Nike Sale – 25% korting op bijna alles! mei 2023

Yes mensen. We hebben geweldig nieuws voor jullie! Nike heeft weer een nieuwe site-brede sale gelanceerd!

Vanaf 9 mei 2023 om 9:00 uur CET tot 16 mei 2023 om 9:00 uur CET kun je profiteren van een exclusieve korting van 25% op de hele website, met een minimale besteding van €50. Deze aanbieding is te mooi om te missen!

Om van deze geweldige korting te profiteren, gebruik je de code SHINE23 bij het afrekenen. Zorg ervoor dat je deze code invult om de korting toe te passen op je aankoop. Houd er wel rekening mee dat enkele uitzonderingen van toepassing kunnen zijn.

Bekijk deze Nike Sale hier

Handige links voor deze Nike sale

Ben jij op zoek naar iets specifieks? Dan kunnen onderstaande links wellicht wel handig voor jou zijn.

Wij hebben namelijk de meest populaire categorieën voor jou op een rijtje gezet zodat jij direct door kunt klikken naar de juiste pagina:

De Nike Sale bij Sneakerplaats biedt je de perfecte gelegenheid om die sneakers te scoren waar je al zo lang naar verlangt. Daarnaast kun je naast sneakers nog veel meer toffe producten shoppen, zoals trainingspakken, jassen, sportkleding en meer. Met de korting van 25% kun je nu nog meer geweldige paren in je winkelmandje stoppen!

Wacht niet langer en ga naar de website om te profiteren van deze fantastische Nike Sale. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt en de aanbieding eindigt op 16 mei 2023 om 9:00 uur CET.

Mis deze kans niet om je sneakercollectie uit te breiden tegen een gereduceerde prijs. Ga naar Nike.com en gebruik de code SHINE23 om 25% korting te krijgen op je bestelling vanaf €50. Deze Nike Sale is een absolute must voor alle sneakerliefhebbers!

Bekijk deze Nike Sale hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring