Sneaker van de dag – SneakerBAAS x Coli-R2 “Sin City II”

SneakerBAAS x Kangaroos Coli-R2 “Sin City II” Vandaag is de “Sneakerplaats Sneaker van de Dag” deze SneakerBAAS x Coli-R2 “Sin…

SneakerBAAS x Kangaroos Coli-R2 “Sin City II”

Vandaag is de “Sneakerplaats Sneaker van de Dag” deze SneakerBAAS x Coli-R2 “Sin City II”

Wat een heerlijk paartje is dit zeg! Er zijn nog maar een paar maten beschikbaar, dus je moet er snel bij wezen!

Shop deze “SneakerBAAS x Coli-R2 “Sin City II” hier

Over deze sneaker:

Deze sneaker van Kangaroos is gebaseerd op Amsterdam. Dat vind je terug in de vele groentinten die je terug kunt vinden in deze schoen. Deze schoen is met de hand gemaakt in Duitsland en is een heerlijke mix van verschillende materialen en kleuren.

In deze sneaker vind je niet alleen suède, maar ook verschillende stukken leer (veganistisch welteverstaan) en vallen de super dikke details op, die je o.a. terug kunt vinden in de binnenzool en hiel.

Shop deze “SneakerBAAS x Coli-R2 “Sin City II” hier

Maatadvies voor deze SneakerBAAS x Coli-R2 “Sin City II”

De sneakers van Kangaroos vallen altijd vrij groot. Daarom adviseren wij jou om een maat kleine te kopen dan dat je normaal gewend bent. Dus als je normaal in Nike maat 44 in EU hebt, adviseren wij je om nu een 43 EU te kopen.

Verzending van SneakerBAAS

SneakerBAAS verzend de sneakers gratis binnen Nederland, België en Duitsland. Wanneer je voor 21:00 besteld worden de sneakers dezelfde dag nog verzonden naar jouw adres toe. Zo heb je de sneakers van SneakerBAAS altijd snel in huis!

En mocht er iets mis zijn, geen probleem! Op werkdagen is SneakerBAAS telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. Per email reageren zij altijd binnen 24 uur. Daarnaast worden de retouren op normale wijze verwerkt en kunnen naar het gebruikelijke retour adres verzonden worden.

Shop deze “SneakerBAAS x Coli-R2 “Sin City II” hier

Wil jij meer weten over SneakerBAAS? Check dan nu onze SneakerBAAS informatie pagina hier!