Nike SNKRS DAY 2023

Top 10 SNKR Day Releases

  1. Nike Air Max 1 ’86 World Make Korea
  2. Nike Women’s Air Footscape Natural and Brown
  3. Nike Air Jordan 1 World Make Japan 
  4. Nike Air Max Plus Pure Platinum
  5. Nike Midnight Navy and White
  6. Nike V2K Run Summit White and Metallic Silver
  7. Nike Air Force 1 x Terror Squad Blackout
  8. Air Max Plus Light Photography
  9. Nike Women’s Air Max Plus Violet Dust and High Voltage
  10. Nike Air Force 1 West Indies

Programma van Nike SNKRS Day 2023

Dit jaar wordt NIKE SNKRS DAY 2023 groots gevierd in Londen, en geloof ons, het wordt een geweldige dag!

Maar dat is nog niet alles – Nike heeft een exclusieve NIKE SNKRS DAY 2023 Live-uitzending met exclusieve insiderinformatie en de kans om invloed uit te oefenen op het product van NIKE SNKRS DAY Dag voor volgend jaar! Dit wil je echt niet missen, dus zorg ervoor dat je afstemt!

Houd NIKE SNKRS DAY in de gaten en zorg ervoor dat die pushmeldingen AAN staan om op de hoogte te blijven van alle laatste updates!

Mis het niet! #SNKRSDag2023

Check hieronder de dikste releases!

Top 10 Releases op NIKE SNKRS DAY 2023:

1. Nike Air Max 1 ’86 World Make Korea

Reis, verbind, vernieuw – met de World Make-collectie geven we onze iconische sneakers een modieuze touch, geïnspireerd door stijlvolle modesteden. Vandaag straalt de legendarische Air Max 1 in neutrale aardetinten met opvallende zwarte accenten.

Ambachtelijke details, zoals het tonglabel en de binnenzool, brengen je dichter bij de wereldwijde sneaker community. Dankzij hoogwaardige materialen en de Big Bubble Air-unit krijgt je sneakerstijl een upgrade. Klaar om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Check het hier 

2. Nike Women’s Air Footscape Natural and Brown

Sla het zadel op en reis westwaarts. Deze opvallende variant van een vertrouwde favoriet is doordrenkt met paardenhaarleer en geweven details, net zo opvallend als opstuivend stof van een kudde.

En je hoeft je geen zorgen te maken – deze schoenen bieden het comfort van je favoriete ingedragen jeans, dankzij het onderzoek van het Nike Sport Research Lab (NSRL). Tijd om te vertrekken!

Check hem hier 

3. Nike Air Jordan 1 World Make Japan

Reis de wereld rond, verbind culturen – de World Make-collectie geeft onze klassiekers een modieuze twist geïnspireerd door grote modehoofdsteden. Vandaag zetten we de spotlight op de Air Jordan 1, met denim en opvallend stiksel.

Handgemaakte details, zoals het tonglabel en de binnenzool, verbinden je met de internationale sneaker gemeenschap. Dankzij de premium materialen tilt deze collectie je sneakerstijl naar een hoger niveau. Bereid je voor om op te vallen.

Check hem hier

4. Nike Air Max Plus Pure Platinum

Nummer één in de hitlijsten. Stralen op de catwalk. Ja, je begrijpt het wel – deze Air Max Plus is geweldig. Het geavanceerde textiel brengt een nieuwe dimensie van luchtcirculatie, terwijl een eigentijdse interpretatie van het iconische kleurverloop zorgt voor een stoere uitstraling.

Met accenten van Metallic Silver en Pure Platinum (en laten we het harige suède niet vergeten), zul je iets nodig hebben om af te koelen. Verdomme, wat een heerlijkheid!

Check hem hier

5. Nike Midnight Navy and White

Beschikbaar op 09/09 om 12:30 uur Geniet van luxe met deze verfijnde versie van een icoon, perfect voor zowel het basketbalveld als de straten.

Premium leer met natuurlijke nuances geeft een elegante uitstraling, en de Coconut Milk buitenzool voegt een vleugje vintage toe. Met de Midnight Navy details geef je een sportieve touch aan je look. Je sneakercollectie krijgt een boost.

Check hem hier 

6. Nike V2K Run Summit White and Metallic Silver

Vooruit en terug, de V2K Run brengt retro naar de toekomst. Deze sneakers, geïnspireerd op hardloopschoenen uit de vroege jaren 2000, combineren verschillende materialen voor een opvallend bovenwerk.

De dikke hak en dual-density tussenzool tillen je stijl naar een hoger niveau. Metallic Silver accenten geven een modern contrast aan de verouderde Alabaster middenzool. Klaar om op te vallen.

Check het hier 

7. Nike Air Force 1 x Terror Squad Blackout

Beeld je in: Rucker Park, New York. Topbasketballers. Twee beroemde Hip-Hop groepen klaar voor een wedstrijd. Het zou legendarisch worden, maar een stroomstoring in 2003 gooide roet in het eten.

Deze AF-1 is een exacte replica van een exclusieve sneaker voor artiest Fat Joe, compleet met originele kleuren en premium leer. Geborduurde initialen op de hiel eren Terror Squad en herinneren aan dat belangrijke moment waar Hip-Hop en sport elkaar ontmoetten.

Check het hier 

8. Air Max Plus Light Photography

Laat je stijl opvallen met een vlamachtig ontwerp dat de straten verhit, terwijl luchtig mesh ervoor zorgt dat je koel blijft.

De Air Max Plus biedt een nauwkeurige Nike Air ervaring met uitstekende stabiliteit en ongeëvenaarde demping.

Check het hier 

9. Nike Women’s Air Max Plus Violet Dust and High Voltage

Met een knipoog naar het verleden brengt deze nieuwe Air Max Plus opvallende kleuren die de aandacht naar je sneakers trekken. Het Violet Dust kleurverloop bovenwerk brengt je terug naar 1999, terwijl vrolijke accenten het een perfecte seizoenskeuze maken.

Leuk feitje: deze iconische schoenen zijn ontworpen met vakantievibes in gedachten. De middenzool heeft een ontwerp geïnspireerd op de staart van een walvis en de middenvoetkooi doet denken aan palmbomen en oceaangolven. Je kunt een goede stijldag verwachten.

Check hem hier

10. Nike Air Force 1 West Indies

De AF-1 ‘West Indies’ maakt een comeback. Deze witte schoen met klassieke University Gold accenten werd meer dan 20 jaar geleden voor het eerst uitgebracht en viert het West Indian Day Parade Carnival in NYC.

Geborduurde details en inlegzolen met eilandmotieven geven het extra charme, terwijl de mesh kraag, geweven tonglabel en “West Indies” versiering zorgen voor een speelse touch.

Check hem hier 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring