wat resulteert in een bijzondere uitstraling. Ten slotte zorgen de gewatteerde kraag en de dempende binnenzool voor buitengewoon comfort, ideaal voor dagelijks gebruik.

Nike Air Max 1 87 LX ‘Light Smoke

De Nike Air Max 1 87 LX ‘Light Smoke Grey’ is een dames sneaker die zowel comfort als een sportieve uitstraling biedt. Deze premium Nike-versie heeft een luxueuze witte corduroy basis, wat een perfect canvas vormt voor de verfijnde grijze overlays van getrommeld leer en suède. Op het suède spatbord voegen donkergrijze accenten zich samen met lichtgrijze elementen op de getrommelde leren vamp, middenvoet en hiel, waardoor een elegant ontwerp ontstaat. Net als de eerder genoemde Nike Dunk Low bevat deze sneaker ook logo-details met Midnight Navy accenten, wat zorgt voor extra contrast. Met een klassieke witte foam middenzool en duurzame grijze rubberen buitenzool biedt deze sneaker bovendien uitzonderlijk comfort.

Beide sneakers met de ‘Light Smoke Grey’ kleurvariant zullen beschikbaar zijn vanaf 20 oktober 2023 via Nike SNKRS en bij andere geselecteerde winkels.

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring