Sneaker release – Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX

Yes mensen, we hebben weer een te gekke release voor jullie! Deze keer is het een Converse release, en niet zo maar een release.

Dit is namelijk een hele toffe samenwerking tussen Converse en A-COLD-WALL! Wij vinden dit een echt “Hate it or Love it” paartje, aan welke kant sta jij? πŸ˜‰

Check deze Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX release hier

Wat maakt deze Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX zo bijzonder?

De schoen is een samenwerking tussen Converse en A-COLD-WALL. Samuel Ross en Converse hebben samen een design bedacht dat het comfort brengt dat iedereen wilt, het is ontworpen met foam en is extreem makkelijk aan te trekken.

Van de buitenkant is deze schoen een echte eye catcher, met zijn foam middenzool, elastische uiterlijk en zwart met apple green accenten op de schoen. Deze parel is te gebruiken als dagelijkse sneaker maar door het comfort dus ook als hardloopschoen, hoe chill is dat?! πŸ˜‰

Shop de Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX hier

Specificaties van de Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX

  • De schoen heeft een foam middenzool dat deels gemaakt is van gerecycled materiaal zorgt ervoor dat je er enorm lekker mee kan lopen. Deze schoen kun je dus als dagelijkse sneaker maar ook als hardloopschoen gebruiken.
  • De schoen heeft een zwart uiterlijk, bij de zool en op andere plekken is gebruik gemaakt van een apple green kleur.
  • Door de elastische constructie, het opvallende heelstuk en de treklipjes stap je gemakkelijk je schoenen in!
  • Op de schoen wordt gebruik gemaakt van overlays met suede en leer met ronde lijnen.
  • De buitenzool is doorzichten en bevindt zich aan de achterkant van de schoen.
  • Op de foam middenzool in het midden is een klein stuk dat mooi wit van kleur is en klein Β het A-COLD-WALL logo heeft.

Shop de Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX hier

Sneaker voor iedereen

Deze schoen is niet alleen voor dames of heren, maar voor allebei! Converse heeft aangekondigd dat deze dikke sneaker unisex kan worden gedragen en zo kunnen dus zowel dames als de heren er volop van genieten!

Prijs van de Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX

Voor iedereen die misschien denkt dat de schoen nu aardig duur is door zijn mooie materialen en coole look, heeft het mis. De schoen kost 159.95,- en dan heb je ook mooie schoenen! En natuurlijk niet te vergeten, voor alle gelegenheden! πŸ˜‰

Waar kan ik deze Converse sneaker scoren?

Deze sneaker kan je scoren op de website van Converse! Ben jij benieuwd naar deze schoen? Klik dan hier! Benieuwd naar andere dikke aankomende releases of andere leuke sneaker gerelateerde content, houd dan onze releasekalender en blog in de gaten!

Shop de Converse x A-COLD-WALL* Aeon Active CX hier

 

 

 

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring