Sneaker van de dag – Nike Air Max 1 “Lemonade” 2020

Vandaag is de “Sneakerplaats Sneaker van de Dag” echt een buitenkansje en je moet ook wel echt geluk hebben. Wij…

Vandaag is de “Sneakerplaats Sneaker van de Dag” echt een buitenkansje en je moet ook wel echt geluk hebben. Wij hebben namelijk deze Nike Air Max 1 “Lemonade” 2020 voor jullie gevonden. Er is nog maar 1 maat beschikbaar en dat is maat 44,5, dus hopelijk ben jij de gelukkige en is dit precies jouw maat!

Je shopt ‘m voor maar €140 bij SizeOfficial!

Shop deze Nike Air Max 1 “Lemonade”2020 hier

Retourbeleid Size?

Retourbeleid Size Official:
Producten dienen binnen 90 dagen na ontvangst te worden geretourneerd om in aanmerking te komen voor een terugbetaling.

Kies de retouroptie die bij jou past!
Spijt van je aankoop? Maak gebruik van ons retourenportal via http://retourneren.sizeofficial.nl/ en kies de retouroptie die het beste bij jou past!

Gratis retourneren in een size? store:
Indien betaald met een creditcard of iDeal kunnen producten gratis worden geretourneerd bij elke size? store in Nederland. Neem als bewijs de leveringsnota mee. Mocht je niet instaat zijn om te retourneren in store of heb je betaald via Paypal of Klarna dan kunnen retourzending rechtstreeks worden opgestuurd. Helaas bieden wij dit niet gratis aan. Bekijk ons volledige retourbeleid op onze website onder het kopje ‘hulp’ voor meer informatie.

Levering door SizeOfficial

Standaard Thuisbezorging:
De kosten voor standaard thuisbezorging bedragen € 4 of GRATIS bij bestellingen vanaf € 80. Levering binnen 6-7 werkdagen.

Sneakerplaats “Sneaker van de dag”

Ben jij benieuwd naar de andere “sneakers van de dag”? Klik dan hier! Hier vind je o.a. een hele dikke Nike Air Max 90, Nike Air Max 95 of Kangaroos samenwerking met SneakerBAAS!