Puma Mile Rider Sunny Getaway kopen met 20% extra korting bovenop de sale

We hebben een aantal prive berichten en DM’s ontvangen over de Puma Mile Rider Sunny Getaway, dus we dachten; Laten…

We hebben een aantal prive berichten en DM’s ontvangen over de Puma Mile Rider Sunny Getaway, dus we dachten; Laten we hier eens een blog over schrijven!

In deze Puma “Mid Season Sale” kun jij ze namelijk nu scoren met een flinke korting, en daarbij is er nu ook nog een kortingscode “BONUS20” beschikbaar waarbij jij nog eens 20% extra korting kunt pakken op dit heerlijke model. Genieten!

De goedkoopste Puma Mile Rider Sunny Getaway kun je nu in de sale al kopen voor maar €44,95 en met code “BONUS20” betaal jij nog nog maar €35,95!?!?!?! Dat is toch niet meer normaal? Lijkt wel of ze ze gratis weggeven!

Puma Mile Rider Sunny Getaway

De Puma Mile Rider Sunny Getaway is naar onze mening echt een heel erg fijn schoentje. De schoen heeft een stoere retro look en is (nu op dit moment) nog te verkrijgen in 4 dikke colorways. Welke vind jij het mooist?

Klik hier of op onderstaande foto om alle Puma Mile Rider Sunny Getaway modellen te checken

Puma Mile Rider Sunny Getaway verkrijgbaar in 4 colorways

Hieronder vind je alle 4 de colorways die nu te verkrijgen zijn op dit heerlijke paartje! En vergeet vooral niet de Puma kortingscode “BONUS20” te gebruiken bij het afrekenen, voor nog eens 20% extra korting bovenop de huidige sale!