Omoda

Omoda is een Nederlandse online retailer die zowel mannen- als vrouwenkleding, schoenen en accessoires aanbiedt. Wat Omoda uniek maakt is de grote verscheidenheid aan betaalbare merken van hoge kwaliteit die ze aanbieden.

Met dagelijks nieuwe aanwinsten en een voortdurend bijgewerkte uitverkoopafdeling is Omoda een geweldige plek om stijlvolle mode te vinden voor een betaalbare prijs.

Om het voor jullie wat makkelijker te maken hebben wij even het een en ander opgezocht over Omoda. Zo weet jij precies wat jij kan verwachten van deze toffe shop!

Direct shoppen bij Omoda? Shop hier!

Inhoudsopgave van de pagina

Omoda schoenen

Als het gaat om winkelen voor schoenen, is er geen tekort aan opties beschikbaar. Omoda is echter snel een bestemming aan het worden voor modebewuste shoppers die op zoek zijn naar kwaliteitsschoenen tegen betaalbare prijzen.

Je kan er terecht voor kwalitatief goede merken zoals PME, New Balance en Nubikk. Maar ook voor veel andere goede en leuke merken!

Check hier de Omoda pagina waar alle merken te vinden zijn!

Omoda biedt voor elk wat wils met zijn ruime keuze aan schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Of je nu op zoek bent naar geklede schoenen voor een speciale gelegenheid of casual sneakers voor dagelijks gebruik, bij Omoda kun je vinden wat je zoekt. En omdat er regelmatig nieuwe stijlen worden toegevoegd, valt er altijd wel iets nieuws te ontdekken!

Gewoon omdat Omoda schoenen van hoge kwaliteit biedt, betekent niet dat ze komen met een hoog prijskaartje. In feite is een van de dingen die Omoda onderscheidt van andere schoenenwinkels haar inzet voor het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen.

Dus, of u nu winkelt met een krap budget of u op zoek bent naar een paar designer schoenen, Omoda heeft zeker iets dat aan uw wensen voldoet.

Omoda sale

Zo nu en dan komt er een uitverkoop langs die gewoon te mooi is om te weerstaan. Onlangs hield de Nederlandse schoenenverkoper Omoda een actie waarbij shoppers 40% korting kregen op alle schoenen. U kunt zich voorstellen dat de winkel bomvol zat met mensen die van deze geweldige deal wilden profiteren.

Om de zoveel tijd houdt Omoda een grote uitverkoop waarbij shoppers tot 40% op hun aankoop kunnen besparen. Deze uitverkoop vindt meestal plaats rond belangrijke feestdagen zoals Black Friday of Boxing Day.

Check hier de sale pagina van Omoda

Omoda betrouwbaarheid

Tegenwoordig weet je niet meer waar je het zoeken moet. Zoveel sites en shops die jouw favoriete producten aanbieden. Maar welke hiervan is nou betrouwbaar? Wij kunnen jou geruststellen dat Omoda in ieder geval ene betrouwbare partij is om in zee mee te gaan.

Als het op online winkelen aankomt, is er maar één naam die je kunt vertrouwen: Omoda. Dankzij zijn inzet voor klantenservice en zijn enorme selectie aan schoenen is Omoda de meest betrouwbare schoenenwinkel van Nederland geworden.

Omoda reviews en beoordelingen

Voor de reviews en beoordelingen van Omoda zijn wij Trustpilot eventjes ingedoken! Er staan bijna 26.000 reviews online. En de scores zijn precies wat wij er van verwacht hadden.

Van alle reviews beoordeelt maar liefst 74% Omoda met 5 sterren! Slecht 1 % beoordeelt het bedrijf met 1 ster. De totale beoordeling van Omoda is 4,2 sterren!

Een greep uit de positieve reviews

  • Geschreven door Gerwin Hoekstra

Prachtige schoenen
Prachtige schoenen, zitten als gegoten, snel verstuurd.
Bezorging via DHL ging in eerste instantie mis, maar mijn klacht via Facebook werd binnen enkele minuten in behandeling genomen en was twee dagen later helemaal opgelost.
Datum van ervaring: 28 september 2022

  • Geschreven door Inge83

Prima
Snelle levering. Keurig verpakt. Heel tevreden. Leuke kleding en schoenen.
Datum van ervaring: 24 september 2022

Een greep uit de negatieve reviews

  • Geschreven door Melissa

Levertijd
Vrijdag schoenen besteld bij deze webshop, omdat ze hadden beloofd dat ik deze zaterdag zou ontvangen. Nu is het zondagavond en staat de bestelling nog steeds in behandeling, dus hij is niet eens verzonden. Gek dat er een belofte wordt gemaakt op de website en dat deze niet wordt nagekomen zonder hierover contact op te nemen.
Datum van ervaring: 18 september 2022

  • Geschreven door Jeffrey

Geen betrouwbare levertijden
Voorheen betrouwbare webshop, maar laatste twee jaar hopeloos qua levertijden. Beloofde levertijden worden niet altijd nagekomen, er wordt geschermd dat het verwachte levertijden zijn en geen klantbelofte. Dit wordt niet genoemd bij de producten noch bij de veel gestelde vragen. Jammer!
Datum van ervaring: 30 augustus 2022

Benieuwd naar meer reviews? Check dan even deze pagina van Trustpilot!

Omoda locaties van de winkels

Foto credits: Omoda

Zoals op bovenstaande afbeelding te zien is, heeft Omoda vestigingen door heel Nederland en België.

Check deze pagina om alle shops te bekijken!

Om jou even een idee te geven wat jij kan verwachten hebben wij een paar foto’s voor jou!

Foto credits: Omoda

Omoda verzending

De levertijd is erg afhankelijk per product. Het hangt er van af of het door jouw gekozen product op voorraad is of niet. Maar in principe heeft Omoda het streven om een bestelling te bezorgen binnen een dag.

Als jij dus voor 23:59 bestelt, zal jij het over het algemeen de dag erna in huis hebben. Let wel op dat dit alleen geldt voor werkdagen!

Voor bezorging kan jij tussen tussen 2 partijen. DHL en PostNL bezorgen allebei voor Omoda. Als jij overdag niet thuis kan zijn zou ik kiezen voor DHL. DHL beschikt namelijk over een avondlevering. Ideaal dus!

Meer informatie nodig? Check even deze pagina!

Omoda retour

Het retourneren van een product kan gratis tot 365 dagen na aankoop! Let er wel op dat de producten ongedragen en ongewassen moeten zijn. Doe dit ook echt want anders is er de mogelijkheid dat het product niet meer geretourneerd kan worden.

Het retouradres wat u dan dient te gebruiken is alsvolgt:

Omoda
Ruigendijkweg 1
4301 RX ZIERIKZEE

Ook is het mogelijk om een online aankoop in de winkel te ruilen. Dit is natuurlijk erg handig, want zo kan jij gelijk weer een nieuw paar toffe schoenen passen. Je loopt dus als het is weer fris en vrolijk de deuren uit bij Omoda!

Meer informatie nodig? Check dan even deze pagina van Omoda!

Omoda contact

Voor direct contact is Omoda te bereiken op: 0111 – 41 00 44. Hier heb je direct reactie. Je kan dit nummer ook whatsappen. Echter kan een reactie hier 2 dagen op zich laten wachten.

Je kan er ook voor kiezen om het bedrijf een mailtje te sturen. Het mailadres wat je dan moet mailen is: klantenservice@omoda.nl

De klantenservice is te bereiken op maandag tot en met zaterdag. Van maandag tot en met vrijdag zijn zij bereikbaar van 08:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00.

Over Omoda

In een wereld waarin iedereen gericht is op het maken van een statement, kan het moeilijk zijn om de juiste kleding en accessoires te vinden waarmee je je kunt onderscheiden van de massa.

Echter, een bedrijf dat altijd bekend heeft gestaan om mensen te helpen een statement te maken is Omoda. Omoda is een toonaangevende internationale retailer van schoenen en andere modeartikelen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche heeft Omoda een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, stijl en service.

Een breed scala aan merken

Een van de dingen die Omoda onderscheidt van andere retailers is het brede scala aan merken dat het aanbiedt. Of u nu op zoek bent naar schoenen, kleding of accessoires, u zult iets kunnen vinden dat past bij uw individuele stijl uit een van de vele bekende merken die Omoda in voorraad heeft.

Enkele van de merken die bij Omoda verkrijgbaar zijn, zijn Adidas, Nike, Timberland, Tommy Hilfiger, Guess en Converse. Met zo’n groot aanbod, zul je zeker iets vinden waar je van houdt!

Uitstekende klantenservice

Een ander ding dat Omoda zo speciaal maakt is de uitstekende klantenservice die ze bieden. Of je nu in de winkel of online winkelt, het team van Omoda staat altijd klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt. Van advies over wat je moet kopen tot hulp bij het retourneren en ruilen, het team van Omoda helpt je graag!

Of je nu op zoek bent naar schoenen, kleding of accessoires, Omoda is zeker het bekijken waard. Met een groot aanbod aan merken en een uitstekende klantenservice, ben je verzekerd van een positieve winkelervaring!

Informatie nodig voor andere shops? Bekijk hier onder welke shops wij nog meer hebben toegelicht!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring