Onze keuze uit de Nike sale – Nike Air Max 95 sale

De Nike Air Max 95 is toch wel een van de populairste modellen van Nike! Je ziet ze in super…

De Nike Air Max 95 is toch wel een van de populairste modellen van Nike! Je ziet ze in super veel verschillende colorways en de een is nog dikker dan de ander.

Nu hebben wij een leuk blog artikel voor jullie geschreven, dit blog artikel gaat namelijk over de Nike Air Max 95 sale!

Nike Air Max 95 sale

In de Nike sale kun jij namelijk nu profiteren van wat hele lekkere korting! Zo kun jij dus mooi gebruik maken van deze Nike Air Max 95 sale! Wij hebben 2 gruwelijk dikke Nike Air Max 95´s voor jullie op een rijtje gezet. Check ze hieronder!

Nike Air Max 95 met een “Tie-dye print”

Wow, wat is dit voor gruwelijk dik paartje zeg?! Hiermee steel jij zeker de show, waar ter wereld je ook komt!

Deze Nike Air Max 95 heeft 2 verschillende kleuren binnen- en buitenkant. Hoe vet is dat?!

Je shopt hem nu in de Nike Air Max 95 sale met dik 40% korting! Pak snel je kans en voeg dit heerlijke paartje toe aan je collectie!

Shop deze Nike Air Max 95 nu in de sale

Nike Air Max 95 met “Tie-die print” kopen in de Nike sale

Deze kleurstelling heet volgens Nike “Wit/Light Bone/Dark Smoke Grey/Barely Volt”, maar hoe zouden jullie deze colorway noemen?

Wij vinden dit echt een heel lekker paartje, doordat de binnen- en buitenkant van de schoenen verschillende zijn. Binnenin is de schoen blauw en aan de buitenkant

Shop deze Nike Air Max 95 hier

Nike Air Max 95 “Haute couture”

Deze Nike Air Max 95 colorway is iets minder “shiny” als de colorway hierboven, maar het verhaal en de gedachte achter dit paartje is wel echt super dik!

Dit paartje is namelijk geïnspireerd door de catwalk en door “haute couture”. Onder de foto hieronder lees je wat Nike over deze schoen heeft geschreven. Het komt er in ieder geval op neer dat de kleurencombinatie en gebruik van materialen afgeleid is van de catwalk. Super tof natuurlijk! (Lees het verhaal over deze Nike Air Max 95 onder de foto)

Je kunt nu profiteren van deze Nike Air Max 95 sale en deze AM95 shoppen met dik 40% korting! Check snel dit heerlijke paartje op de website van Nike. Klik op de link hieronder of op de foto!

Shop deze Nike Air Max 95 hier

Shop deze Nike Air Max 95 hier

Wat zegt Nike over deze Nike Air Max 95?

Deze schoen is afgeleid van haute couture en de catwalk

Vind je eigen persoonlijke catwalk wanneer je deze Nike Air Max 95 aantrekt. Het iconische design van deze editie is geïnspireerd op het ambacht en de tradities van haute couture. De schoen bestaat uit verschillende materialen, van getrommeld leer tot canvas en satijn. Het briljante rood benadrukt het detailleerde vetersysteem dat doet denken aan de korsetten die je op de catwalks ziet.

Check hier deze Nike Air Max 95 sale

De pluspunten van deze Nike Air Max 95

  • De Nike Max Air units bij de hak van de schoen en voorvoet doen denken aan het origineel uit 1995.
  • De upper van deze AM95 is geïnspireerd op het lichaam van de mens: de middenzool doet denken aan de ruggengraat, de vlakken met kleurverloop zijn de spieren en de veters zijn de ribben van de schoen.
  • Het innovatieve vetersysteem van deze sneaker draagt bij aan een zeer comfortabele en aanpasbare pasvorm.

De productgegevens van deze Nike Air Max 95

  • De middenzool is gemaakt van foam
  • Deze AM95 beschikt over een rubberen buitenzool
  • De kleur die is weergegeven heeft: Sail/Chile Red/Coconut Milk/Zwart
  • De stijlcode van deze Air Max 95 is: DJ6903-100

Shop deze Nike Air Max 95 in de sale

Meer bekijken van deze Nike Air Max 95 sale

Vind jij deze bovenstaande paartjes super dik, maar wil je liever toch ook nog even wat andere Nike Air Max 95’s bekijken? Klik dan hier om naar het totale overzicht van alle Nike Air Max 95’s te gaan op de website van Nike!

Dit zijn niet alleen maar paartjes uit de Nike Air Max 95 sale, maar ook die net zijn gereleased. De Nike Air Max 95 wordt in zeer veel verschillende colorways uitgebracht, dus het is maar net welke jij het dikste vindt.

Zo heb je ze bijvoorbeeld in het “Triple white” waarbij ze dus helemaal wit zijn, maar bijvoorbeeld ook in “Triple black”. Hele makkelijke kleuren en altijd goed te combineren.

Wil jij liever iets “geks”? Ga dan voor hele kleurrijke colorways, met groen, roze, paars en noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Air Max 95 is in die uitgebracht!

Shop hier jouw Nike Air Max 95 op kleur