Release Nike Air Max 1 ’87 Burgundy Crush

Er komt een nieuwe release aan! De Nike Air Max 1 ’87 Burgundy Crush komt namelijk terug. Bekijk de eerste…

Er komt een nieuwe release aan! De Nike Air Max 1 ’87 Burgundy Crush komt namelijk terug. Bekijk de eerste beelden!

De Nike Air Max 1 is een echte klassieker in de sneaker wereld, en de nieuwste colorway is gedropt, namelijk de Burgundy Crush. De Air Max 1 werd voor het eerst uitgebracht in 1987, en was de eerste sneaker met zichtbare Air technologie in de hiel. Dit zorgde voor een revolutie in zowel de sneaker wereld als de sportschoen industrie in zijn geheel.

De Air Max 1 werd al snel een van Nike’s meest populaire sneakers, en hij blijft populair tot op de dag van vandaag. Deze sneaker zal zeker een hit worden bij sneakerheads over de hele wereld.

De perfecte sneaker voor de herfst

Deze bordeauxrode colorway doet denken aan een aantal van de beste Air Max 1’s uit het verleden, en het wordt perfect afgezet door een witte tussenzool en gom buitenzool. Als je op zoek bent naar een fris paar sneakers om deze herfst te rocken, kijk dan niet verder dan de Nike Air Max 1 ’87 Burgundy Crush.

Details van de Nike Air Max 1 Burgundy Crush

De Nike Air Max 1 Burgundy Crush heeft een Burgundy-gebaseerd bovenwerk van premium suède en leer met hits van Grey op het spatbord. Andere details zijn perforaties op de teen voor ademend vermogen, een witte tussenzool gecombineerd met een grijze rubberen buitenzool, en Nike branding overal. Je kunt deze kicks dragen met jeans of joggers – ze zullen zeker de aandacht trekken, wat je er ook mee draagt

Uitbreiden van jouw collectie

De Nike Air Max 1 ’87 Burgundy Crush is een schoen die je zeker aan je sneakercollectie moet toevoegen. Deze bijgewerkte versie van de klassieke Air Max is voorzien van een suède en mesh bovenwerk met bordeauxrode, witte en zwarte accenten. Als je op zoek bent naar een veelzijdige sneaker om je garderobe mee op te krikken, kijk dan niet verder dan de Nike Air Max 1 ’87 “Burgundy Crush.”

Houd de release kalender van Sneakerplaats.com in de gaten voor meer informatie over de exacte release datum.

Check de site van Nike voor meer dikke releases!

De eerste beelden van de Nike Air Max 1 ’87 Burgundy Crush vindt je hier!

Nog even in het kort over de Nike Air Max 1 Burgundy Crush

De Nike Air Max 1 ’87 Burgundy Crush is een must-have sneaker voor elke sneakerhead. Met zijn rijke bordeauxrode colorway en gum buitenzool, is deze schoen perfect voor die kille herfstdagen. Of je nu je collectie wilt aanvullen of gewoon op zoek bent naar een geweldig nieuw paar schoenen om dit seizoen te rocken, aarzel niet om de Nike Air Max 1 ’87 Burgundy Crush te kopen.