SizeOfficial

 

SizeOfficial, ookwel Size? genaamd, is een shop die vele sneakerfreaks in binnen- en buitenland uiteraard wel kennen.

SizeOfficial is een onderdeel van de JD Sports Group, waaronder bijvoorbeeld ook JD Sports en Footpatrol vallen. Een zeer grote organisatie met veel verschillende dochterbedrijven, winkels en merken.

Toch merken wij dat er nog best wel veel vragen rond Size Official zijn. Daarom hebben wij deze pagina in het leven geroepen, om antwoord te geven op alle jullie vragen.

Zo vinden jullie informatie op deze pagina over het routeren en (gratis) verzenden bij Size, maar bijvoorbeeld ook informatie over de Size winkels in Nederland, Size kortingscodes, behandelen wij nog een aantal Size reviews en beoordelingen om aan te tonen dat Size betrouwbaar en legit is en vertellen wij jullie nog het een en ander over de Size sneakers.

Al met al genoeg informatie dus om een hele pagina mee te vullen. Mochten jullie verder nog vragen hebben over Size? Laat het dan gerust weten. Wij staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Klik hier om naar de Size shop te gaan!

Inhoudsopgave voor deze pagina over SizeOfficial

 

Size sneakers

De Size shop heeft een groot aanbod sneakers, kleding en accessoires. Daarnaast vind je af en toe ook Size sneakers die zij samen uitbrengen met bekende merken, zoals met de “Size? x Nike Air Max 1 “What The Safari” en de “Size? x Nike Air Max 95 “Safari”. Super toffe paartjes uiteraard, die dan exclusief verkrijgbaar zijn in de Size winkel.

Daarnaast vind je in de Size Official shop uiteraard ook super toffe kleding van bekende merken zoals Stüssy, HUF, Stance, Levis, Fred Perry en Carhartt WIP. Voor ieder wat wils dus. Zeker de moeite waard om dus even een kijkje te nemen in de Size shop!

Een aantal populaire pagina’s op de website van SizeOfficial:

Daarbij heeft Size Official ook heel veel sneakers, kleding en accessoires in de sale! Dus houdt zeker de Size sale in de gaten op zoek naar de dikste sneakers en de lekkerste koopjes.

Klik hier om naar de Size shop te gaan!

 

 

Is Size betrouwbaar en legit?

“Is Size betrouwbaar?”, “Is Size legit?”… Deze vragen krijgen wij af en toe in onze inbox! Hierdoor vonden wij dat we dit stukje zeker even mee moesten nemen in deze pagina over Size Official.

Wij zijn uiteraard even op onderzoek gegaan voor jullie en hebben wat Size reviews over de loep genomen om te zien hoe Nederland nou over Size? denkt. Het eerste wat ons in ieder geval opvalt, is dat er op Trustpilot 2 verschillende account zijn van Size. Eentje begint met Size? reviews en de ander begint met Sizeofficial reviews. Hierdoor is er dus niet 1 account waar naar gekeken kan worden.

Echter is het wel zo dat er bij het Size official review account maar 97 reviews zijn, en bij de size? reviews maar liefst 15.219. Dus deze pakken we maar even als graatmeter!

De reviews lopen in dit account nogal uiteen, aangezien 44% van die mensen die Size een review heeft gegeven met een “Uitstekend” is gekomen en 41% met “Zeer slecht”. Daar tussen zit dan nog een “Goed” met 5%, een “Gemiddeld” met 4% en een “Slecht” met 5%. Eerlijk gezegd kunnen wij hier vrij weinig uit opmaken…  Daarmee scoort dan ook op de “Trustpilot graatmeter” met een 3.0 wat staat voor “Gemiddeld”.

Daarbij moet natuurlijk wel gezegd worden, er wordt vaker een slechte review achtergelaten dan een goede review, dus waarschijnlijk ligt het aantal tevreden mensen die geshopt hebben bij Size Official velen malen hoger. Als er iets niet goed gaat zijn mensen veel sneller geneigd om een slechte review achter te laten dan wanneer er gewoon een bestelling binnen komt en alles klopt.

