Sneaker van de dag: Nike Huarache Run Kids “Wolf Grey”

Nieuwe dag, nieuwe kicks! ūüėČ Vandaag hebben we weer een kinder schoen als onze “sneaker van de dag”! Net als…

Nieuwe dag, nieuwe kicks! ūüėČ Vandaag hebben we weer een kinder schoen als onze “sneaker van de dag”! Net als gister (de Huarache Run “Triple Black”) hebben wij een Nike Huarache Run voor jullie, alleen met een hele dikke “Wolf Grey” colorway. En het mooi is: Hij is nog in de sale ook nog!

Wat vinden jullie van deze Nike Huarache Run Kids “Wolf Grey”? Vinden jullie deze dikker dan de “Triple Black” of gaan jullie toch voor de zwarte? Laat het ons weten!

Shop deze Nike Huarache Run Kids “Wolf Grey” hier

Onze mening over deze Nike Huarache Run Kids “Wolf Grey”

Eerlijk is eerlijk, die “Triple Black” was super dik! Alleen spreekt ons deze colorway net iets meer aan. Wij zijn niet zo’n fan van helemaal zwarte sneakers, maar ieder z’n ding natuurlijk haha!

Wij vinden deze colorway echt heel erg dik, met de grijs, zwart en wit combinatie. Zeker nu dit lekkere paartje ook nog in de aanbieding is, is dit zeker even de moeite waard om te shoppen en om jouw kids te laten shinen op het schoolplein!

Wat zegt Nike over deze schoen?

“De Nike Huarache Run is onmiskenbaar. Dankzij het beroemde Huarache hielbandje kun je de schoen heel eenvoudig aantrekken. Een aansluitend bootiedesign zorgt voor stevigheid en ondersteuning tijdens het rennen, klimmen en spelen.”

Waar kan ik deze Nike Huarache Run Kids “Triple Black” kopen?

Deze Nike Huarache Run Kids “Wolf Grey” is te koop bij Nike! En hij is nu in de sale, waardoor jij kunt profiteren van dik 40% korting. Hierdoor betaal je geen ‚ā¨104,99 maar ‚ā¨62,97! Is dat nou nog eens mooi meegenomen! Shop ‘m hier!

Shop deze Nike Huarache Run Kids “Wolf Grey” hier