Sneaker van de dag – Karhu Fusion 2.0 “Walnut”

Vandaag is de “Sneakerplaats Sneaker van de Dag” deze prachtige Karhu Fusion 2.0 “Walnut”. Wij vinden dit echt een prachtige…

Vandaag is de “Sneakerplaats Sneaker van de Dag” deze prachtige Karhu Fusion 2.0 “Walnut”. Wij vinden dit echt een prachtige colorway. Hoe vinden jullie hem?

Deze Karhu Fusion 2.0 “Walnut” is te verkrijgen van maat 35 t/m 47, dus de kans is groot dat jouw maat er tussen zit. Bof jij even! ūüėČ

Je shopt ‘m voor ‚ā¨139,95 bij SneakerBAAS!

Shop deze Karhu Fusion 2.0 “Walnut” hier

Karhu maatadvies

De sneakers van Karhu vallen klein. Wij van Sneakerplaats.com adviseren om een hele maat groter te kopen (als je bijvoorbeeld in jouw Nike Air Max maat 41 heb, raden wij aan om een maat 42 in Karhu te nemen)

De nieuwe winter / lente collectie van Karhu

Karhu heeft een hele mooie mix gemaakt tussen de winter en lente in de nieuwe collectie. In deze winter/lente collectie vind je onder andere winterse kleuren, maar ook lekkere frisse kleuren die perfect passen in de lente.

Daarom heeft Karhu 2 x een Aria 95’s en 2 x een Fusion 2.0 uitgebracht in deze nieuwe collectie. In deze collectie vind je dus winters- en lentekleuren, maar ook verschillende materialen waaronder su√®de.

Benieuwd geworden naar de andere paartjes van Karhu uit deze collectie? Check deze hier!

Sneakerplaats “Sneaker van de dag”

Ben jij benieuwd naar de andere “sneakers van de dag”? Klik dan hier! Hier vind je o.a. een hele dikke Nike Air Max 90, Nike Air Max 95 of Kangaroos samenwerking met SneakerBAAS!