Sneaker release – Nike Air Max 90 Kids “Green & Denim”

Wie houdt er niet van de klassieke Nike Air Max 90? Nou wij wel zal ik je vertellen! Wij hebben ditmaal 3x deze vette Nike Air Max 90 voor kids gekregen.

Deze sneaker heeft een stoere uitstraling waar iedereen op het schoolplein en daarbuiten naar om zal kijken! Nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig naar onze mening over deze schoen..

Shop deze super vette kinderschoen hier!

Waar kan ik deze kids sneakers kopen?

Deze Nike Air Max 90’s zijn er in verschillende maten, voor o.a. peuters, kleuters en wat oudere kinderen. Maar zelfs ook voor “grote mensen”! 😉 Check hieronder alle maten:

Wat vinden wij van deze colorway?

Deze colorway in combinatie met het model van Nike Air Max 90 vinden wij zeer goed geslaagd! Het groene accent, wat ook wel Smaragd kleur wordt genoemd valt lekker op en knalt er echt uit.

Wat bijzonder is aan deze toffe sneaker is dat er naast verschillende soorten stof met reliëf, ook denim gebruikt is. Dit geeft een stoer effect en is daarnaast heel goed te combiberen met een blauwe of zwarte jeans en oversized spijkerjas.

Shop deze super vette kinderschoen hier!

Het model van de Nike Air Max 90

Zoals jullie weten en misschien ook hebben gelezen in vorige blogs van Sneakerplaats, zijn wij sowieso fan van de Nike Air Max 90!

Nu is dit modelletje voor kids nóg zachter dan dat die al was en heeft een verende zool met flexibel voetbed waar lang mee gerend en gespeeld kan worden. Het is echt een oldskool model in een nieuw jasje met dikke colorway die helemaal bij de sneaker past.

Shop deze super vette kinderschoen hier!

Wat vinden wij van de Nike Air Max 90?

Deze special edition is een eerbetoon aan het 35-jarig jubileum van Max Air en wij geven deze sneaker met smaragdgroene details een dikke tien! Vooral voor kids, kleuters en peuters is deze schoen een must have voor de zomer.

En als papa de sneaker stiekem ook leuk vindt, heeft Nike ook een heren modelletje te koop! Deze herensneaker shop je hier! Zo kunnen jullie samen lekker matchen met elkaar.

Shop deze super vette kinderschoen hier!

Specificatie

Pluspunten

  • Vulling rond de enkel zorgt voor extra comfort.

Productgegevens

  • Klassieke veters
  • Weergegeven kleur: Zwart/Scream Green/Summit White/Obsidian
  • Stijl: DN4376-001

Shop deze super vette kinderschoen hier!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring