Nike SB

Nike SB is al jaren een vaste waarde in de skateboardersgemeenschap. Met hun iconische schoenen en kleding hebben ze voortdurend de lat hoog gelegd voor wat skateboarders van hun kleding verwachten.

Onlangs bracht Nike SB een nieuwe kledinglijn uit die zowel stijlvol als functioneel is. Of je nu naar het skatepark gaat of gewoon boodschappen doet, deze kleding zorgt ervoor dat je er goed uitziet. Bekijk hier enkele van onze favoriete stukken uit de nieuwe lijn!

Shop alles van de Nike SB hier

Nike SB Dunk Low

Nike SB Dunks zijn een lijn schoenen die in 2002 voor het eerst door Nike uitgebracht werd. SB staat voor “skateboarden”, en de Dunks waren ontworpen om een specifiek op skateboarden gerichte schoen te zijn.

Ze wonnen snel aan populariteit bij zowel skateboarders als sneakerheads en werden een van Nike’s meest iconische schoenen.

De Nike SB Dunk Low is een bijzondere favoriet, dankzij het eenvoudige ontwerp en de comfortabele pasvorm. De schoenen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, waardoor ze veelzijdig genoeg zijn om bij elke outfit te passen. Of je nu de straat op gaat of naar het skatepark, met een paar Nike SB Dunk Lows kan het niet mis gaan.

Shop alles van de Nike SB Dunk Low hier

Nike SB Dunk High

De Nike SB Dunk is een veelzijdige skateschoen die veel steun en comfort biedt aan de enkels. De schoen heeft een gewatteerde kraag, een Lunarlon binnenzool, en een visgraat buitenzoolpatroon voor tractie.

De Nike SB Dunk High heeft ook een unieke stijl die hem onderscheidt van andere schaatsschoenen op de markt. Het bovenwerk is gemaakt van duurzaam suède en voorzien van perforaties voor ademend vermogen.

De tussenzool is van Phylon voor demping, en de buitenzool is van rubber voor duurzaamheid. De Nike SB Dunk High is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten om aan de behoeften van elke schaatser te voldoen.

Of je nu net begint of al jaren schaatst, de Nike SB Dunk High is een prima keuze voor een veelzijdige en stijlvolle schaatsschoen.

Shop alles van de Nike SB Dunk High hier

Nike SB Zoom Blazer Mid

De Zoom Blazer Mid van Nike SB is een prima skateschoen voor wie een veelzijdige en stijlvolle optie zoekt. De schoen heeft een eenvoudig maar stijlvol ontwerp, met een strak wit bovenwerk en een zwarte Nike swoosh.

De Zoom air unit in de hiel zorgt voor een uitstekende demping, en de rubberen buitenzool biedt veel grip en duurzaamheid.

De schoen is ook verrassend licht, waardoor hij gemakkelijk gedurende langere tijd te dragen is. Over het geheel genomen is de Nike SB Zoom Blazer Mid een prima keuze voor iedereen die een hoogwaardige skateschoen zoekt die er goed uitziet en goed presteert.

Shop alles van de Nike SB Zoom Blazer Mid hier

Shop alles van de Nike SB hier

Nike SB Janoski

De Nike SB Janoski is een veelzijdige skateboardschoen die ontworpen is voor comfort en duurzaamheid. Het eenvoudige ontwerp met laag profiel maakt hem ideaal voor een breed scala aan schaatsstijlen, en de stevige constructie is bestand tegen de ontberingen van high impact skaten.

De Janoski heeft ook een dempende binnenzool en een slanke, minimalistische esthetiek die hem een klassieke uitstraling geeft.

Hoewel het niet de meest technisch geavanceerde skateboardschoen op de markt is, biedt de Janoski een goed afgeronde schaatservaring die perfect is voor alledaags skaten. En met zijn betaalbare prijskaartje is de Janoski een prima optie voor budgetbewuste skaters.

Hoe style je de Nike SB?

Nike SB’s zijn veelzijdige sneakers die je op een aantal verschillende manieren kunt stylen. Een populaire manier om ze te stylen is met skinny jeans of legging.

Deze look is perfect om elke dag te dragen en kan, afhankelijk van het bovenstukje en de accessoires die je kiest, zowel up- als down gekleed worden.

Zoek je een meer casual look, probeer dan Nike SB’s te combineren met joggers of korte broeken. Dit is ideaal voor dagen dat je onderweg bent of gewoon wat rondhangt met vrienden.

Je kunt Nike SB’s ook aankleden door ze te combineren met een rok of jurk. Dit is een mooie optie voor een avondje uit of een bijzondere gebeurtenis. Wat je stijl ook is, Nike SB’s kunnen gemakkelijk in je garderobe worden opgenomen.

We hopen dat je het leuk vond om meer te leren over de Nike SB en al zijn functies.

Zoals altijd, zorg ervoor dat je de vetste items op Sneakerplaats.com shopt. Bedankt voor het lezen!

Shop alles van de Nike SB hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring