Sneaker van de dag – adidas YEEZY Boost 380 Covellite

Vandaag hebben wij een heerlijk paartje voor de Yeezy fans onder ons! De Sneakerplaats “Sneaker van de Dag” is namelijk…

Vandaag hebben wij een heerlijk paartje voor de Yeezy fans onder ons! De Sneakerplaats “Sneaker van de Dag” is namelijk deze “adidas YEEZY Boost 380 Covellite” in deze hele dikke oceaan blauw achtige colorway. Heel dik!

Deze adidas YEEZY Boost 380 Covellite is helaas niet meer beschikbaar.

Deze adidas YEEZY Boost 380 is helaas niet meer beschikbaar

Informatie over deze adidas Yeezy Boost 380

Wat was het weer een goed jaar voor Kanye West en adidas. Daardoor hebben ze gelukkig ook weer de handen ineen geslagen om een klassiekertje wat nieuw leven in te blazen, namelijk deze adidas YEEZY boost 380! Wat blijft dit toch een heerlijke sneaker.

Hij is nu o.a. te verkrijgen in deze oceaan blauw achtige colorway, die ze de “Covellite” hebben genoemd. Lekker is ie he?!

De schoen kenmerkt zich door de primeknit upper en samen met de kleine gaatjes zorgt dit er voordat dit een perfecte sneaker is voor de zomer doordat hij zo goed ademt. Daarnaast zorgt de “Boost” technologie in de rubber zool voor een heerlijke demping, waardoor je er gemakkelijk de hele dag op kunt lopen.

Meer “Sneakers van de dag” zien?

Wil jij meer “Sneakers van de dag” zien? Dat kan! Dagelijks posten wij de dikste sneakers, met o.a. Nike Air Max 1, Nike Air Max 90, Adidas Yeezy Boost en vele andere. Houd onze website en socials dus dagelijks in de gaten om zo op de hoogt te blijven van de nieuwste en dikste sneakers en de beste sneaker sales zodat jij ook jouw sneakers voor de beste prijzen kunt shoppen. Graag gedaan! 😉

Check alle “Sneakers van de dag” hier!

Sneakerzoek machine op Sneakerplaats.com

Heb jij even tijd? Check dan nu onze nieuwe sneaker zoekmachine! Hier check jij alle sneakers van sneakershops in binnen- en buitenland. Check het hier!

Hier vind je o.a. merken als Nike, PUMA, Adidas en Fila!