Size reviews

Tijdens onze zoektocht naar de betrouwbaarheid van SizeOfficial zijn wij natuurlijk ook op zoek gegaan naar alle positieve- maar ook zeker negatieve reviews, om jullie een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van wat andere mensen van Size vinden.

Hieronder vind jij een aantal positieve- maar ook negatieve reviews die mensen hebben geschreven over Size Official.

Een greep uit de positieve Size reviews:

  • Ik had even mijn twijfels door de vele klachten hier. Maar mijn Jordans zijn binnen, 10 dagen was het wachten waard! .. Gewoon even geduld hebben ze komen echt! Dank SIZE! en ook voor de top levering met DPD. Die houden je gewoon live op de hoogte van waar je schoenen zijn, Echt top! – Mandy, 31-05-2021
  • 1 Mei besteld, was erg bang door alle kutrecensies hier. nouja uiteindelijk 19 mei mn schoenen binnen gekregen, wel totaal zonder aankondiging via mail of iets, maar mn schoenen zijn binnen en daat gaat het om. voor de mensen die stressen, gewoon geduld hebben. komt vanzelf – Geschreven door Olivier van der Toorn op 19-05-2021
  • Na het lezen van alle reviews werd ik toch wel bang of mijn bestelling nog zou aankomen. Voor de zekerheid heb ik wel wat mails naar size gestuurd om meer informatie te krijgen over mijn bestelling. Uiteindelijk kwam het bestelde product anderhalve week na bestelling aan. De tracking code op de size website doet het inderdaad niet, maar voor mij werkte datzelfde tracking nummer wel op de website van dpd. – Geschreven door Sara op 02-04-2021
  • Ik had dezelfde klacht over Size. Ze hebben netjes contact gezocht met mij en een paar dagen later kon ik kiezen tussen mijn geld terug of alsnog de schoenen ontvangen. Ik koos voor mijn geld terug en dezelfde dag stond het op mijn rekening. Toch netjes van Size en ze laten zien de problemen echt op te lossen. Vandaar de 5 sterren. – Geschreven door Martijn Koster op 13-02-2021

Een greep uit de negatieve Size reviews:

  • Ik heb de klantenservice zes keer gecontacteerd over mijn geannuleerde bestellingen en word niet serieus genomen door hun. Mijn bestellingen zijn al langer dan een maand geannuleerd en ik wacht nog steeds op mijn terugbetalingen… Het enige wat ik krijg te horen (al een maand lang) is dat refund in de wachtrij is. – Geschreven door Justin op 01-06-2021
  • Online bestelling gedaan en betaald met Paypal. De verzending duurde 1,5 week, vervolgens de verkeerde maat gekregen en deze retour gestuurd in de winkel. Het duurt nu al 3,5 week voordat ik iets hoor en enige contact vanuit Size is echt heel slecht. Ik moet nu zelf uitzoeken wat er is gebeurd in de vestiging. Kortom: bestel hier lekker niet. Geen idee of ik nog geld terug krijg voor deze bestelling.. – Geschreven door Nguyen op 30-05-2021
  • 22 mei een bestelling geplaatst. Krijg af en toe een sms als update, bestelling verzonden of onderweg, laatste sms was dat de bestelling bij de douane werd opgehouden. Track and trace code werkt niet, en van de klantenservice hoor je ook niks terug. Ik bestel nooit meer via Size? Ik begrijp dat grote vraagteken op hun logo wel – Geschreven door David op 28-05-2021
  • Op 2 mei mijn bestelling geplaatst, nog steeds niks binnen (23 dagen later) en via ieder klantenservice kanaal van Size krijg ik steeds dezelfde reactie terug, alsof het een standaard antwoord is. De track & trace is niet werkzaam en factuur bij Klarna moet betaald worden… Zeer teleurstellend. Ik wil graag weten waar mijn bestelling is of mijn geld terug. – Geschreven door Wenke Hissink op 25-05-2021

Meer Size? reviews lezen? Bekijk dan deze pagina op Trustpilot.

De reviews en beoordelingen lopen dus aardig uiteen. Wij moeten eerlijk zeggen dat elke keer wanneer wij iets hebben besteld bij Size dat het altijd wel op tijd kwam en dat wij hier verder nooit problemen mee hebben gehad.

Als wij naar de reviews kijken gaat het ook zeker vaker goed dan fout, en natuurlijk wordt er eerder een slechte review geplaatst wanneer er iets niet helemaal goed gaat, dan een goede review wanneer er iets goed gaat.

Wij kunnen dus wel gewoon aanraden om gewoon bij Size Official te bestellen. In al onze gevallen is het altijd goed gegaan en ook zeer er dus meer goede reviews dan slechte reviews. Met een 3.0 van de 5.0 en een “Gemiddeld” score, met 15.220 is opzich ook nog niet heel slecht. Dus gewoon bestellen als je iets leuks ziet zouden wij zeggen! 😉

Ga hier naar de website van SizeOfficial

De Size winkel in Nederland

Er is in Nederland maar 1 Size winkel en deze winkel bevindt zich in Amsterdam!

Je kunt deze Size winkel vinden aan de Kalverstraat 128, 1012PK in Amsterdam. Dus mocht je in Amsterdam zijn, check dan zeker even deze winkel. Het is de moeite waard!

Op dit moment is er dus nog maar 1 Size winkel in Nederland. Hopelijk komen er meer!

Size gratis verzenden

Bij Size kun je profiteren van gratis verzending. Het enige dat je hier voor moet doen is een aankoopbedrag hebben van meer dan €80,-. Heb jij dus een bedrag van meer dan €80,- in jouw winkelmandje? Dan kun je profiteren van Size gratis verzenden.

Is jouw bestelling minder dan €80,- waard? Dan betaal je €4,- verzendkosten.

Klik hier om meer te lezen over de bestelling en levering voorwaarden bij Size?

Size studentenkorting

Ben jij op zoek naar Size studentenkorting? Klik dan hier om je te registeren of in te loggen!

Studenten krijgen 10% korting bij Size! Je moet jezelf hiervoor registreren waarbij je dan je studentenstatus kunt verifiëren bij UNiDAYS! Klik hier om je in te loggen en te profiteren van de Size studentenkorting.

Size retouren

Wil jij jouw bestelling van Size retouren? Dat kan uiteraard! Je kunt tot maximaal 90 dagen je bestelling bij Size retourneren of mocht je in Amsterdam wonen dan kun je het ook gewoon weer afgeven in de winkel. Echter kan dat alleen als je via creditcard of iDEAL hebt betaald.

Heb je via PayPal of Klarna betaald? Dan is retourneren in de winkel niet mogelijk. Dan zul je hem dus gewoon binnen 90 dagen moeten retouren aan Size. Hiervoor heeft Size Official ook een eigen retourportaal. Deze vind je hier: http://retourneren.sizeofficial.nl/

Mocht je verdere informatie over het retourneren bij Size willen lezen, dan kun je uiteraard hier terecht. En mocht je verder nog vragen hebben of mocht er iets niet helemaal goed gaan, dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice van Size.

Contact opnemen met SizeOfficial

Wil jij contact opnemen met Size? Dat kan op een paar manieren:

Gevonden waar jij naar op zoek was?

Heb jij de informatie over SizeOfficial gevonden waar je naar op zoek was? Klik op onderstaande links om weer terug te gaan naar het gedeelte op deze pagina waar jij heen wilt:

Andere sneakershops

Ben jij ook benieuwd naar andere sneakershop? Wij hebben namelijk meer van zulke pagina’s geschreven. Check ze hieronder:

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring